Rüyada Şelale Görmek

Rüyada şelale görmek, rüya sahibinin zamanını oldukça iyi değerlendirdiğine ve vaktinin kıymetini bildiğine yorulur. Rüya sahibinin ilginç tesadüflerle karşı karşıya kalacağı ve çeşitli sürprizler yaşayacağının göstergesidir. Ayrıca rüyada şelale görmek, rüya sahibinin huzurlu ve mutlu zamanlar yaşayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada şelale görmek; rahat, saadet ve mutluluğa işarettir. Rüyayı gören kişi sevindirici bir haber alabilir. Bu haber aşk hayatınız ile ilgili olabilir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Akarsu, Çağlayan

Rüyada Şelaleye Bakmak

Rüyada şelaleye bakmak, rüyayı görenin geleceğine tesir edecek ve bir anlık çok önemli bir karşılaşmanın olacağına işarettir.

Rüyada şelaleye bakmak tabiri, kişinin geleceğini etkileyecek ve bir tesadüfün yaşanacağına yorumlanır. Çok büyük bir hayalinizi sonunda gerçekleştireceksiniz.

Rüyada bir şelale karşısında ona bakıyor görmek, rüya sahibini yakından ilgilendirecek birisi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada Şelale ve Yeşillik Görmek 

Rüyada şelale ve yeşillik görmek, rüya sahibinin işlerinin kısa süre içerisinde düzeleceğine ve yoluna gireceği şeklinde yorumlanabilmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin gerçekleşmesini istediği bir muradının gerçekleşeceğine işaret eder. Rüya sahibinin dini gerekliliklerini eksiksiz yerine getireceği şeklinde de yorumlanır. Rüyada şelale ve yeşillik görmek ne demek: Bu rüya aynı zamanda, rüya sahibinin kazancının bereketli ve helal olacağına yorulur. Başka bir yorumlamaya göreyse, rüya sahibinin çok güzel fırsatlar yakalayacağına, onu çok sevindirecek haberler alacağına işaret eder.

Rüyada Şelale Görmek Diyanet Tabiri  

Rüyada şelale görmek diyanet tabiri bakımından da rüya sahibinin zamanının kıymetli olduğu şeklinde yorumlanır. Bunun yanı sıra rüya sahibinin huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin onunla yakından ilgisi bulunan biriyle karşılaşma yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Dağ ve Şelale Görmek 

Rüyada dağ ve şelale görmek, rüya sahibinin aşırı zenginliğe ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin görmüş olduğu rüya kısmetinin açıklığına yorulur ve kısmetinin her zaman önüne çıkacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin onu sevindirecek ve yüzünü güldürecek bir haber alacağı şeklinde de yorumlanabilir. Rüya sahibinin hayatını bolluk içinde yaşayacağı ve sahip olduğu zenginliğin bir kısmını hayır işleri için kullanacağı şeklinde yorumlanabilmektedir.

Rüyada Şelaleden Su İçmek 

Rüyada şelaleden su içmek, hayra yorulmaktadır. Rüya sahibinin zenginlik, bolluk, bereket ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına işaret eder. İstekte bulunduğu konularda istediğinden ve ihtiyacından fazlasına sahip olacağına; aynı zamanda iş hayatında büyük ilerlemeler kaydedeceği şeklinde yorumlanabilmektedir. Sahip olacağı bolluk ve bereket dolu kazancında helal ve hayırlı kazanç olduğuna işaret etmektedir. 

Rüyada Şelale Gibi Akan Su Görmek 

Rüyada şelale gibi akan su görmek, rüya sahibinin çok iyi niyetli insanlarla bir arada olacağına işaret eder. Rüya sahibinin gelecekteki iş hayatından büyük bir saygınlık kazanacağının göstergesi şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kendisi için hayır getirecek yeni projelere ve işlere başlayacağına işaret eder. Ayrıca bu rüya, gören kişinin sahip olduğu dert ve sıkıntılardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak huzura erişeceği bir döneme gireceğinin göstergesi olarak kabul edilir.

Rüyada Şelaleye Düşmek 

Rüyada şelaleye düşmek, rüya sahibinin kötü giden hayatının yoluna gireceği ve kendini değerli hissedeceği bir döneme başlayacağına yorulur. Rüya sahibinin zamanını çok verimli kullanacağına işaret eder.

Rüyada Birinin Şelaleden Düştüğünü Görmek 

Rüyada birinin şelaleden düştüğünü görmek, rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntı ve zorluklardan sonra dileklerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret eder. Kısa zaman sonra sıkıntılı günlerden kurtulup, aileniz ve dostlarınızla daha ferah günlerinizin olacağına tabir edilir.

Rüyada Çikolata Şelalesi Görmek 

Rüyada çikolata şelalesi görmek, rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtularak iş hayatına yöneleceğine, iş hayatında başarılı olduğu için kısa zamanda terfi alabileceğine yorulan bir rüyadır.

Rüyada Çağlayan Şelale Görmek 

Rüyada çağlayan şelale görmek, rüya sahibinin sahip olduğu dertlerden ve sıkıntılardan kısa sürede kurtulacağına, yaşadığı parasal sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında iyi yerlere gelip makam ve mevki sahibi olarak saygınlık kazanacağına yorulabilmektedir. 

Rüyada Yapay Şelale Görmek 

Rüyada yapay şelale görmek, rüya sahibinin sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir. Çevresinde kötü insanların olduğuna ve arkasından kuyusunun kazıldığına yorumlanır. Rüyayı gören kişi bu insanlara çok dikkat etmeli ve acilen çevresinden uzaklaştırmalıdır. Ayrıca rüya sahibinin yaşı gençse, verdiği kararlarda tedbirli bir tavır sergilediğine ve ileriki yaşantısında dileklerinin kabul edeceğine işaret etmektedir.

Şelale

“Rüyada Şelale Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Şelalenin içinde yeşil bir yaratık ayağımdan suya çekiyor. Boynuma kadar gömülüydüm. O yaratığın bir parçasını kestim. Delik açıldı, tüm su oraya gitti. Balıklar ölmesin diye su taşıyıp kurtardım balıkları. Yanımdakiler engel olmak istedi ama başaramadı.

  2. Rüyamda bir şelaleye tekrar tekrar girip çıktığımı, onun içinde yüzdüğümü fakat bunu yaparken oldukça zorlandığımı ve korktuğumu gördüm ama defalarca çıkıp tekrar giriyordum. Neye işarettir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

  3. Rüyamda yüksek dağlara doğru su akıntısı gördüm ama ben batmıyorum suya, dağlarda solmayan yerler yeşil sonra şelale akar ya aşağı şelale yukarı doğru akıyordu. Bende onun üstünde suya batmıyorum ıslanmıyorum. Sörfçüler olur ya denizde benin ayaklarımda bir şey yok ama suda hızlı bir akıntıyla yukarı çıktım tepeye. Sular çekildi her yer yemyeşil vadiler ovalar dağlar sonra bir kalabalık oldu rahmetli abimi gördü güler yüzlü ama konuşamadık. Sizden ricam nedir bu rüyam yorumlar mısın acaba?

  4. Rüyamda şelale gördüm ailem mutlu ve neşeliyim ama ben ağlıyordum. Bu rüya kafamı karıştırdı. Yorumlarinizi bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir