Rüyada Dişlerin Kaybolduğunu Görmek

Ayrıca bkz: Diş Çıkarmak, Diş Yaptırmak

Rüyada dişlerin kaybolduğunu görmek bütün yaşanan sıkıntıların sona ermesi, ferah ve huzurlu bir yaşam, kaybedilen zamanın telafisinin yapılması, uzun zamandır aramayan bir dostun hatır sorması ve gelecekte yapılacak kazançlı yatırımlar olarak yorumlanır.

Rüyada kişinin dişleri kaybolmuşsa, yeni bir işe girebilir ancak tecrübesiz olduğundan bazı zorluklar ile karşı karşıya kalabilir. Rüyada diş kaybolmasının başka bir yorumu da sağlıktır. Kişi hastalıklardan kurtulacak ve ömrünün sonuna kadar sağlıklı bir yaşam sürecektir. 

Rüyada üst dişlerin dökülmesi, yakın birinden kalan bir mirası ifade eder. Bu rüyayı gören kişinin başkasına borcu varsa borcunu ödeyecektir. Eğer rüya sahibi rüyasında yalnızca bir dişinin döküldüğünü görmüşse, eline geçen yüklü bir miktar para ile bir çırpıda tüm borçlarından kurtulacaktır. 

Rüyada bütün dişlerin avuca dökülmesi, kişinin hiçbir şeyin değerini bilmediği ve böyle devam ederse elinde avucunda hiçbir şey kalmayacağı şeklinde yorumlanır. Bu davranış bozukluğu yüzünden rüya sahibi türlü sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kalabilir.

Rüyada diş düşmesi yüzünden yemek yiyememek, kişinin fakirleşeceği şeklinde yorumlanır. Rüyada dişsizlik yüzünden yemek yemede zorlanılmışsa, kişinin mal kaybı yaşayacağına ve sefalet çekeceğine işaret eder. 

Rüyada diş kamaşması görmek, hayal kırıklığı olarak yorumlanır. Rüya sahibi samimi dost sandığı bir kimseden kazık yemesi sonucu hayal kırıklığı yaşayacak ve bu durum onu ruhsal olarak oldukça etkileyecek.

Rüyada diş fırçalamak: Rüya sahibinin bir işi yaparken en iyisini yapmak için uğraştığını gösterir. Rüya sahibi oldukça titiz, asimetri konusunda hassas, en mükemmeli isteyen bir kişidir.

Rüyada dişinin fırçalayan kimse çevresindeki tüm insanların güvenini kazanmaya çalışacak ve bunu yaparken de gece gündüz ter dökecektir. Rüyada diş fırçalayan kişi aynı zamanda Peygamber Efendimizin sünnetlerine uyan ve temizlik konusunda dini kaideleri benimseyen bir kişidir.

Rüyada başka birinin dişini fırçalamak kötülüklerin üstünü örtmek ve gerçekleri örtbas etmek anlamı taşır. Başka birinin dişini fırçalamak kendisinin ceza yemesinden korktuğundan dolayı olayları gizlemeye çalışmaktır.

Rüyada Dişlerin Tamamının Döküldüğünü Görmek 

Rüyada dişlerin tamamının döküldüğünü görmek aileye yeni bir üyenin katılmasıyla çoğalmayı ve bolluğu temsil eder. Kişi rüyasında dişlerinin hepsinin döküldüğünü görmüşse, stresten ve cefadan uzak sakin bir hayat yaşayacaktır. Bu rüyanın diğer bir anlamı bir akrabanın çok uzak bir yere taşınmasıdır. 

Rüyada Dişin Kırılması Görmek 

Rüyada dişin kırılması görmek bazı rüya tabircilerine göre maddi olumsuzluk olarak yorumlanır. Eğer rüya sahibi borcunu ödemede güçlük çekiyorsa, borç aldığı kişiye peyderpey bu borcu ödeyecektir.

Rüyada diş kırılmasının bir diğer yorumu rüya sahibinin çok sevdiği ve saydığı bir akrabasının zor durumlara düşmesidir. Ayrıca rüyada diş kırılması, uzun süreli olarak kişinin bedeninde yaşadığı bir sağlık problemi sonucu tedavi olacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Yeni Bir Diş Çıkması Görmek 

Rüyada yeni bir diş çıkması görmek sorun, stres ve ağız tadını bozan olaylar olarak yorumlanır. Rüya sahibi iş hayatında sorunlar yaşayıp işten çıkarılabilir. Ayrıca bu rüyayı gören kimse etrafındaki kin tutan, dedikodu yapan, yüze gülüp gıybet eden dost ve akrabalarına dikkat etmelidir. Böyle bir rüya görülmüşse o kişi bu insanları hayatından sonsuza kadar çıkaracak demektir.

Rüyada diş çıkması, konusunu farklı yorumlayan kişiler de olmuştur. Rüyada sağlam bir diş çıkması, bereket ve saadet; lakin çürük bir diş çıkması fakirlik ve sefalet olarak yorumlanır. 

Rüyada damaktan diş çıkması şanssızlık, nasipsizlik ve uğursuzluk olarak tabir edilir. Kişi alacağı yeni kararlarda pek nasipli olmayacak ve şanssızlık peşini bırakmayacaktır.

Rüyada Diş Sallanması Görmek 

Rüyada diş sallanması görmek; uzun bir yolculuğu, başarılı bir iş hayatını, mutlu bir evliliği ve bu evlilikten olan hayırlı evlatları temsil eder. Kişi sıkıntıları varsa kurtulacak ya da evliliğinde mutsuzsa eşiyle yeniden barışacak ve ömrünün sonuna dek huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürecektir.

Dişlerin Kaybolduğunu Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir