Rüyada Diş Görmek

Ayrıca bkz: Dişlerin Kaybolduğunu, Diş Çıkarmak, Diş Hekimi

Rüyada diş görmek rüyayı gören kimsenin çevresinde oluşacak kalabalık olarak yorumlanır. Rüyada üst diş görmek ve alt diş görmek, farklı manalara yorulur. Her iki taraftaki sıralı dişler akrabadır ancak farklı akrabalarınızı temsil eder.

Üst tarafta yer alan ön iki diş babanızı; alt taraftaki ön iki diş çocuklarınızı geri kalan diğer dişler annenizi ya da anne tarafından akrabalarınızı temsil eder.

Rüyada diş görmek tabiri, bu akrabalarınız ile yaşayacağınız iyi ya da kötü ilişkilerinizi gösterir. Eğer dişlerinizde ağrı, sızı veya buna benzer diş problemlerinin olduğunu gördüyseniz akrabalarınızdan biri ile kavga edeceksiniz ya da onlardan birisi sağlık sorunu yaşayacak.

Rüyada diş görmek ne anlama gelir: Bu rüya hakkında farklı kişilerce başka yorumlar yapılmıştır. Eski zamanlardan beri rüyada diş görmek sıklıkla sorulan rüya yorumlarından biri olmuştur.

Diş görmenin bir diğer anlamı kişinin çevresinde bulunan âlimlerdir. Âlimlerle sohbet etmek, fikir alışverişi yapmak, iyi kişilerle dost olmak ve huzura ermek olarak yorumlanmaktadır. 

Rüyada dişlerin bakımlı ve sağlıklı olması, işlerin düzgün gitmesi, sağlık ve sıhhat olarak yorumlanırken dişleri çürük ve pis görmek kötü gidişatı temsil etmektedir. Rüyada görülen diş yorumu dişlerin görüntüsüne bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. 

Rüyada büyük diş görmek, bir sürpriz ya da bir müjde olarak tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi kadınsa ve evliyse yakında bir evlat sahibi olacaktır. Eğer bu rüyanın sahibi erkek ise yeni bir iş teklifi alabilir ya da tanıdığı biri ile ortak olabilir.

Rüyada Diş Çektirmek Görmek

Rüyada diş çektirmek yorumu dişin çürük ya da sağlam olmasına göre değişkenlik göstermektedir. Rüyada çürük diş çektirmek, kazalardan ve belalardan kurtulup rahata ermeyi hatta akrabalarının da mutlu olmasına; sağlam diş çektirmek ise tam zıttı olarak kişinin başına gelecek musibetlere işarettir. 

Rüyada zorla birinin diş çekmesi, kişinin dünya malı ile çok ilgili olduğunu Allah yolundan saptığını gösterir. Bu kişi dünya işlerinden sıyrılıp Allah’a yönelmelidir. Eğer dünya malı biriktirmek konusunda çok ısrarcı olursa rüya sahibinin başına kötü işler gelebilir. 

Rüyada altın diş görmek bir kız çocuğu sahibi olmaya işaret eder. Kız çocuk hayır ve hasenat demektir. Rüyada görülen altın diş, hayırlı işler yapmak, elindekileri fakirlere dağıtmak ve mutlu olmak anlamlarını taşır.

Rüyada gümüş diş görmek asillik ve iyi ahlak anlamına gelir. Yakın bir zamanda ahlakı güzel insanlarla ahbaplık kuracağınızı veya onlardan biri ile izdivaç yapacağınızı gösterir.

Rüyada Diş Düşmesi Görmek 

Rüyada diş düşmesi görmek uzun ömürlü ve sağlıklı olmak şeklinde yorumlanır. Rüyada dişinin düştüğünü gören biri uzun yıllar sağlıklı ve sıhhatli yaşar. Borçlunun borcunu ödemesi, eline para geçmesi ve şifa bulmak anlamlarına da gelmektedir. 

Rüyada tek dişi kaldığını görmek, ömrün kısa olacağını şeklinde tabir edilir. Kişinin az yaşayacağını, elindekilerinin tükeneceğini ve var olan güzelliklerin kısa bir süre içinde sona ereceğini işaret eder.

Rüyada Diş Ağrısı Çekmek 

Rüyada diş ağrısı çekmek farklı anlamlara yorulmuştur. Rüyada diş ağrısı çeken kimse parasal anlamda yoksunluk çekecek, işinden ayrılmak ya da çıkmak zorunda kalacaktır. Bu rüyanın başka bir anlamı ise uzaklaşmaktır. Bu rüyayı gören kişi askere gidebilir ya da tayini başka bir şehre çıkabilir. Diş ağrısı helal yoldan kazanılan paranın iyi işlerde kullanılacağı şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Diş Kanaması Görmek 

Rüyada diş kanaması görmek yorgunluk anlamı taşır. Rüya sahibi ağır iş yükünden dolayı yorgun düşecektir. Diş kanaması görmenin diğer anlamı zaruret halinde elindeki eşyaları başkasına satacak ve zor durumda kalacaktır. 

Rüyada diş kanaması görmek ne demek: Yolculuğa ve yolculuk yaptığı kişilere dikkat edilmesi şeklinde yorumlanır.

Rüyada Diş Doktoruna (Dişçiye) Gitmek 

Rüyada diş doktoruna (dişçiye) gitmek bir konuda kararsızlık yaşayacağınızı gösterir. İçinden çıkamadığınız işler hakkında kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada dişçi görmek çok üzüntülü hissettiğiniz bir anında size uzanan bir el ya da yapılan bir yardım olarak yorumlanır.

Diş

“Rüyada Diş Görmek” üzerine 139 yorum

  1. Rüyamda tüm dişlerimin döküldüğünü gördüm, çekilmesi gereken iki dişim ise düşmedi. Bu ne anlama geliyor?

    1. Rüyamda alt dişlerimin hepsi döküldü ve doktora gittim. Dişlerimi alıp korkmamamı söyledi ne güzel süt dişleriniz düşmüş yerine yenisi geliyor dedi ve düşen dişlerimi de para ile alacaklarını söyledi.

  2. Ben rüyamda sırt üstü uzanmıştım bir elimi alt ön dişlerime uzattım iki parmağımla tutup çektim ön dişlerim çıktı. Ne anlama geliyor tam olarak anlamadım.

  3. Bu gece rüyamda ablam dişlerin sararmış dedi. Ben de fırçam yanımda yok tuzla silerim dedim somyada oturuyordum.

  4. Rüyamda yirmilik dişimin yanındaki diş önce sallanıyordu sonra ben onu yavaş yavaş çekip çıkardım. Çok büyüktü, hiç ağrı yoktu ama çok kanadı. Daha sonra düşen dişin üst kısmında et vardı ve rengi siyahlaşmış küflenmiş gibi gözüküyordu. Ama koku yoktu. Yorumlayabilirseniz sevinirim.

  5. Benim de rüyamda dişim kırılıp düşüyordu, parmağımla dokunuyordum yine kırılıp düşüyordu. Sürekli aynı şey minik parçalar halinde düşüyordu dişim. Ön azı dişi dedikleri yer anlamı ne olabilir?

    1. Bende aynı şekilde mevcut çok az çürük olan dişimi rüyamda hiç acı çekmeden tutuyorum, çıkartıyorum. Bende rüya tabirini bulamadım. Eğer sen bulduysan, beni aydınlatırsan sevinirim.

  6. Rüyamda protez dişlerimin kırıldığını gördüm. Yaklaşık 10 gün sonra yine rüyamda da alt çenemde çürük dişimin kırıldığını gördüm. Bu ne anlamdadır?

  7. Rüyamda dişlerimin hepsini çektiriyordum. Tekrardan takma diş takılacaktı bunun anlamı nedir?

  8. Rüyamda alt 2 ön dişlerimden sağ tarafta olanın sallandığını düşmek üzere olduğunu ve arkasından yeni bir dişin göründüğünü ve üst tarafta ise köpek dişi ile ön dişimin arasında kalan ve yine sağ taraftaki dişimin de sallandığını fakat arkasından yeni diş çıkmadığını gördüm. Kalan dişlerim çok güzel ve parlaktı ayrıca çok şaşırdım çünkü dün böyle değildi. Bugün nasıl birden bire böyle oldu diye şaşkınlık içerisindeydim ve sonra tasam gitti ve nasılsa düzelir düşüncesiyle dolu bir ruh haline girdim. Rüyamı yorumlar mısınız?

  9. Benim alt çene önde 3 tane dişim kaplama. Rüyamda bu alt ön kaplama dişimi iyi yapıştırılmamış diye oynadığı ve sonra çıktığını gördüm. Elime aldım, tekrar taktım fakat iyi yapıştırılmamış diye tekrar çıktı. Arkadaşım da “Bak benim kaplamayı iyi yapıştırmışlar.” dedi. Dişimi görüyorum iki yanları incelmiş ortası zaten düşmüş yani şimdiki alt öndeki 3 dişimin şeklini rüyamda gördüm. Sizce ne anlama geliyor?

  10. Merhaba dün gece rüyamda alt dişlerimin tam aklımda değil sayısı ama en az 5-6 veya 7 tane birleşik halde alt dişlerim avucumun içinde ve bütün halde gördüm. Damağımdan çıkan dişlerimin arka kısmını simsiyah bir şekilde gördüm ve kalan dişlerim temiz ve bembeyazdı. Yorumlarsanız teşekkür ederim.

  11. Rüyamda mahşer günüydü, insanlar sorguya çekiliyordu. Ben de ailemle sıramızı bekliyorduk ama zor bir gün değil gibiydi. Ben yine de biraz korkuyordum sonra düştüm ve çenem zarar gördü. Üst ön bir ya da iki dişim kırıldı ve kanadı ama yerinden çıkmadı.

  12. Rüyamda ön üst dişlerimin büyük olduğunu ve 3 tanesinin yerinden çıktığını gördüm. Cevap alabilir miyim, anlamı, tabiri nedir?

  13. Rüyamda dişlerim ağrısız bir şekilde düşüyordu ama ağzımın içine doluyorlardı. Kimse görmesin diye gizlice tükürüyordum sonra aynaya baktığımda ise hiçbir dişim dökülmemiş gibi tamdı. Bir kaç gündür her rüyamda dişlerim ağzıma doluyor sonra gizlice tükürüyorum. Bunun anlamı nedir?

  14. İyi günler rüyamda sol tarafta olan alt ve üst yirmilik dişimi hiç acı yokken elimle çektim. Rahatladım fakat sağ üst köşede bulunan bir kısmı çürümeye yüz tutmuş dişimi de elimle çektim ama nasıl olduysa o çektiğim dişi yuttum. Boğazımda takılı kaldı ve bir türlü çıkaramadım. Bunun anlamı nedir?

  15. Selamun aleyküm. Kolaylıklar gelsin, merhabalar. Rüyamda, Bismillah. Dişlerimin 3-4 ü ağzımın içine dökülüyor ve bu yüzden konuşamıyorum. Tam da derdimi anlatırken gerçekleşiyor ve bu yüzden ne dediğim bir türlü anlaşılamıyor.

  16. Rüyamda ailemle birlikte yemek yerken ağzıma sert bir şeyler geldi ve de ben de elime yemeği boşalttım. Daha sonra azı dişlerimin hepsinin döküldüğünü fark ettim. Elimle ağzımı yokladım ve koşarak aynaya gittim. Sadece 2 tane köpek dişim kalmıştı, onlardan biri de sallanıyor mu, diye serçe parmağımla hafifçe bastırdım, o da düştü… Bu ne anlama geliyor?

  17. Rüyamda sağ üst köpek dişimin yanındaki 2 dişim çıkıyor ve elime alıyorum. Çenemi istem dışı sıkıyorum bu yüzden dişlerim sallanıyor ve bahsettiğim gibi üst sağ taraftan iki dişim çıkıyor. Aynaya bakıyorum, bütün diş diplerimin iltihaplandığını görüyorum. Lütfen yorumlayın. Teşekkürler.

  18. Merhaba bir rüyanın etkisinde kaldım ve size sormak istedim. Rüyada eşimin ön sol üst kök dişi sanırım çıkmış ağzı kanlar içindeydi, orada bir pamuk vardı, doktora gitmiş ama ağlıyordu. Onu öyle görünce ben de panik oldum “Ne oldu, acıyor mu?” dedim. Ağladığına göre canının yandığını düşündüm. Ben de korktum ve hatırladığım kadarıyla sanırım ben de ağladım. Bu rüyanın açıklaması nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.

  19. Merhaba kızımın iki alt dişi sallanıyor, bana sürekli “Çek” diyor. Yaşı küçük “Kendiliğinden düşsün” diyorum. Rüyamda onları çekiyorum, kolaylıkla çıkıyor. Altta iki tane yeni çıkmış diş, beni çok korkutuyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  20. Rüyamda 7-8 tane yaptırdığım üst dişlerimin döküldüğünü gördüm ve yerden dökülen dişlerimi topladım. Tabiri nedir?

  21. Rüyamda lekeli olan bir dişimin (yukarı önden soldaki altıncı dişim) elimde olduğunu gördüm ve dişimi iyice inceledim. Katman katman dişimi soydum ve en alttaki katmanda Arapça olarak (Allah) yazdığını gördüm ve çok sevindim. Bu rüyadan günler sonra dişlerimin bembeyaz olduğunu ışıl ışıl parladığını gördüm. Birkaç gün sonra da alt öndeki dişlerimin sallandığını ve çıktığını ve yerine daha beyaz ve güzel dişler geldiğini gördüm. Bütün bunların manasını yorumlayabilirseniz sevinirim. Hayırlı günler dilerim.

  22. Rüyamda sekiz aylık bebeğimin ön iki dişinin çıktığını gördüm. Ne anlam geliyor?

  23. Rüyamda dişimdeki kaplama elime geldi. Tekrar yaptırdım. Birde yanındaki dişte çürük, bir parça koptu. Yorumlar mısınız?

  24. Rüyamda üst dişlerimin hemen hemen tamamı sallanıyordu. Ben çekince çıkıp geldi. Düşen dişlerim oldukça kirli ve çürüktü. Düşen her bir dişimin yerine beyaz yeni dişlerim geldi. Yeni dişlerim biraz büyüktü. Yorumlarınızı bekliyorum. Sağ olun.

  25. Rüyamda üst çenemdeki, ön iki dişimden, sol tarafta olan dişim yamuktu, eğriydi. Elimle o dişe dokunup çevirip, o dişi düzelttim, düzeldi. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  26. Rüyamda oğlumun tam hatırlamıyorum, ön diş mi, arka diş mi ama yere düştü. Ben de elime aldım. Acaba ne anlama geliyor? Rüyadan bir gün sonra da oğlum rahatsızlandı.

  27. Tanıdığım bir kişinin ağzında tüm dişlerini, altın, düz ve iri olarak gördüm. Yorumunuzu rica ederim.

  28. Rüyamda diş gördüm. Üst tarafta 2 dişim çürümüştü ve düşecek haldeydi. Lütfen cevap yazın…

  29. Yamuk çarpık diş görmenin manası ve peltek konuşmanın manası, nedir, bilgi verebilir misiniz?

  30. Rüyamda üst sağ dişimin minesi çürüyordu. Elimle temizliyordum, ben de. Bu ne anlama geliyor?

  31. Sabah 5’te yattım. Gece rüyamda dişimi elimle çektiğimi gördüm ve kanadığını gördüm. Ve hiç ağrı çekmedim. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  32. Alt çenemdeki iki ön dişin sağındaki dişimin düştüğünü gördüm. Bu ne anlama geliyor? Ve rüyaların çıkma olasılığı nedir, kesin olarak itibar etmemeli miyiz? Benim çocuğum uzak yola gitti ve tekvando maçına girecek pazar günü. Acil bir cevap yazarsanız sevinirim.

  33. Rüyamda bir cemaatteyiz. Bize bir yiyecek ikram ediliyor. Yediğim yiyeceğin içinden (urup) çeyrek altın çıkıyor ve cemaate (yanımdakilere) “Altın çıktı” diyorum ve onu sıkıca avucumun içinde tutuyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla…

  34. Rüyamda sık sık dişlerimi sıktığımı görüyorum. Bir türlü birbirinden ayıramıyorum. Geçen gün yine dişlerimi sıktığımı ve kanadığını gördüm. Neden bu rüyayı görüyorum ve bu rüya neye delalet?

  35. Rüyamda, sol üst çenede 32’lik dişin önündeki azı dişimi, hiç acısız iki parmağımla çıkardım. Çok beyaz, tertemizdi. Buna bir yorumunuz var mı? Yaşım 68… Teşekkürler. Selamlar.

  36. Rüyamda dişlerimi dümdüz ve bembeyaz gördüm çok güzeldi ve parlaklığı aynadan baktığım zaman gözlerimi kamaştırıyordu. Anlamı ne olabilir?

  37. Rüyamda 14 aylık kızımın ön iki dişinin alt çenedeki, elime düştüğünü görüyorum. Ne anlama geliyor? Yorumlarsanız sevinirim.

  38. Rüyamda müdürümün dişinden dolayı yanağının şiştiğini gördüm. Odası karanlıktı ve kendisinin üzerinde koyu renk kıyafeti vardı.

  39. Alt çenemin sol yanından dişlerim bir bir yerlere düştü ve tek tek topladım ve dişimi yapanı arayacağımı düşündüm toplarken. Hiç acımadı dişlerim.

  40. Rüyamda eski patronumun dişlerini temizletip yaptırdığını gördüm. Çok beyaz yaptırdığını söyleyip eleştiriyorum. Sonrasında eleştirimi yumuşatıp çok güzel olduğunu ancak çok beyaz yaptırdığı için çok fazla belirgin göründüğünü söylüyorum. Eski müdürümü çok zamandır görmüyorum ve uzun zamandır görüşmüyoruz. Ancak kendisini her zaman severim ve çok saygı duyarım.

  41. Ben arka alt çürük azı dişim çıkmak üzereymiş sallanıyor, kopmak üzere gördüm kanamış şekilde. Yorum yaparsanız sevinirim.

  42. Ben rüyamda 3 adet arka sağ üst dişimin kendiliğinden yerinden çıktığını gördüm. Bunun tabirini yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

  43. Ben rüyamda karşımdaki kişinin dişlerinin kırmızı-siyah olduğunu ve bana gösterdiğini gördüm. Ne anlama gelir?

  44. Rüyamda bütün dişlerim döküldü sonra üst dişlerimin hepsi çıktı alt dişlerim çıkmadı. Alt dişlerimi yaptırmaya gidiyorum ama bir türlü alt dişlerimi yaptıramıyorum. Bu ne anlama geliyor?

  45. Merhaba, ben az önce bir rüya gördüm ve çok kötü bir şekilde bunun etkisinde kaldım. Rüyam karmaşık olaylar içinde oluşuyor ve en son olan şey otobüsteyim telefonla doktor bir arkadaşımla konuşuyorum. Birden üst arka dişlerimden bir tanesi düşüyor ama bu diş yaklaşık 4 cm büyüklüğünde ve kök kısmında iki yöne bakan tırnak var. Bunların biri düz diğeri ise şekil olarak bozuk bir yapıya sahip. Lütfen yardımcı olun.

  46. Rüyamda alt dişlerimden uzun bir ip şeklinde tel çıkartıyorum. Acıyordu çıkarttığımda da gittim rüyamda sonra uyandım. Bunun anlamı nedir? Lütfen cevap bekliyorum.

  47. Merhaba, Rüyamda alt ön dişlerimin sallandığını ve büyüdüğünü gördüm. Ben çekip çıkartıyordum. Kocaman dişler rahatlıkla çıkıyor hatta ferahlıyordum. Ben çektikçe ön iki diş yine çıkıyor ve büyüyordu. Sonra sarışın bir kadına gösterdim. Güldü. Dişleri geri verdi, elime aldım. “Ne garip değil mi?” dedim. Rüya bitti. Ne anlama geliyor acaba?

    1. Benim rüyamda 4 dişim birleşik bir şekilde önüme düşüyordu. Bunun anlamı nedir?

  48. Rüyamda sol alt yirmilik dişimi eşim canımı acıtmadan çekti, çıkardı. Lütfen yorumlar mısınız? Teşekkürler.

  49. Alt protez dişim ortadan kırılıyor, kırık olduğu halde ağzıma geri takıyorum. Aydınlatır mısınız lütfen?

  50. Merhaba, ben rüyamda tanıdığım bir bebeğin bir tane alt dişinin kırıldığını gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

  51. Rüyamda 1 yaşındaki kızımın üst sağ ve sol dişlerinin çıktığını gördüm, bembeyaz olarak. Ne anlama geldiğini çözemedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

  52. Selamünaleyküm. Rüyamda azı ( öğütücü) dişlerimden bir tanesinin sallandığını ve bunu rahatlıkla tutup çektiğimi görüyorum. Bu ne anlama geliyor?

  53. Rüyamda dişlerimin birden hepsi çıkıp ağızımın içine doluyordu. Lavaboya koşup çıkarmaya başladım bir tanesini elime mi, aldım elime mi çıktı hatırlamıyorum ama o diş çok beyaz, parlak, cam gibi büyüktü. Dişin yan tarafında alttan üste doğru mavi bir çizgi vardı? Bu ne anlama geliyor? Lütfen yorumlayın.

  54. Ben sık sık bu rüyayı görüyorum, dişlerimi bazen parça parça bazen de bütün olarak ellerimle alıyorum veya söküyorum. Yine rüyanın devamında dişlerimin arasından ip çekiyorum ama ipin sonu gelmiyor, devamlı ipi çekiyorum sonra korkuyla uyanıyorum. Yorumunuz ve de rüya tabiriniz için teşekkür ederim.

  55. Rüyamda bulduğum defineden yerde sabit, 3 ayaklı, beyaza meyilli altın diş gördüm. Yüzeyleri eski ama temizlenince pırıl pırıl gözüküyor. Birkaç tane çıkardım, polisleri de uzaktan görüyordum. Ne anlama geldiğini merak ediyorum.

  56. Rüyamda elimi ağzıma götürüyorum ve birden üst sağ taraftaki 4-5 dişim elimde kalıyor. Kanamadan ve birbirlerinden ayrılmadan çıkıyorlar. Yardımcı olur musunuz?

  57. Ben kişi ile mahkemelik olmuştum hatta bu yüzden işimden gücümden de oldum. Mahkeme devam ederken o şahıs vefat etti iki yıl oluyor ve mahkememiz halen sürüyor ve ben dün gece rüyamda o vefat etmiş olan şahsı zor bir şekilde benle konuşmaya çalışırken gördüm ve ön dişleri de dökülmüştü. Yorumunuzu bekliyorum.

  58. Dişlerim yok ama rüyamda dişlerim varmış. Alt çenemdeki arka iki azı dişimi kendi elimle çıkardım.

  59. Rüyamda üst ön dişlerimden birinin sallandığını birkaç dakika sonra da çıktığını gördüm ama kanamadı, hatta çıktıktan sonra dişimi görmedim. Birkaç arkadaşıma sordum ve günah işlediğimi söylediler. Bu doğru mudur, değilse doğrusu nedir?

  60. Ben 2-3 gün önce üst çene dişlerimin döküldüğünü gördüm. Rüya tabirine baktım, yakında akrabalarınızdan birinden ölüm haberi alacaksınız yazıyordu. Üstelik üst çene dişleri baba tarafını temsil ediyordu. 4 gün sonra ölüm haberi aldım. Baba tarafından akrabam vefat etti. 🙁

  61. Yolda yürürken sol alt azı dişlerimin sallandığını dilimle kontrol ederken anladım. Tutup ikisini de çektim. Dişler bembeyaz, kare şeklindeydi ve kökü saçak saçaktı. İkisini de yoldaki çöp tenekesine atıyorum, keşke atmasaydım diye pişman oluyorum. Acil yorumlamanızı rica ediyorum.

  62. Rüyamda alt ön dişimin dibi küçücük bir şekilde delik oluşmuş. Ben de diyorum ki “Ne zaman oldu bu dişim böyle?” diyorum. Kafam karışıyor. O gece hep eşimle uğraştım zaten beni aldattığını faturasını görüyorum falan işte.

  63. Rüyamda dişlerimin çıktığını görüyorum ve kanıyor fakat hiç ağrı yok. Elime almıştım dişlerimi ne demek bu acaba?

  64. Selam. Bana yardımcı olur musunuz? Ben rüyamda beş buçuk aylık bebeğim var rüyamda onun alt çenesinden 1 tane küçük diş çıkıyordu. Biz de çok seviniyorduk. Anlamı ne?

  65. Rüyamda sol kolunun parmakları olmayan, sağ ayağı sakat torunum olduğunu, bildiğim 4 tane ön dişleri olan çocukla mutlu şekilde oynadığımı gördüm. Yorumlar mısınız lütfen?

  66. Rüyamda dişlerim o kadar kötü ağrıdı ki ölüm gibiydi. Sonra üst sol arka sıra ful elime döküldü, ön dişler duruyordu. Daha sonra uyandığımda yastığın çenemi ağrıtıp böyle rüya görmemi sağladığını düşündüm. Acaba nasıl sonuçlanır bu durum?

  67. Merhaba, rüyamda annemin takma alt dişini ters taktığını gördüm. Tövbe Bismillah dili ensesinden çıkmıştı, canı çok yanıyordu?

  68. Eşim rüyasında engelli çocuğumuz var, onun 3 ya da 4 dişinin çıktığını onun da avcunda olduğunu görmüş. Ne anlama geliyor?

  69. Rüyamda bütün dişlerimi simsiyah olarak gördüm.Alt çenede ki,iki ön dişim küçülmüş simsiyah olmuş ne anlamı gelir?

  70. Rüyamda ön dolgu olan dişim kırılıyor ve iki avuç dolusu bembeyaz kırık diş var ama çok üzülüyorum.

  71. Üst çenemde ki dişlerimin oynadığını ve kendi ellerimle söktüğümü, bir tane küçük dişimi de farkında olmandan yuttuğumu gördüm.

  72. Gerçek hayatta diş implant yaptırdım bir sene önce bakımı, temizliği biraz uğraştırıyor. Rüyamda birilerine implant yaptırdım diye anlatıyorum. Ağzımı açıyorum implantı göstereceğim, implant sağ üst çenede (gerçekte burada değil) yedinci dişte ama yanındaki altı numara diş yok şaşırıyorum, “Böyle değildi” diyorum ağzımı kapatıyorum. Ağzımdaki dişler büyük ve beyazdı. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  73. Rüyamda oğlumun dişlerinin hepsi ağzından düşüyor, takma diş gibi. İçinden beyaz gümüş diş var sanki ama diş etinde diş var gibi.

  74. Selamlar, dün gece oğlum rüyasında birisiyle kavga etmiş, kavga ettiği kişiye bir yumruk atmış. Onun dişi çıkmış aynı şekilde bir yumruk yemiş ve kendisinin bir adet dişi yerinden çıkmış! Lütfen oğlumun bu rüyasını yorumlayabilir misiniz? Teşekkür ederim.

  75. Yıllardır rüyada hep dişlerimin döküldüğünü görüyorum. Bir rüyanın yıllarca devam etmesi ne anlama geliyor?

  76. 1 aya yakın büyük sol dişimin altından bir ip gibi bir şey çekiyordum hep. En son bu gece gördüğüm rüyamda ip sonlanıyordu, dişimi de alıp yerinden çıktı. Bu ne anlama geliyor, yardımcı olur musunuz?

  77. Rüyamda tanımadığım bir insanın seyrek ve sağlıksız dişlerini çektim. Yorumlarsanız sevinirim.

  78. Rüyamda ağzımın alt tarafındaki dişlerimin kanla birlikte avucuma döküldüğünü gördüm.

  79. Ben rüyam da üst sol dişlerimden ilk önce 3 tanesinin olmadığını daha sonra sol tarafta hiç dişimin kalmadığı gördüm ve diş etim çürümeye başlamıştı. Bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olur musunuz?

  80. Rüyamda dışarda gezerken dişlerimi avucumun içine döküldüler ama tek tük değil hepsi birden ve az daha devam ettikten sonra bir daha oldu ve bu 3 sefer tekrarlandı. Sonunda önde 4 dişim duruyordu daha. Ne anlama gelir bu?

  81. Merhaba. 25 yaşındaki oğlumun sağ alttaki 20’lik dişi ağrıyormuş doktora götürüyorum çekecekmiş, çekmeyi uyuşturmadan yapacakmış oğlum huzursuz oluyor, bıraktırıyoruz çekimi doktor değilmiş bu bayan teknisyenmiş güya işi tam bilmiyormuş oğlumun dişine bakıyorum 3 parça olmuş ve hafif kanıyordu oğlum huzursuzdu. Ben çok merak ediyorum yorumlarsanız sevinirim.

  82. Rüyamda elimde gümüş azı bir diş tutuyorum ne olduğunu anlamaya çalışırken üstünde tarih ve isim beliriyor Türk değil. Ne anlama geliyor. Teşekkürler

  83. Bugün rüyamda, kuzenimin dişi ağrıyordu. Bende kendi dişime bakıyım dedim. Elimle en arka azı dişime dokundum. Aşırı sallanıyordu ve dokunmamla çıktı. Onun önündeki dişe dokundum o da çıktı. Hiç kanamıyordu. Aynadan baktım ve oradan yeni dişlerin gözüktüğünü gördüm ve uyandım. Kötü bir şey mi?

  84. Merhaba. Rüyamda dişlerimin hepsinin yerinden çıktığını gördüm ama ağzımdan düşmedi, yerlerinden çıkıp ağzımda bekledi. Teşekkür ederim.

  85. Rüyamda sol azı dişimin tamamen yerinden çıktığını gördüm bu arada dişim çürüktü acaba bu ne anlama geliyor

  86. Merhaba hocam rüyamda takma dişlerim eridi ağzıma döküldü anlamı nedir beni bilgilendirirseniz mutlu olurum teşekkürler selamlar

  87. Rüyamda kızımın 4 tane dişi çıkmış ve çok kan gelmiş ağzından. Ne anlama gelir?

  88. Rüyamda alta ün dişlerim 2 tanesini düştüğünü gürdüm bu ne anlama geliyor açıklanmasını önemle rica ederim.

  89. Rüyamda köpek dişimin yanındaki azı dişim sallanıyordu sonra bakarken elimde kaldı çıktı yani ama kan falan yoktu sağlam dişim nasıl kopar dedim bir baktım altında yepyeni diş çıkmış, beyazdı kopan dişimde lekeler vardı sonra elimden düştü ufak ufak siyah parçalar oldu.

  90. Rüyamda sağdan köpek dişi dediğimiz ve ve sağdan azı dişim ve onları tutan damağım avucuma döküldü ve içerisinden telli birleyler cıktı. Telle yeni yapılan diş gibi oysa kendi kendime derim ki "asıl benim sol tarafım yapılı telli, kurban olduğum Allah'ım da mı telli yapmış" derim. Aynı sekilde de alt damağım ve dişimden bir kaç tanesi sökülüyor. Çok şaşırıyorum yorumlarsanız cok sevinirim, tesekkürler…

  91. Rüyamda kerpetenle kendi kök dişimi sökmeye çalışıyordum canım baya acıdı. Diş sağlam çıkınca vazgeçtim. Ne anlama geliyor acaba?

  92. Rüyamda kendi üst azı ve ön dişlerimi kendim çıkardım fazla bir kan görmedim. Çıkardığım dişlerin kökleri görünüyordu kökleri asılıp kopardım çok kötü bir rüyaydı. Ne olur bana manasını söyler misiniz? İlk defa böyle bir şey gördüm.

  93. Rüyamda  alt çenemdeki bir dişim kendiliğinden düşüyordu, diğer dişim ise olduğu yerde param parça oldu. Bunun ne gibi bir anlama sahip olduğunu öğrenmek istiyorum. 

  94. Rüyamda iki tane dişimin yerinden çıktığını gördüm. Çıkan dişlerimin yeri biraz sararmış gibiydi. Sonra diyorum ki kendi kendime nasıl olsa yenisi çıkacak. Acaba bu rüyanın tabiri nedir ?

  95. Hayırlı akşamlar.Rüyamda hayırdır inşallah sabah niyetine.Alt sağ köpek dişim elimle çıkarıp geri takıyordum. Öyle duruyormuş kaybolmasın derken uyandım ve gerçek gibiydi, hemen dişimi kontrol ettim.Rica etsem yorumlar mısınız ?

  96. Rüyada kardeşimin üst damağında fazlada bir sıra halinde dişler çıkmış. Bunlar ne diyorum, eliyle tuttuğu gibi bant şeklinde onları atıyor.

  97. Çalışma arkadaşım rüyasında beni ve diğer çalışma arkadaşımı görüyor. İkinci kişi bana dişlerimi yaptırmam için para veriyor. Rüyayı gören kişi benim dişçi korkum olduğunu söylüyor ama diğer kişi ısrarla bana parayı veriyor ve ben alıyorum o parayı ve beni doktora gitmeye ikna ediyor.

  98. Selam. Rüyamda iki oğlumla neşeli bir şekilde oturuyorduk o arada ben evin dış kapısını açıyorum ve yerde küçük bir diş görüyorum. Diş küçük olduğu için çocuk dişi diye yorumluyoruz. Dişi nereye koyacağımı bilemiyorum elimde biraz oynadıktan sonra uzak bir yere fırlatıyorum. Rüya tabirlerinin hepsine baktım ve diş bulmanın ne anlama geldiğini bulamadım. Cevap yazarsanız sevinirim.

  99. Rüyamda sağ üst üç tane dişimin elimde olduğunu gördüm. Üçü yan yana idi bir tanesi çürümüş olduğunu gördüm. Acaba bunun yorumu nedir?

  100. Torunumun (5 yaşında, Erkek)dişlerinin bakıma ihtiyacı var gördüm. Artık diş fırçalama zamanın gelmiş dedim. Dişlerini kontrol ederken azı dişinin çekilmesi (sallandığını) gördüm ve kendim kontrollü bir şekilde dişini çıkardım. (Selamlar)

    1. Selamlar, Torununuz ergenliğini atlatana kadar sorumluluğu ailesindedir. Onu ergenlik ve sonrasında hayata karşı güçlendirmeniz gerektiğine bir işarettir. Erkek çocuk olunca otomatik olarak sorumlulukları olacak demektir. İnsan vücudunda diş gücü temsil eden organlardan biridir. Ona kendi kararlarını kendi vermek zorunda kalacağı noktada doğru yoldan sapmaması için maneviyatını güçlendirme konusunda size bir uyarı niteliğinde değerlendirilebilir. Hayır olsun inşallah.

    2. Selamlar, Torununuz ergenliğini atlatana kadar sorumluluğu ailesindedir. Onu ergenlik ve sonrasında hayata karşı güçlendirmeniz gerektiğine bir işarettir. Erkek çocuk olunca otomatik olarak sorumlulukları olacak demektir. İnsan vücudunda diş gücü temsil eden organlardan biridir. Ona kendi kararlarını kendi vermek zorunda kalacağı noktada doğru yoldan sapmaması için maneviyatını güçlendirme konusunda size bir uyarı niteliğinde değerlendirilebilir. Hayır olsun inşallah.

  101. Biri tarafından dişlerimin çok güzel olduğu söyleniyordu. Söyleyen kişi büyük ihtimalle kadındı. Dişlerimi beyaz ve inci gibi dizildiğini hatırlıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir