Rüyada Valiz / Bavul Görmek

Rüyada valiz görmek, sorunları aşmak ile tabir edilir.

Rüyada valiz taşımak, üstünüze alacağınız ağır bir sorumluluğu başarıyla bitireceğinize işarettir.

Rüyada valize eşya koyduğunuzu görmek, aklınızda olan soru işaretlerini birlikte olduğunuz kişiyle paylaşmaya delalettir.

Rüyada valizi ağırlığından dolayı taşıyamadığını görüyorsanız, alınacak olan sorumluluğun üstesinden gelemeyeceğinize işarettir.

Rüyada valize eşyalarınızı sığdıramıyorsanız, aile içinde olacak özel konuşmalara delalet eder.

Rüyada uçağa valizi koymak, düzelmesini dilediğiniz her sorunun zamanla geçeceğine işarettir. Rüyada saatlerce valiz hazırladığını görmek, ciddi bir kalabalık önünde iyi bir konuşma yapacağınıza yorumlanır.

Rüyada valizi açtığında içinden böcekler çıktığını görmek, arkadaşlarınızla tartışacağınıza işarettir. Rüyada valizin suya veya denize düştüğünü görmek, devlet dairelerinde çalışabileceğinize delalettir.

Rüyanızda valiz satın aldığınızı görüyorsanız, yeniliklere açık olmadığınıza yorumlanır. Valiz sattığınızı görmek ise yeniliklerle dolu bir zamanda olduğunuza ve bu zamanı iyi değerlendirmenize delalet eder.

Rüyada boş valiz görmek, bir yarışa katılacağınıza ve iyi bir sırada olacağınıza yorumlanır. Rüyada eski valiz görmek, yolculuk sırasında bazı tehlikeler atlatacağınıza işarettir.

Rüyada valizden eşya çıkardığınızı görmek, kendinizi aşan işler yapacağınıza ve başarılı olacağınıza delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tatil, Çanta

Valiz / Bavul

“Rüyada Valiz / Bavul Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Günaydın, rüyamda evdeki bütün bavul ve çantalar dışarıda bir merdiven yanında duruyordu. Merdiven beton fakat düzgün değil. En üstü aşağıda uçurumu görüyor. Ben en üstteyken tanımadığım biri beni merdivenden alıp indiriyor. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  2. Merhaba, rüyamda bir dağın yamacında kurulmuş olan yabancı bir köye gittim, Tamamen farklıydı. Değişik, yara içinde hayvanlar vardı ve elimde iki adet bavul vardı. Ve ben o köye atanmıştım sonra kalmak için ev ararken elimdeki bavulları bir dükkana bıraktım ve atandığım kütüphaneyi görmek için ayrıldım. Sonra geri döndüğümde ise bavulları bıraktığım dükkanı bulamadım. Farklı bir yer vardı ve etrafı labirent gibiydi ve yolların hepsi de bir pazara çıkıyordu. Ve ben o Pazar da üzerinde çiçek desenleri olan bir porselen yemek takımı alıyordum ama çantamı ve bavullarımı bir türlü bulamıyordum. Rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

  3. Rüyada kırmızı pembe bir bavulla yolculuğa çıkıyordum. Otobüsten inerken bavulu unutmuşum başka bir minibüse bindiğimde fark ettim ve indim. Çok fazla ara sokak vardı. Her tarafta neredeyse bir kırmızı bavul vardı ama kendi bavulumu bulamıyordum. Ve her taraf yeşildi. Küçük ağaçlar, çalılar vardı. Bir evin yakınına geldim sanki tartışma sesleri var gibiydi. Gerisini hatırlayamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir