Rüyada Erkeklik Torbaları Görmek

Seyyid Süleyman: Rüya âleminde erkeklik torbaları görmek, kız evlatlarıyla, mülk, maaş, hayat, anapara ve koruma, kayırmak gibi anlamlarla tabir edilir. Görülen şey bu simgelerle birlikte tabir edilir.

Ayrıca bkz: Erkek Cinsiyet Organı (Penis), Cinsel Organlar

Ebu Said’ül Vaaz demiştir ki: Bu organlar insanın iki kızına delalet eder. iyileşme ve fesatla yani, dinde iyilik ve kötülük hakkındaki tabirleri onlarla ilgilidir. Bir rivayete göre bu organların büyük olması, düşmanın kötülüklerinden kurtulmaya işaret eder.

El Salimi’ye göre; adı geçen organlarına bir bozukluk geldiğini gören, düşmanına yenik düşer. Onları bir kimsenin elinde görmek de aynı şekilde tabir edilmiştir. Bu azalarının vücudundan acı vermeksizin ayrıldığını veya onları birine bağışladığını gören, affettiği kimsenin dünyaya gelecek olan çocuğu ile hısım olacağına delalettir. Organlarının koparıldığını gören kimsenin çocuğunun öleceğine delalet eder.

Kirmani diyor ki: Bu rüya üç türlü tabir edilir. Sakinlik, çocuk ve maaşa delalet eder.

Cabir’ül Mağribi: Bu rüyayı beş şekilde tabir ediyor. Bunlar: Yalnız erkek çocuk sahibi olmak, miras, düşmanın galip gelmesi, az hareket ve güvenin azalması. 

Bir rivayete göre bu rüya, kadın hısımlara işaret eder. Organlarının kesildiğini görenin hastası var ise öleceğine delalet eder. Başka bir görüş ise, bu rüyayı eşlerin birbirlerinden ayrılması ile yorumlamıştır.

Yine bazı tabircilere göre, bu organlarının kesildiğini görenin, malını zorla elinden alırlar. Ancak rüya sahibinin malı yoksa soyu kesilir, nimeti çok çabuk biter.

Erkeklik Torbaları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir