Rüyada Asmak /Adam Asmak Görmek

Ayrıca bkz: İdam Görmek

Hz. Danyal (A.S.): Bir hâkimin sizi asmalarını emrettiğini görmek; söz sahibi birinden yana makam elde edeceğinize, ama dini inancınızın zayıflayacağına işarettir. Asıldığınız sırada halkın sizi seyrettiğini görmek, izleyen insanların sayısınca saygınlık kazanacağınıza delalet eder.

Rüyada sizi asmak için bir grubun bir araya geldiğini görmek, o topluluğa hükmedeceğinize; yaşlı bir yabancının sizi astığını ve kimsenin bu sahneye bakmadığını görmek, akrabalarınıza büyüklük etme hevesinizin olduğuna, ancak kimsenin size itaat etmeyeceğine işarettir.

Cabir Mağribî: Asıldığınız sırada darağacının ipinin koptuğunu ve yere düştüğünüzü görmek, sahip olduğunuz makamı kaybedeceğinize işarettir.

Asmak /Adam Asmak

“Rüyada Asmak /Adam Asmak Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Ben rüyamda sevgilimin birini astığını gördüm. Yanında bir kişi var gibiydi onu net hatırlamıyorum. Sonra silahını duvara düşürdü, ikimizin arasına. Ben onu aldım. Bir süre sonra sevgilimin saklanmasına yardımcı oldum. Yarası var mıydı, yok muydu, hatırlamıyorum ama onu sarıyordum. Sonra bizim evde hatırlıyorum onu. Ninem konuşuyor ama gözleri onun gözleri değil, benim arkadaşlığımı bitirdiğim kızın gözleri, konuşma tarzı tıpkı o. Sevgilim ninemin yanına geçiyor ve sadece onu dinliyor, benimle hiç ilgilenmiyor.

  2. Kendimi değil ama normalde tanımadığım ama rüyamda tanıdığım biri kendisini asıyordu evde tavana, ölüyordu. Ailesine ben haber verecektim. Erkek biri.

  3. Rüyamda nikah kıyıldı evlendim. Nikahlandığım kız kendini asıyordu. Birçok anlamı var ama benim istediğim cevap yok. Şimdiden teşekkürler.

  4. Merhaba, ben rüyamda tanımadığım bir adamın ve bir bebeğin asıldığını gördüm ama adam belinden asılmıştı, bebek boynundan, bana ölmeyeceklerini söyleniyordu ama ben ısrarla bebeğin dayanamayacağını ve ölebileceğini düşünerek onu kurtarmaya çalıştığımı gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Çünkü bir tek bu sitenin yorumlarına güveniyorum.

  5. Rüyamda rahmetli babamın bir yemini için kendini asması gerektiğini vaktin geldiğini ve kendini tuvalette astığını gördüm. Arkasından benim de aynı şekilde kendimi asmam gerekiyormuş bir yeminim varmış sanırım. Tuvaleti kendim için hazırlıyorum oğluma bakıp kıyamıyorum. Bir türlü tuvalete gidip kendimi asamıyorum. Anneme soruyorum sonra başka yolu yok mu bunun ölmek istemiyorum diyorum. Oda bana dört kez derin derin nefes al ver diyor. Ve uyandım. Bu rüya ne demektir yorumlayabilir misiniz lütfen?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir