Rüyada Islanmak Görmek

Rüyada çiseleyen yahut normal olarak yağan yağmur altında ıslanmak; rahmet ve berekete, Allahu Teala’yı çokça zikretmeye, sağlık ve zindeliğe işaret eder. Rüyada sağanakta yahut başka bir şekilde ıslanmak, arzu ve isteklerin sabır ve çalışmayla gerçekleşmesine delalet eder.

Rüyada ister yağmurda ister suda olsun iyice ıslanmak, başarısızlıklarla geçecek bir zamana, bu başarısızlıktan sonra mutluluğa ve güzel hayata işaret eder.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak büyük bir kısmete delalet eder. Rüyada duş altına girerek ıslandığını görmek, girdiği herhangi bir işinden bol para kazanacağına; bir sel içine veya bir çukurda biriken bir suya düşerek ıslanmak, para yüzünden bir ortağı ile veya ev halkı ile aralarında tartışma çıkacağına işaret eder.

Rüyada denize veya göle veyahut bir nehre girerek ıslandığının görmek, büyük bir mirasa konacağına işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada ıslanmak, Allah’ın rahmetine nail olmak ile işaret eder. Bazen de ıslanmak büyük bir kısmete işaret eder. Bazı tabirciler, ıslanmak bol kazanç ve mirastan mal elde etmek olarak yorumlanmıştır.

Islanmak

“Rüyada Islanmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ya ben sevdiğim insani rüyamda sırılsıklam ıslanmış gördüm ama nasıl ıslanmış bilmiyorum. Anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir