Rüyada Palto Görmek

Rüyada palto görmek yetişkin bir kız çocuğuna ya da bebeğe işaret etmektedir. Kimi rüya yorumcusuna göre ise rüyada palto görmek bereketin, bolluğun ve nurun üzerinize yağacağına alamet eder. Aynı zamanda yarınların aydınlık ve güzel, geleceğin parlak, şansın ve kısmetin açık olacağına, hastaların iyileşmesine yorulur. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Pardösü, Gocuk, Kaput 

Bir başka rivayete göre: Rüyada palto görmek, memur için makam; tüccar için kazanç; fakir için refah; köylü için bereket; halk için ucuzluk ile tabir edilir.

Rüyada Palto Giydiğini Görmek

Rüyada palto giymek, iyi bir makama yükseleceğinize işaret eder. Rüyayı gören kişinin zor gününde yanında olacak insanlara sahip olacağına, hayatın zorluklarından kurtulup feraha kavuşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet eder. 

Eski rüya tabirlerine göre yorumu: Rüyada yeni bir palto gördüyseniz akademik kariyer yapacağınızın işaretidir. Aynı zamanda rüyada yeni bir palto aldığınızı veya giydiğinizi görmeniz, hasta iseniz iyileşeceğinize;  eski palto, yakın bir arkadaşınızın ölümüne yorulur. Kimi tabircilere göre eskimiş bir palto giymek, işlerinizin bozularak, geçim darlığına düşeceğinize delalet eder.

Rüyada Siyah Palto Giymek

Rüyada siyah palto giydiğini görmek dine bağlı olacağınıza, hayır duaları alacağınıza, hem maddi hem de manevi bakımından insanlara yardım edeceğinize, hayırlı ve mutlu günler geçireceğinize alamettir. Rüya sahibinin sağlıklı bir kişi olmak için beslenmesine dikkat edeceğine, sağlığını geri kazanacağına ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Kırmızı Palto Görmek

Rüyada kırmızı palto görmek huzurlu bir aile hayatına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşmaya, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin kalbindeki kuşkulardan arınacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet edilir. 

Rüyada Kırmızı Palto Giymek

Rüyada kırmızı palto giydiğini görmek rüya sahibinin mutlu bir haber alacağına, aile hayatının çok huzurlu geçeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yaptığı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlıklara koyulacağına işarettir.

Kırmızı palto giyen birinin uzaklaştığını görmek kısa bir süre huzurunuzun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekeceğinize delalet eder. (Bkz. Pardösü Giymek)

Rüyada Yeşil Palto Giymek

Rüyada yeşil palto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin hayatındaki sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına ancak maddi açıdan zor bi döneme gireceğine işaret eder. 

Eğer hayırlı bir haber bekliyorsanız bu haberin geleceğine ve tez vakitte işe koyulacağınıza yorulur. Kendi işinizi kurup güzel günler geçireceğinize veyahut iş hayatında terfi alacağınıza delalettir.

Rüyada Palto Kaybetmek

Rüyada palto kaybettiğini görmek rüya sahibinin çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar elde edeceğine rivayet edilir. Annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip ahirette bu davranışlarının mükafatını alacağına, kendisini en yukarılara taşıyacağına inandığı bir kişi ile görüşmelerini sıklaştıracağına işaret eder.

Bir başka rivayete göre paltonuzu kaybettiğinizi görmeniz yanlış kararlar nedeniyle mal kaybına uğracağınızın işaretidir. Bu rüya soğuk havada görülürse çok iyidir.

Rüyada Kahverengi Palto Giymek

Rüyada kahverengi palto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine mana gelir. Rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yaşama hevesinin artacağına ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada Palto Almak

Rüyada palto aldığını görmek rüya sahibinin yaşayacağı bir kırgınlık sonrasında her şeyi unutup hayatına devam etmesi anlamına gelmektedir.

Rüyada Uzun Palto Giymek

Rüyada uzun palto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin büyük zararlara uğrayacağına alamettir. 

Makam sahibi olmasına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine rivayet edilir. (Bkz. Uzunluk)

Rüyada Beyaz Palto Giymek 

Rüyada beyaz palto giydiğini görmek; rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu zor bir durum var ise bu durumun nasıl çözüleceğini bulacağının habercisidir. İşini geliştirmek için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını keşfedeceğine, sevdiği kişiler ile arasını düzelteceğine ve mutlu olacağına alamettir.

Rüyada Yeni Palto Giymek

Rüyada yeni palto giydiğini görmek rüyayı gören kişinin hayatına yeni birinin gireceğine ve bu kişinin çok iyi biri olacağına alamet eder. Maddi zorluklar içerisinde geçen hayatının sona ereceğine, rahata kavuşacağına, hastaysa iyileşeceğine yorulur.

Rüyada Lacivert Palto Görmek 

Rüyada lacivert palto görmek rüyayı gören kişinin girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat geçireceğine mana gelir. Yakın zamanda adı konulamayan bir nedenden ötürü sıkıntılarının artacağına ancak kısa süre içinde yaptığı işlerden çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet edilir.

Rüyada Siyah Palto Kaybetmek

Rüyada siyah palto kaybettiğini görmek rüyayı gören kişinin yatırımlarından hedeflediği kârı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin artacağına rivayettir. 

İçinde bulunduğu parasal duruma karşı bir kişiden çok büyük destek göreceğine; daha rahat, kolay ve güzel bir hayatının olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, huzura ereceğine ve sorunlarına çözüm bulacağına delalet eder.

Palto 

“Rüyada Palto Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Vefat etmiş babam rüyamda üstümdeki paltonun üstüne kendisinin bal renkli, tüylü paltosu vardı. Onu benim üstüme giydiriyordu. Yorumlarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

  2. Bütün vücudum yanık içindeydi bana ıslak palto giydirdiler ve çok rahatladım bütün bir oh çektim canım çok yanıyordu. Yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir