Rüyada Işık Görmek

Bakınız; Nur

Rüyada ışık görmek, birçok sıkıntıdan sonra refaha ve huzura kavuşmak anlamındadır. Işık bir gece yarısı görüldüyse, rüyayı gören bir çocuk sahibi olacak demektir. Güneş iyi bir gelecek anlamındadır. Ay ışığı hüzünlü ve acı bir durumu bildirir.

Rüyada gaz lambasının ışığını görmek, eğlenmek ve güzel zaman geçirme imkanını anlatır. Mum ışığı dert demektir. Kibrit ışığı ise kısmet işaretidir. Her konuda başarılı olacaksınız. Eğer ışıkların söndüğünü gördüyseniz, bir planınız konusunda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Uğurdur, şifadır, huzur ve feraha kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ışık görmek tabiri, çeşitli güçlüklerden sonra rahata ve feraha erecek ve derin bir nefes alacak demektir. Işık gece yarısı görülür ise rüya sahibinin bir erkek çocuğu olacağına; kibrit ışığı kısmete, ay ışığı hüzünlü geçecek zamana; gaz lambası ışığı, hoş vakit geçirmeye işaret eder.

Rüyada mum ışığı görmek, hasretle geçecek günlere, güneş ışığı çok parlak geleceklere işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada ışık görmek geçimin kolaylaşacağına ve parlak bir geleceğe kavuşacağına, ilim ve yetenekle donatılacağına delalet eder.

Rüyada ışık görmek ne demek: Her konuda başarılı olacaksınız. Loş ışık, kısmen başarılı, eğer ışıkların söndüğünü görürseniz, uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığınız bir planınız konusunda hayal kırıklığına uğrayacağınız anlamına gelir.

Işık

“Rüyada Işık Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Gördüğüm rüyadan etkilendim, ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum. Gece büyük şehirlerden birindeyim bir yere gideceğim ve metro istasyonuna gittim fakat metro istasyonu şehrin en yüksek yerinde biletimi aldım. İstasyon durağından bütün şehir görünüyor ve ışıl ışıl. Gideceğim yere hangi metroya binmem gerektiğini sordum. “Hangisi olursa olsun fark etmez, hepsi seni gideceğin yere götürür” dediler. Şehrin ışıltılı hali beni çok etkiledi. Ne anlama geldiği konusunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    1. Kur’an’da yollar ayrıdır. Aynı yolla götür diyor ya orda. Ya Kur’an’a sarılman gerektiğine ifadesini alıyorum ya da yolun ayrıdır ama tek yol Kur’an’a gider diye altını çiziyorsun. Çok çalışmışın hediyelerin alacağına ifadesini alıyorum.

  2. Rüyamda bir ışık ya da cisim gibi bir şey gökyüzünden inip bana geldi. Herkes iyi biri olduğum için bana geldiğini söylediler ama çok güzel bir şeydi. Ne anlama geldiğini merak ettim. Bir kaç kişi daha vardı, yanımda. Ama beni seçmişti, bana geldi. Bilgilendirirseniz sevinirim.

  3. İyi günler. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? Nerde olduğumu tam bilmiyorum ağaçların arasından bir ışık parlak bir ışık görüyorum yerde dallar var bu ışık dalların üzerine düşünce dallar yanmaya başlıyor. Hemen yanında da iki kişi görüyorum parlak ve büyük bir kömür parçasıyla bir şeyler yapıyorlar. “Yangını söndüreceğiz” diyorlar ama iki parça yaprak yanıyor öyle büyük bir yangın falan değil. Lütfen yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkür.

  4. İyi günler, lütfen rüyamı yorumlar mısınız? Rüyamda 3 tane yarısı diğerinin üstüne gelen arka arkaya olan yeşil, yuvarlak ışık gördüm. Kapkara bir ortamdaydım ve ışıklar siyah duvarın arkasından çıkıp önüne geçtiler. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  5. Bulduktan sonra kaybettiğim hiç tanımadığım bir kızın yerini gece gökten bir ışık iniyor ve yerini gösteriyor. Kızı buluyor ve elini tutuyorum.

  6. Gördüğüm rüyanın etkisinde kaldım uyandığımda hala titriyordum bir dağ başında gökyüzünü milyonlarca yıldız izliyorken çok parlak bir ışığı fark ettim bir süre izledikten sonra karanlık bir bulutun balinbalina ya benzer hızla geçip gittiğini gördüğümde korkuyla uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir