Rüyada İdrar Görmek

Bakınız; Sidik

Rüyada idrarı tutamamak, malın ve paranın artacağına, mutlu havadis alacağınıza işarettir. Yol ortasında idrar yapmak, hiç ummadığınız bir kişiden bir fenalık geleceğine yorulur. İdrar darlığı zamanla fakirleşeceğine işaret eder. Şişe içinde idrar, hastane ile ilgili bir durumu bildirir.

İdrar, hastalığın ve kavganın işaretidir. Rüyada idrarını yaptığınızı gördüyseniz, uğursuzluk ve özellikle aşk hayatında şanssızlık anlamına gelir.

Rüyada idrar yaptığını görmek, helal olmayan bir şeye malını sarf etmesi yahut haram olan bir kadınla zina etmesi ile işaret eder. İdrarin çokça akmasını görmek, rızkının çok olmasına ve işte olan bir şeyin kaybolmasına işaret eder. 

Bir kimsenin rüyasında idrarını tutması ve bunu müşkül duruma kadar vardırması, bazen işlerinde acele etmesine ve tuttuğu işin yanlışlığına işaret eder. Rüyada idrar, haram mala da işaret eder. Bir kimsenin rüyada kendisinin bilinmeyen bir yere idrar ettiğini görmesi, o yerden bir hanımla evleneceğine işarettir. 

Bazı tabirciler, rüyada idrar ettiğini gören kimsenin rüyasını, geçimleri üzerine lazım olan kimselere yapacağı infak ile tabir etmişlerdir. Bir kuyu içerisinde idrar ettiğini gören, helal kazancından sadaka verir. Bir kumaş üzerine idrar ettiğini gören, o gibi meta ve kumaştan zarar eder. Mihraba idrar ettiğini gören kimsenin alim ve fazıl bir çocuğu olur. 

Rüyada Kur’an-ı Kerim üzerine idrar ettiğini gören kimsenin hafız bir evladı olur. İdrarın bir kısmının akıtıp diğer bir kısmını tuttuğunu gören kimse, zengin ise malının bir kısmı elinden çıkar ve zayi olur. Eğer mihnet ve meşakkat içerisinde ise bu şiddet ve meşakkatinin bir kısmı gider. Kendisiyle beraber başkasının da bir yere idrar ettiğini ve idrarlarının birbirine karıştığını gören, birbirlerine akraba olur.

Rüyada idrarını tutan kimse hanımına kızar. İdrarının kendisini sıkıştırdığını görmesi, malını muhafaza etmek için yer arayıp bulamayacağına işaret eder. Helaya idrar ettiğini ve idrarının orada birleştiğini gören kimse, fakir ise zengin olur, zengin ise malı azalır. Eğer meşhur bir adamın kendi üzerine idrar ettigini görse, malını rüyayı görene infak ederek o kimseyi küçük ve hakir düşürür. 

Rüyada çokça idrar ettiğini gören kadının erkeklere şehvet ve isteği çok olur. Süt olarak idrar yaptığını gören kimse, asıl fıtratını kaybeder. Bu sütü de tanıdığı bir adam içse, rüyayı gören, o adama helal malından intakta bulunur. Kan olarak idrar ettiğini gören, boşanır veya mahremi olan bir kadına yakınlıkta bulunur. 

Rüyada üzüm suyu olarak idrar ettiğini gören, malını lüzumsuz yere israf eder. Toprak ve çamur olarak idrar yapan kimse, abdestini güzel olarak almayan ve bunu muhafaza etmeyen bir kişi olduğuna işaret eder. Ayakta idrar ettiğini gören, malını rastgele yere sarf ve infak eder. Elbisesine idrar edenin bir çocuğu olur, evli değilse evlenir. Sokak ve çarşılara idrar ettiğini gören kimse o sokak ve çarşının muhasebesini üzerine alır ve yürütür.

Rüyada kendisini bir kavmin evine, mahallesine, yahut camisine, veyahut şehir ve köyüne idrar ettiğini görse, o kimse o mahalle, köy veya şehirden bir hanımla evlenir ve hayatını o hanımla birleştirir. Eğer mescide idrar ederse, muhsin, salih ve muttaki bir çocuğu olur. Kendisini bir şişeye, leğene, topraktan yapılmış bir kaba, bilinmeyen bir kuyu veya harabeye idrar ettiğini görmesi, bir kadınla evlenmesine işaret eder. 

Rüyada denize idrar ettiğini gören vergi, zekat ve denizden çıkardığı bir malı da devlet hazinesine verir. Bir kimse her zamankinden farklı olarak çok idrar ettiğini, sidiğin etrafına bulaştığını ya da çok pis kokulu olduğunu, yahut da idrar ederken halkın kendisine kötü bakışlarla baktığını görürse, rüya sahibinin kötü ve hayırsız bir insan olduğuna veya işleyeceği bir kötülük sebebiyle insanlar arasında rezil olacağına işaret eder. Rüyada idrar içmek, kazançta ve haram malda şüpheye düşmeye, zorluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Hastalığın ve kavganın işaretidir. Rüyada idrar yaptığınızı gördüyseniz, bu özellikle aşk hayatında şanssızlık anlamına gelir.

İdrar

“Rüyada İdrar Görmek” üzerine 24 yorum

  1. Böyle bir yoruma ancak idrar yapılır. Ağzımı bozdum kusura bakmayın ama rüyada idrar yapmayı görmek ancak bu kadar kötü anlatabilirdiniz. Bu yorumumu dikkate alıp tabirdeki gerekli düzeltmeleri yapmanızı istiyorum.

    1. Fatma Hanım merhaba, rüyada idrar görmek veya yapmak ile ilgili rüya tabirini biz yazmıyoruz. Mevcut kaynaklardan farklı yorumları bir araya getirip sizlere sunuyoruz. Rüya tabiri kaynaklarını arttırabiliriz fakat tabirde düzeltme yapamayız.

  2. Küçük bir kız çocuğunun üzerime idrarının geldiğini tıpkı bir yağmur gibi ıslattığını görüyorum. Ne anlama geliyor? Yorumunuzu bekliyorum.

  3. Rüyamda çok sıkıştığımdan bir torbaya idrar yapıyordum ki birileri “Buraya olmaz” dedi ve torbayı çekti. Sonra ben de çok sıkıştığımdan ulu orta idrar yapmaya başladım. İdrar çok uzun bir mesafeye hortumdan akarcasına bir yerin üzerinden diğer tarafa gidiyordu. İdrar yaptığım esnada ortada bulunan yemek ve diğer yiyeceklere de değiyordu. Sanırım idrarın döküldüğü yer bir havuzdu. Havuzun kirlendiğini nasıl temizleneceğini düşünüyordum. Bunun tabirini yaparsanız memnun olurum.

  4. Rüyamda evde tuvalete uzun uzun işediğimi gördüm. Su renginde işiyorum. İşemem hiç bitmiyor, sanki. Ne anlama geliyor? Rüyamı yorumlarsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

  5. Ben ölünün kanlı idrar yapmasına bakmıştım ama bulamadım. Siz yorum yapar mısınız?

  6. Annem rüyasında dayımın oğlunun üzerine işediğini görmüş. Annemin bu yüzden kendi işemesini gerçekleştirememiş. Bu ne anlama gelir?

  7. Rüyamda hem hamileydim hem de bir hastane odasındaydım. Karnım hiç yoktu ama doğum gerçekleşiyordu suyum gelmişti ama beni deli gibi kıvrandıracak şekilde sancım yoktu. Hastane odasında birden fazla kişiydik. Bir kadın torbadaki idrarını bana getirdi ve iç dedi. Ben de tiksinerek kendimi geri çektim. Onu reddedip “Hayır, içmem” dedim. Lütfen yorumlar mısınız? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

  8. İdrarımı yapacakken aynı helaya başka biri daha girdi ve kim olduğunu bilmediğim bu insan benim üzerime idrar yapmaya başladı. Bu şekilde görmüştüm.

  9. Rüyamda büyük oğlumun tuvalete yerlere işeyip kirlettiğini gördüm ve o tuvaletteyken içeri girip görüyordum. Lütfen yorumlar mısınız?

  10. İdrarı ben yapıyorum duvara, o kadar çok ki başımdan aşağıda geliyor ve sonra hortumla yıkıyorum.

  11. Ben rüyamda çok sıkışıyorum birtakım nedenlerle bir köşe bulup çeşmeye yakın kuytu olduğu için işiyorum. Tam o esnada bir uyandım. Bir el attım ki, pijamam ıslak gerçekten kaçırmışım, inanamadım. Ne anlama gelir?

  12. Rüyamda bir çimenlikte koyun otlatıyorlar. Biri koyunun bacağını idrarını yaptırıyor, “Bunu ne yapıyor manyak mı ne? Ama yabancı biri” diyorum, “Acaba hayvan yapamıyor, yardım mı ediyor.” Yerlerde koyun dışkıları var. Yorumlarsanız sevinirim.

  13. Eşim beni yatak odasına işediğimi ve idrarı yeni doğan kızımın bez mendilleriyle sildiğini görmüş. Acaba ne anlama geliyor, yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

  14. Rüyada kavgadan sonra doktor kontrolüne gitmek ama doktor kontrolünde kişinin kendisine idrar torbası takılması ne anlama gelir? Cevabınızı bekliyorum.

  15. Rüyamda sıkışık bir halde terminal tuvaletine gidiyorum idrarımı yapıyorum ama tuvalet taşından kaynaklı sıçrama yapıyor, bir damlada ağzıma geliyor ve bunu yalıyorum hemen sonrasında uyandım. Yorumlayabilir misiniz lütfen?

  16. Merhaba, öyle yorumlar öyle sorular yazmışsınız ki şuraya öncelikle ayıpladım. Bayan olduğum için de hem cinslerim adına utandım. Ne saçma sorular, yorumlar bunlar. Nesiniz sizler şakamı ya da utanmaya yüzü kalmamış insanlar mı? Sizlerin hepinizin yazdıkları soru değil, bir şeyler öğrenmek hiç değil, açık açık söylüyorum edepsizlik. Rüya tabirlerini yazanlara bizlere sunanlara saygısızlık, yazıklar olsun hepinize. Elinizden şu gelsin bari emeğe saygı, bizlere yardım etmek isteyenlere yorulanlara saygı. Neyse, çok şey bekliyorum sizlerden şu zihniyeti taşıyan insanlardan ne diyeyim. Elimden gelen şudur; rüya tabirlerini yazan, bizlere sunan, uğraşan emek veren HERKESDEN şu yorum yazan insanlar diye nitelendirdiğimiz insanlar adına BEN ÖZÜR DİLİYORUM SİZLERDEN.

    1. Zeynep Hanımcığım, senin girdiğin konu zaten bu şekildeki yorumlara müsait bir konu. Sen de rüyanda benzer konuları görürsen muhtemelen manasını merak edersin. Burda sanmıyorum ki kimse görmediği bir şeyin tabirini istesin. Ayrıca rüyalarda neyi göreceğini insan seçemiyor. Tepkini yersiz buluyorum. Hayırlı günler.

  17. Rüyamda bayan arkadaşımın erkek organı vardı ve yatak odamın kapısından geçerken ayakta kapıma işiyordu ben çok sinirleniyordum bağırıp çağırıyorum aklında ne vardı diyorum çok ağlıyorum sonra kaynanası da bizde o sadece dinliyor bana hak veriyor. Çok korktum bu rüyadan sonra.

  18. Rüyamda komşu oğlunu ve mahallenin delisini gördüm ikisi bizim bahçeye geliyorlar. O sıra ben balkondayım onları görünce içeri giriyorum. Sonra onların ikisinin de idrar yaptığını görüyorum. Sonra annemi çağırıyorum, geliyor. En sonda da komşu oğlu beni seviyormuş annem öyle diyor rüyamda… Yorumlarsanız sevinirimmmmm…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir