Rüyada Ailesini Görmek

Rüyada ailesini görmek hanedeki şansa, bolluğa, berekete, hayırlı kazançlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesi desteği sayesinde işleri kötüyse yoluna gireceğine, işleri yerindeyse bile kazancının bereketlenip artacağına ve yeni iş kolları açacağına delalet eder.

Rüya sahibi bütün aile bireylerini eksiksiz rüyasında gördüyse bereket, şans ve bol kazancın geçici bir durum olmadan yani ömür boyu süreceğine; aile bireylerinden birkaçını eksik görmesi ise bolluk ve bereketin geleceği fakat dikkat edilmezse tekrar kaybedileceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada aileyi mutlu, neşeli, keyifli bir şekilde gülerken bir arada görmek rüya sahibinin aile ve akraba ortamında çok sevilen, sözü dinlenen, yardımsever ve ailedeki kendinden küçük kişilere doğru yolu gösterip destek olan biri olduğunu işaret eder.

Rüyada aileyi ağlarken ya da kavga ederken bir arada görmek ise rüya sahibinin ailesinin desteğini, onayını almadan, hatta şiddetle karşı çıktıkları bir işe kalkışacağını fakat sonunda pişmanlık yaşayıp ailesinden af isteyeceğine delalet eder.

Rüyada Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüyada sevgilinizin ailesini görmek münakaşa, tartışma ve anlaşmazlıkların habercisidir. Rüyayı gören kişi bekar ve sevgilisi var ise, rüya sahibinin sevgilisinin ailesi ile polemiğe gireceğine ama kısa bir süre sonra ilişkilerindeki gerginliklere son verip tekrar huzur bulacakları şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekar ve sevgilisi yok ise hayatında kimse olmadığı için hayıflanıp artık karamsarlığa düştüğünü, hayatına kimseyi alamayacağını düşündüğünü delalet eder. Rüyayı gören kişi evli ise eşi ile ailesi yüzünden yaşayacağı tatsızlıklar, tartışmalar ve kavgaların yaşanacağına fakat sonunda yine ailelerin araya girmesiyle bu tatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada Eşinin Ailesini Görmek

Rüyada eşinin ailesini görmek, aile içi yaşanacak bazı tatsızlıkların ayak sesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin yanlış anlaşılmalardan dolayı ailesi ve eşi arasında kalacağı, hem ailesini hem de eşini haklı gördüğü için ikilem yaşayacağını ve bu nedenle de eşi ile arasında tartışmalar, huzursuzlar yaşayacağını delalet eder.

Rüyada eşinin ailesiyle kendisini eğlenirken görmek rüya sahibi yaşadığı ailesel bazı sorunlara en yakında bir aile büyüğünün araya girip destek olmasıyla çözüm bulup eski huzuruna yakın zamanda kavuşacağına işaret eder.

Bazı alimlerce ise rüyada eşinin ailesini görmek, rüya sahibinin eşinin ailesi tarafından iftiraya uğrayacağına ve kendisini bu iftira karşısında savunmak zorunda kalacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada eşinin ailesiyle oyun oynamak ise eşinin ailesiyle ortaklaşa edinilecek bir mal varlığına ve bu mal varlığı yüzünden yaşanacak tatsızlıklara işaret eder.

Rüyada Ailesini Ölmüş Görmek

Rüyada ailesini ölmüş görmek çevrenizde fesat, art niyetli, kinci ve sizi kıskanan kişilerin varlığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde bulunan ve fark etmediği kötü niyetli ve kıskanç biri tarafından ailesi ile kendisinin arasının açılmaya çalışıldığı ve rüya sahibinin bu insana karşı dikkatli olması gerektiğini işaret eder. Yani rüya sahibinin uyarıldığı bir rüyadır diyebiliriz.

Bazı alimlere göre ise rüyada ailesinin öldüğünü gören kişi yakın zamanda ailesi aracılığı ile zenginliğe, mal varlığına kavuşacak, işinde kademe atlayacak, bekar ise ailesinin aracı olduğu bir kişi ile hayatını birleştirecek şeklinde yorumlanır.

Rüyada Aile ile Yemek Yemek

Rüyada aile ile yemek yemek, rüya sahibinin düğün, nişan yada cenaze gibi kalabalık bir topluluğa gireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin girdiği kalabalık ortamda lafının sözünün yapılacağına, dilden dile konuşulacağına işaret eder.

Bazı alimlere göre ise rüyada ailesiyle yemek yiyen kişinin ailesinin desteğinin kişinin arkasında olduğuna, ailesi aracılığı ile güzel , hayırlı ve iyi makamlara geleceği, okuyor ise herkesçe duyulan bir eğitim sertifikası alacağı ve ailedeki herkese yardımının dokunacağı şeklinde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi ailesi ile yemeği kendi evlerinde yiyorsa, aile fertlerinin bir araya gelerek bulunan maddi bir sıkıntıdan kurtulacaklarına işaret eder.

Ayrıca bkz: Aile, Kardeş, Akrabalar

Ailesini Görmek

“Rüyada Ailesini Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda sanatçı bir kadının boğulduğunu gördüm, baktım ama bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir