Rüyada Gebe Görmek

Rüyada -kadınlar için- kendini veya başkasını hamile görmek, günah ve suç işleyeceğine; kızlar için kendi hakkında yapılacak dedikodulara işarettir.

Ayrıca bkz: Ebe, Hamile

Rüyada hamile bir kimse ile karşılaşmak, iş yerinizde veya aile içinde sizi bazı süprizlerin beklediğine; kendinizin hamile oldugunu görmek, beklediğiniz önemli bir işin hakikat olacağına veya müjdeli bir haber alacağınıza işarettir.

Gebe

“Rüyada Gebe Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda tanıdığım birinin hamile olduğunu, karnının deniz topu gibi şiş ve göğüslerinin altına kadar yükselmiş olduğunu gördüm çok hayret ettim ne kadar yukarıda duruyor dedim kendimce. Sonrasında gözlerimi bir anlık başka tarafa çevirdim tekrar ona baktığımda karnındaki şişlik inmişti sadece birkaç aylıkmış kadar şişlik vardı ve kendisi ayaktaydı, ortada bebek de görmedim. Yorumlarsanız sevinirim.

  2.  Rüyamda kızım hamileydi. Ben diyordum “Daha çocuk bu”. Bana “Hayır gelişir” diyordular. Acil cevap verin. Çok merak ettim.

  3. Sorum: Kendi kızımı evlenmediği halde hamile gördüm ve bağırmaya başladım. Kızımın cevabı; “Ben de bilmiyorum” dedi. “Hiçbir erkeğin eline bile dokunmadım. Nasıl olduğunu ben bilmiyorum” dedi ve uyandım. Acaba bunun tabiri var mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir