Rüyada Rende Görmek

Rüyada rende görmek, zor ve çetin işleri kolaylaştıran kimseye işarettir. Bir şeyi rendelemek, zorluktan sonra kolaylığa ve üzüntüden sonra sevince delalet eder.

Rüyada rende görmek tabiri, bir işte bir miktar para kaybedeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada rende görülmesi, bir haksızlığa uğrayacaksınız demektir. Bir şeyi rendelediğini gören kimse, başkasının kazancını alarak yaşamını sürdürecek demektir.

Rüyasında rende yapan birini görmek, rendeleyen kimse başkalarının kısmetinden ufak parçalar alacak demektir.

Rüyada rende görmek, yapacağınız bir işi yapıp yapmamakta tereddütünüz olduğuna delalet eder. Rendede bir şey rendelediğini görmek, bir iş için yapıp yapmamaya karar verdiğini ve sonunda hayırlı bir iş için teşebbüse geçeceğini gösterir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada rende görmek, ömrün kısalığına ve bosuna vakit geçirmeye işarettir. Bu rüyalar genellikle para yorumla ilgilidir.

Rüyada bir şeyi rendelediğini gören kimse, başkasının kısmetinden parçalar alarak yaşamını sürdürecektir. Komisyonculuk gibi bir işte karar kılabilir.

Rüyada rende aldığını görmek, kişinin ailesiyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder. Ancak bu sıkıntılar çok kısa süre içerisinde tamamen bitecek.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Havuç, Kaşar, Mutfak, Bıçak

Rende

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir