Rüyada Çakı Görmek

Ayrıca bkz: Bıçak Görmek

Rüyada çakı görmek kötü söze delalet eder. 

Rüyada birisinden bir çakı aldığınızı görmek, ondan kötü bir söz işiteceğinize; birisine bir çakı verdiğinizi görmek, bunun aksine işarettir.

Rüyada bir çakı ile bir meyveyi kestiğinizi görmek, bir sevdiğinizle ilişiğinizi keseceğinize; bir çakı ile bir şey oyduğunuzu görmek, hakkınızda yapılan bir iftira veya söylenen kötü bir sözden dolayı çok üzüleceğinize delalet eder.

Bazı tabircilere göre: rüyada çakı görmek sağlığa işarettir. Rüyasında bir çakı ile oynarken elini kestiğini görmek, hafif bir hastalık geçireceğine; çakısını açık olarak görmek, şansının açık olacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada çakı görmek kötü söze işarettir. Rüyada birisinden bir çakı aldığını görmek, ondan kötü bir söz işiteceğine; birisine bir çakı verdiğini görmek, bunun aksine işarettir.

Çakı

“Rüyada Çakı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Benim doğum günümdü, kısacası şöyle anlatıyım. Arkadaşlarımla birlikte doğum günümü kutluyorduk. Bana bir hediye almışlardı belli etmemek adına şöyle söyleyeyim gözü hareket etti daha sonra arkadaşlarım gittikten sonra hareket etmeye başladı gerçekten onu daha sonra çöpe attım sabah kalktım çöpe baktım içinde yoktu. Kısacası böyleydi dahasını da anlatırdım ama anlatmayacağım. İyi günler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir