Rüyada Abiye Giymek Görmek

Rüyada abiye giymek görmek kişinin uzun zamandır beklediği bir haberi alacağına işarettir. Kişi rüyasında uzun bir abiye görüyorsa uzun zamandır beklediği bir hayali gerçek olacaktır. Uzun boylu bir kısmet ile tanışabilir ve uzun bir ömre sahip olabilir.

Rüyasında abiye giydiğini gören kişi kalabalık bir organizasyona katılır. Bu organizasyon kişinin kendi düğününe, nikahına, nişanına; bir yakınının nikahı veya başka bir toplantı yada yemeğe katılacağı anlamına gelir.

Rüyada abiye giymek görmek ne demek: Rüyayı gören kişi uzun zamandır birini seviyorsa kavuşma zamanları yaklaşmış hatta gelmiş demektir. Kişi yakın zamanda evlenebilir veya evli ise çocuk sahibi olabilir. Kişinin hayalinde olan şey yakın zamanda onu bulabilir.

Kişi rüyasında kısa abiye giydiğini görüyorsa yakın zamanda bir sürpriz ile karşılaşabilir. Açık renkli abiyeler kişinin karakterinin canlı, sevecen, hareketli olduğuna işaret eder. Eğer rüyada koyu renkli abiye giymek görülmüşse kişi daha sakin ve hırslı bir kişidir.

Rüyada Abiye Denemek

Rüyada abiye denemek kişinin gerçek hayatında vereceği bazı kararların olumsuz sonuçlanabilmesine işaret eder. Kişi bu nedenle özellikle evlilik ve arkadaşlık konularda karar verecekse çok dikkatli olmalı, çok fazla düşünmeli ve mutlaka birilerine danışarak bu işe koyulmalıdır. Aksi takdirde kişi istemediği durumlarla karşılaşabilir, yanlış evlilik yapabilir, yanlış arkadaşlar edinebilir ve bunların sonucunda pişman olabilir.

Rüyada abiye denemek rüyasında abiye deneyen kişi birinden kötü bir haber alabilir. Büyük bir üzüntü yaşayabilir. Beklediği bir sonuç kötü çıkabilir. Çok büyük olmayan sağlık sorunları yaşayabilir.

Rüyada abiye denemek anlamı mutluluğun yarım kalması anlamına da gelebilir. Evlilikle son bulmamış bir ilişki veya boşanmayla son bulan bir evlilik yaşanabilir.

Rüyada abiye denemek ne anlama gelir verilmesi gereken bir karar olduğuna işarettir. Bu karar çok dikkat edilerek verilmelidir. Çünkü hayatın geri kalanını etkileyecek bir öneme sahip olabilir.

Rüyada Abiye Giymek

Rüyada abiye giymek kutlu bir törene katılmak anlamına gelir. Bu tören sizin kendi evlilik töreniniz olabilir. Kişi uzun zamandır yalnızsa ve hayırlı bir kısmet bekliyorsa kısmetlerin en uygunu onun karşısına çıkar ve evlilikle sonlanır.

Rüyayı gören kişi gerçek hayatta önemli kararlar vermek zorunda kalabilir. Evlilik, ayrılık vb. Kişi bu kararlarında mutlaka çok dikkatli olmalı ve pişman olmayacağı tercihler yapmalıdır.

Rüyada abiye giymek ne demek giyen kişi eğer uzun bir abiye giyiyor ise evliliği uzun ve mutlu sürecek demektir. Kişi eski ve koyu renkli bir abiye giyiyor ise evlilik kararı yanlış bir karar olabilir ve evleneceği kişi kendisine uygun olmayabilir. Evli ise evlilik hayatında problemler ile karşılaşabilir, eşi ile sıkıntılı dönemler yaşayabilir. Kişi rüyasında kırmızı bir abiye giyiyorsa kendisi veya eşi bir aldatma teşebbüsünde bulunabilir. Eğer kişi siyah bir abiye giyiyorsa zor zamanlar geçirebilir.

Eşi başka bir kadının hilesine düşebilir, kandırılabilir. Kişi çok canlı renklere sahip, çok etkileyici ve büyüleyici bir abiye giyiyorsa gerçek hayatta işinde, mesleğinde yükselebilir. Terfi yada fazla para alabilir. Şöhrete kavuşabilir. Etrafında insanlar yer alabilir.

Rüyada yeşil abiye giymek dindar bir kadına işarettir. Mor abiye giymek sıkıntılar yaşayan ve intiharı düşünen kadına, sarı abiye ise şık, zarif, güzel ancak sağlık sorunları olan bir bayana işarettir.

Rüyada Beyaz Abiye Giymek

Rüyada beyaz abiye giymek beyaz renginin anlamı ile yakından ilgilidir. Beyaz saflığı, temizliği ve iyiliği temsil eder. Rüyasında beyaz abiye giyen kişi gerçek hayatta yakın zamanda hayırlı ve iyi bir kısmet bulabilir, iyi bir evlilik gerçekleştirebilir, işinde yükselebilir, beklediği bir hayali gerçek olabilir.

Rüyasında beyaz abiye giyen kişi çok sevindirici bir haber alabilir veya kendisi bir yakınına çok sevindirici bir haber verebilir. Rüyasında beyaz abiye giyen kişi anne olacağını öğrenebilir. Kişi kendisi mutlu ve huzurlu olduğu gibi başkalarını da mutlu edecektir.

Rüyada Siyah Abiye Giymek

Rüyada siyah abiye giymek kişiye gerçek hayatta sıkıntılı günler getirebilir. Rüyasında siyah abiye giyen kişi zor bir duruma düşebilir ve bu zor durum içerisinde önemli bir karar vermek zorunda kalabilir. Üzücü günler, sıkıntılı günler yaşanabilir ve eğer siyah abiye uzun bir abiye ise bu sıkıntılı günler oldukça uzun sürebilir. Kişi eski hayatını üzülerek arayabilir.

Rüyada siyah abiye giymek hırslı ve hileli ancak adil bir kadına işarettir. Rüyada siyah abiye giyen kişi eşini aldatabilir veya eşi bir başka kadına aşık olabilir. Rüyasında siyah abiye giyen kişi büyük bir hastalığa yakalanabilir veya bir yakını bu büyük hastalığa yakalanabilir.

Rüyada Eski Abiye Giymek

Rüyada eski abiye giymek kişinin hayatında çok yanlış kararlar verdiğine ya da vermek üzere olduğuna işarettir. Kişi yakın çevresinden biri ile kavga edebilir ve araları bozulabilir.

Rüyasında eski abiye giyen kişi çok sevdiği bir yakınını kaybedebilir. Uzaklardan kara bir haber alabilir. Kişi rüyasında eski bir abiye giydiğini görürse evleneceği kişi ile problemler yaşayabilir. Birlikteliği evlilikle sonlanmayabilir veya evli ise eşiyle kavga edip boşanma derecesine gelebilir.

Ayrıca bkz: Abiye, Yeşil Elbise Giymek, Dar Elbise, İpek Elbise Giymek 

Abiye Giymek

“Rüyada Abiye Giymek Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Merhabalar, ben rüyamda yeğenimi siyah güzel bir abiye (tuvalet ) elbise giymiş gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda siyah elbise ve siyah babet giymiştim ve bir çocuk arkadaşına “Babeti ne güzel” dedi. Yorumunuzu bekliyorum.

  3. İyi günler, ben rüyamda ablamın düğününde giydiğim abiyeyi denizin üstünde gördüm sizce bu ne anlama gelir? Yorumlarsanız çok sevinirim.

  4. Ben rüyamda lacivert parlak ve uzun bir abiye giydiğimi gördüm bunu bana yorumlarsanız sevinirim.

  5. Merhabalar. Rüyamda abiye tarzında siyah pantolon üzerine de uzun yere kadar yelek giydim. Akrabaları görüyorum onlarda dekolteli elbiseler giymişler ben de artık bu yaşlarda bu kadar abiye elbiseye gerek yok diyerekten abiye pantolonun üzerine kısa dantelden ceket giyiyorum inci kolye küpe takıyorum böyle daha şık oldu diyorum. Yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.

  6. Mrb rüyamda uzun saks mavisi, koyu mavi bir abiye giyiyorum. Sonra beyaz upuzun bir gelinlik giyiyorum denemek için kafamda duvağımda var. Gerçek hayatta sevdiğim çocuk beğeniyormuş ama yanımda olmuyor ben denerken. Kız çok pahalı bir gelinlik diyor annemin elini öpüyor başka bir yerde gerisini hatırlamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir