Rüyada İşten Çıkarmak Görmek

Rüyada birisini işten çıkardığını görmek; meslek değiştirmeye, eşinizle yaşayacağınız bir gerginlik sonucunda aranızın açılacağına, verilen sözü yerine getirmeye, anlaşmadan dönmemeye delalet eder.

Bkz: İş Görmek

Kendinizin İşten Çıkarıldığını Görmek 

Rüyada kendinizin işten çıkarıldığını görmek, işlerinizin daha da iyi olacağına, kuvvetleneceğine işaret eder. İşten çıkarılmak arzu edilen memuriyete de yorulur.

Bir Adamın Yeni Bir İşe Atandığını Görmek

Rüyada bir adamın yeni bir işe atandığını görmesi, eğer memur veya işçi ise, işinden çıkarılacağına işarettir. Halktan biri ise, zarara, kedere ve sıkıntıya delalet eder.

Bir Görevden Alındığını Görmek

Bir kimse rüyada bir görevden alındığını görse, o kimseye rüyasında alındığı görev verilir. Bir kimse rüyada görevden alındığını ve yerine yaşlı birisinin tayin edildiğini görürse, o kimsenin işleri güçlü olur. Kendi yerine genç birinin atandığını görse, o kimsenin işlerinin iyi olmasına delalet eder.

Yaşlı Bir Adamın İşinden Çıkarıldığını Görmek

Rüyada yaşlı bir adamın işinden çıkarıldığını görmesi, hayra alamettir.

Bir Gencin İşinden Çıkarıldığını Görmek

Rüyada bir gencin işinden çıkarıldığını görmesi ise, şerre işaret eder.

Çalışkan ve İşinin Ehli Bir Adamın İşinden Çıkarıldığını Görmek

Rüyada çalışkan ve işinin ehli bir adamın işinden çıkarıldığını görmesi, onun daha büyük bir işe atanacağına ve maaşına ya da yevmiyesine zam geleceğine delalet eder.

Kirmani’ye göre; büyük bir kişi işinden çıkarıldığını görse bu rüya iki şekilde tabir edilir: Dininde hilelik ve yaptığı işte verimsizlik.

Cabir-ül-Magribi’ye göre; işinde doğrulukla çalışan bir adamın işinden çıkarıldığını görmesi, hayra işaret değildir. İşinin ehli olmayan bir adamın işten atılması ise, başka bir işe gireceğine işaret eder.

İşten Çıkarmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir