Rüyada Erkek Cinsiyet Organı (Penis) Görmek

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek evlat, mal ve şöhretle yorumlanır. Rüyada iki veya daha çok cinsiyet organı olduğunu görmek, mal ve çocuklarının ve mülkünün fazlalığına işarettir.

Ayrıca bkz: Çift Cinsiyetli Görmek, Cinsel Organlar, Kadınlık Organı

Rüyada cinsiyet organının biri tarafından kesildiğini görmek, mal ve mülkünün elden çıkacağına, eğer kendisi kesmiş ise, çocuğu olamayacağına; organının kuvvetsiz olduğunu görmek halk arasında itibarinin azalacağına işarettir.

İbni Şirin’ e göre: Rüyada cinsiyet aletinin büyüdüğünü gören kimse, eğer büyük bir devlet adamı ise, kudret ve itibarinin artacağına, eğer esnaf veya tüccar ise, malinin ve ticaretinin artacağına, fakir ise, orta halli bir kişi olacağına; bunun aksine küçüldüğünü görmek de bu rüyanın zıttı ile yorumlanır.

Rüyada cinsiyet organı koparıp sonra tekrar yerine koyduğunu görmek, bir çocuğunun ölmesine ve başka bir çocuğunun doğacağına delalet eder.

Cabir’ül-Magribi’ye göre; rüyada cinsiyet organının hareketi, çok malla, itibar ve saygısının büyümesiyle, çok çocuğu olması ile yorumlanır.

Rüyada cinsiyet organının kuruduğunu görmek, dört şekilde tabir olunur: Ölüm, unutkanlık, çocuğunun ölümü, malının elinden çıkması. Bir rivayete göre de uzun bir yolculuğa delalet eder.

Rüyada cinsiyet organının koptuğunu görmek, neslinin tükeneceğine, erkeklik kudretinin azalacağına, cinsiyet organının yerinden çektiğini görmek, bir erkek evladı olacağına, organının küçüldüğünü görmek, fakirleşeceğine, kendisinde hiç organ olmadığını görmek ihtiyaç ve yoksulluğa, organında yara veya çıban görmek halk arasında adi çıkacağına, sünnet olduğunu veya sünnetli iken yeniden sünnet edildiğini görmek, dinine bağlı olduğuna ve ibadetinin devamına işarettir.

Rüyada cinsiyet organının ikiye bölündüğünü görmek, dört şekilde tabir olunur: İşlerini bırakmak, çocuğunun ölmesi, yolcu ise yola gidememe, karısı hamile ise ikiz doğurması. Rüyada erkeğin cinsiyet torbalarını görmek; kız çocukları, geçim, hayat, kese ve himaye ile yorumlanır.

Rüyada görülen iki torba iki kıza delalet eder. Bu torbaların büyümüş olduğunu görmek, düşmanlarının elinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada iki torbasının acı vermeden vücudundan ayrıldığını görmek veya onları yerine bağlamak ikiz çocuğu olacağına; torbaların kesildiğini görmek, yalnız erkek çocuklarının dünyaya geleceğine; bulunduğu yerin dışında başka bir torbası bulunduğunu görmek, elindeki parasını uygun olmayan bir yere harcayacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen erkeğin cinsiyet organı, mal, evlat ve ömre işarettir. Rüyada cinsiyet organının ayıplanmayacak derecede uzadığını ve büyüdüğünü görmek, evlat ve malinin çok olmasına işarettir.

Rüyada bir kimse kendi cinsiyet organının kaybolduğunu ve kendisinin de buna üzüldüğünü görürse, o kimsenin çocuğu kaybolur. Yahut yolculuğa çıkar ve haber alamaz. Hasta ise ölür. Rüyada tenasül uzvunun uyanık görülmesi, sevinç, gayret, çalışma ve ihtiyacı gidermeye işarettir.

Rüyada cinsiyet organının kesildiğini gören kimse ölür yahut mali gider yahut evladı ölür ya da erkek evladından nesli kesilir veya şehrinden uzaklaşır.

Rüyada iki tane cinsiyet organının olduğunu gören kimsenin iki erkek çocuğu olur. Kadın için erkeklik cinsiyet organı onun erkeklik taslamasına işarettir.

Bazı tabirciler, bir kadın kendisinin erkeklik organı veya sakalı olduğunu yahut erkek elbisesi giydiğini görse, o kadın kocasına zulmeder ve kocasının kendisine söylediği sözün aynısını kocasına söylemesine işarettir, dediler. Rüyada cinsiyet organını tutmak, ferahlık ve sevinçtir.

Rüyada eliyle penisini tutup çıkardığını tekrar yerine koyduğunu gören kimsenin erkek bir çocuğu olur. Bazen de bu rüya, elinden çıkan malın yeniden ona dönmesine yahut ismi unutulduktan sonra yeniden isim ve şöhrete kavuşmasına işarettir. 

Bir yerde halk içinde çıplak olduğunu veya cinsiyet organının uyarılmış olduğu ve kendisinin de utanmadığını yahut hayırlı veya şerli bir iş işlediğini gören kimse, devlet işinden bir işi, şiddetle talep etmesine ve bu işi elde etmesine, şanının yüce olmasına ve temenni ettiği şeye nail olup düşmanlarına galip gelmesine işarettir.

Rüyada cinsiyet organını göğsüne kadar ulaşmış görmek, çalışma ve gayretinin ve talihinin yüksek olmasına işarettir. Cinsiyet organının zayıf olduğunu gören kimsenin evladının hastalığına ve şöhretinin azalmasına işarettir. Penisinin sünnet edildiğini gören kimse iyi dindar olur. Rüyada erkeklik organının dişilik organına döndüğünü gören kimsenin kuvveti acizliğe, horluğa ve zayıflığa döner.

Rüyada bir kadının erkeklik organına dokunduğunu ve o erkeklik organı erkeklik organına döndüğünü görse, o kadının halinin değişmesine işarettir. Fazla erkeklik organı, sırları aşikâre etmeye ve kadınları başka erkekler için helal etmeye işarettir.

Rüyada erkeklik organının demirden yahut bakırdan ya da herhangi bir madenden olduğunu görse, zengin olur, bazen de o kimsenin nesli kesilir yahut rahatı gider.

Rüyada sünnet olmadığını gören kimsenin sünneti seniyeye muhalif hareketlerinin dünyaca fazlalığına işarettir. Rüyada cinsiyet organında yara görmek, söylenmesi çirkin olan bir sözün söylenmesine işarettir.

Rüyada sünnet olduğunu gören kimsenin dinindeki düzgünlüğüne işarettir.

Erkek Cinsiyet Organı (Penis)

“Rüyada Erkek Cinsiyet Organı (Penis) Görmek” üzerine 47 yorum

  1. Bir bayan rüyasına birden fazla erkeğin cinsel organını gördüğünü onların hepsini kestiğini görmüş. Bu nasıl yorumlanır?

  2. Rüyamda takip ettiğim bir futbolcunun önce eşofmanını indiriyorum ama üzerinde örtü olduğundan organı görmüyorum sadece dokunuyorum. Ben dokununca organda bir hareketlenme oluyor. Meraklar içerisindeyim?

      1. Bu kadar net bi yorum.😂😂😂😂😂😂😂aradigim yorum.lan bi kurtulamadim bekarliktan. bizde de evlenmeden olmaz kahretsin😁🇦🇿

    1. Rüyamda bi askeriyede oluyoruz sanki savaş çıkacakmış gibi sonra karım ve çocuğum çatıya çıkıyoruz ben o arada biyere gidiyorum bu arada adamın biri karımın yanına gelmiş damarlı iri penisini çıkarmış karımın yüzüne doğru tutuyor o anda ben kapıda oluyorum karım bana bakıyor ben adamı öldürmek yada dövmek için birşeyler arıyorum

  3. Rüyamda abimi çıplak gördüm ama nedense çıplaklığından çok alt tarafını hatırlıyor gibiyim cinsel organı gayet belirgindi. Gene aynı rüya da babam rahatsızdı ameliyat olacaktı. Üzgündüm, onunla ilgili koşturup duruyordum. Yorumlayabilir misiniz?

    1. Ben de senin rüyana benzer bir rüya gördüm. Tek fark benim abim doktor olduğu için abim kontrol ediyordu. Geçen elli gün içerisinde hayatında belirgin bir değişim olduğunu ya da rüyana bağlıya bileceğin herhangi bir olay.

  4. Selam. Ben rüyamda penisimin birden koptuğunu gördüm. Sonra bir kadın doktor tekrar geri dikti. Bu ne anlama geliyor? Teşekkür ederim…

  5. Çok fazla değişik rüya görüyorum, bunları yorumlatacak birisini arıyorum mümkün müdür?

    1. Evet ama uzun uzun anlatmak lazım …. Stresten uzak dur , çok fazla olumsuz düşüncelerdesin… Her şeyi bu kadar düşünme arkanı yaslan seyret …

  6. Ben rüyamda ölen babamın çıplak ve penisinin kesik ve alt yumurtalarının yok olduğunu gördüm. “Baba ne oldu, ne alt ne üst var, biraz kök kalmış. Bu ne hal?” diyorum. O kaçmak istiyor. “Utanıyorum ve burada böyle yapıyorlar” diyor.

    1. Baban için dua et bol bol… Salih bir evlat olman ona dua etmen çok çok faydalı…

  7. Rüyamda erkek üreme organım olduğunu gördüm (ben bir bayanım) sonra da göbek boşluğumun genişlediğini ve içinden mendil çıktığını gördüm. Bunu gören annem de bana kızdı. Bu ne anlama gelir? Şimdiden teşekkürler.

    1. Bekarsanız, varlıklı bir kimse ile evlenip bir kız çocuğu sahibi olacaksınız. Evli iseniz, kocanızın maddi durumu artacak ve bir kız çocuğu sahibi olacaksınız. Çocuklar yerine torunlarda denebilir.

    2. Muhtemelen annenizin istemeyeceği bir ilişkiniz var, annenizin razı olmayacağı bir evlilik ya da…

  8. Rüyamda penisim kökünden kesilmiş kopmuş ama neden koptuğunu bilmiyorum ve koparılmış olan yerinde derin yaralar oluşmuş ama hiç acımıyor ve o yaraları temizliyorum.

  9. İyi günler, rüyamda eşim penisini tutmuş (normalden daha büyükmüş) oğullarım da var küçükler, onların yanında utanmıyor gösteriyor birde boşalıyor. Sonra büyük oğlumu tuvalete götürüyorum erkek tuvaletinde bayanlar da varmış… Yorumlarsanız çok sevinirim. Tabirini bulamıyorum.

  10. Rüyamda eşimin penisi yok gördüm. Kesmişler eşime işkence yapılmış ben sana ne yaptılar böyle deyip bağırınca. Kendine geldi utandı kapadı. Ürperdim beni aydınlatabilir misiniz?

    1. Eşin niyeti bozmuş zina yapmiş yada teşebbüs etmiş buda sana maal olmuş dikkatli ol

  11. Rüyamda iki adet erkeği belden aşağı çıplak sırt üstü uzanmışlar bende eğiliyorum penislerine dokunuyorum şahısların penisleri uyanıver ama tam değil bu şekilde görüp uyanıyorum neye yorumlanır?

  12. Ben rüyamda sevgilimin penisin tutuyorum sonra annem gelince bize bu ne diye kızdı ve gitti bende onun dudağından öpüp gittim bu ne anlama geliyor acaba

  13. Eşim rüyamda mastürbasyon yapıyordu. telefonda sevgilisi (gerçekte yok diye biliyorum) vardı ve kadın inanılmaz zevk sesleri çıkarıyordu. odaya girdiğimi görmesine rağmen eşim işine devam etti. eğer yorumlarsanız çok sevinirim.

    1. Eşin seninle ilgilenmediyse bir süre bilinç altından gelen bir şey sen onunla ilgilen

  14. Rüyamda penisim sert ve canlı bir halde çeneme kadar geldiğini ve penisimin ucunu dişledim buna yorum eden var mı ?

    1. D2A5-9889-19 P…..s a ait Bi ucak evimizin dibine düşüyor düşerken görüyorum ama ucaga hiç bişey olmuyor herkez iniyo ucaktan otobuslere biniyor gidiyorlar bana bizden biri ucakta para var kaybolmasın insanların parası dıyor sonra karımla cinsel ilişkiye girmek istiyoruz oğlum müsaade etmiyor yakın bir inşaata gidiyoruz ama oradada erkek erkek erkege ilişkiye giren genc akrabalarımı görüyorum bana da teklif ediyor beni yap kimseye söyleme diye ama yapmıyorum sonra eve dönüyoruz karımla ilişkiye baslıyoruz eşimin organı degişik oluyor sankı erkek organı gibi sonra karım erkek gibi boşaltmaya baslıyor ama belki yarım kova boşalıyor ve ters ilişkiye giriyoruz bende boşalıyorum lütfen yorumlermısınız kafam cok karıstı

  15. Hayırlı sabahlar ben cinsel organımın uzadığını gördüm fakat sünnet edilen yerden sonrası uzuyor ve kadına girip çıkmama rağmen zevk alıyorum fakat menim gelmiyor rahatlayamıyorum bunu bana tasvir edebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim, Saygılarımla.

  16. Rüyamda 5,6 tane yanyana dizilmiş yatık bir şekilde penisler gördüm ama ilk baştaki penisin kafasına ağaç bıçkısı dayanmış. Neredeyse dişi dokundu dokunacak bir de ortalarda bi baba penis var, şişko boy boy. Ben erkeğim penisle ne işim olur, penisime tuvalette bile bakmam alışmışım ne biliyim. Garip bir rüya bu kadar. Hep kadınlar yazmış kadınların ki belli de bizim iş yanlış anlaşılmasın sapına kadar erkeğim dindar biriyim.

  17. Rüyamda bir tır ile yedek şöför olarak yolculuğa çıkıyorum, çok sıkışıp çiş etmek için yol kenarı tenha bir yerde çiş ederken penisimin normalinden çok daha uzun olduğunu fark ediyorum.
    Biraz daha dikkatli bakınca, ayakta işedikten sonra, ayaklarım hafif kırık pozisyonda, penisimin yere kadar uzadığını, hatta yere değip ucunun çamurlandığını, sonrasında bir hortum gibi sağa sola çarptırıp, çamuru üzerinden temizleyip topladım.

    Yorumlarsanız sevinirim tşkler.

  18. İhanet sebebiyle ayrıldığımız eski sevgilimle önce bir kafe gibi bir yere oturuyoruz hayır ola inşallah önce sarılıyoruz sonra bu elbisenin dışından penisime dokunup sonra oynamaya başlıyor ben de birden uyanıyorum mesaj ettim nedir anlamı.

  19. Rüyamda kız arkadaşımla (sevgilim değil) gördüm kendimi yarı çıplaktık ve üzerimdeki bornozu açtı erkeklik organım uyarılmıştı ve büyüktü ben de napıyorsun arkadaşız biz gibisinden konuştum bu ne anlama geliyor ?

  20. Selamunaleykum,
    Ben iki gun arka arkaya nisanlim ile cikmis oldugum yoksa hayirlsini istemek icin istihare namazi kildim. O iki gunde de nisanlimin cinsel organini gørdum. Ruyalarima tek hatirladigim bølum bu. Bu neye isaret olabilir?

    1. Çok istemişsin günlerce onu düşünmüşsün birazda yangınlıgın verdiği bir duygu

  21. Merhabalar
    Rüyamda iş arkadaşımla iş yerindeymişiz (ama farklı bir yer mevcut iş yerimiz değil) sevişmek istediğini algılıyorum ama kamera var diye cevap vermiyorum sonra kamera olmayan bir odaya geçiyoruz bir kadın görüyorum göğüs dekolteli sonra onu yanıma çağırıyorum ve penisini görüyorum ona dokunuyorum ama sonra birşey olmuyor yorumlar mısınız, bu arada bu arkadaş yakın zamanda işten ayrılacak

  22. Ruyam da abimle beraber sanki biseyden bi yerden kaçıyoruz normal bi bahçe gibi binalar var araba fln abim çırılçıplak penisi normal bizimki gibi standat yerde degil de popo ile penis arasi iki bacağın tam ortasindaydi asagi bakiyordu bende ona ikide bir üstünü giy diyordum ama gozlerinde belliydi korku vardi beni aydinlatin lutfen abim ceza evinde suan

  23. Rüyam çok değişikti , ben idrarımı yapmak için banyoya gittim , klozetin üzerinde kesik bir penis duruyordum (erkeğim bu arada ) benim değil ama kimin olduğunu da bilmiyom bonyada heryer kan içinde , sonra bende oraya idrarımı yaptım kopan penisin içinde olduğu klozete , bilmiyom daha açıklarsanız iyi olur teßekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir