Rüyada İşten Çıkarma Görmek

Bir işte çalışan bir kimsenin rüyasında o işten çıkarıldığını görmesi, o adamın işinde devam edeceğine ve çalışmasının takdir edildiğine delalet eder. Yaşlı bir adamın işinden çıkarıldığını görmesi, hayır; bir gencin işinden çıkarıldığını görmesi ise, şerdir. 

Bkz: İş / Meslek / Uğraş Görmek

Rüyada çalışkan ve işinin ehli bir adamın işinden çıkarıldığını görmesi, onun daha büyük bir işe atanacağına ve maaşının veya yevmiyesinin artırılacağına işarettir.

Kirmani’ye göre; büyük bir kişi işinden çıkarıldığını görse, bu rüya iki şekilde tabir edilir: Dininde fesat, yaptığı işte yetersizlik.

Cabir-ül-Magribi’ye göre; işinde doğrulukla çalışan bir adamın işinden çıkarıldığını görmesi, hayır değildir. İşinin ehli olmayan bir adamın işten atılması ise, başka bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada bir adamin yeni bir işe atandığını görmesi, eğer memur veya işçi ise, işinden çıkarılacağına işarettir. Halktan biri ise, zarara, kedere ve sıkıntıya delalet eder.

İşten Çıkarma

“Rüyada İşten Çıkarma Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda tanıdığım biri benim iş bulup, mevcut işimden çıkmamı söyledi. Bu neye delalettir?

  2. Rüyamda görüyorum ki reisim beni çağırır mazimi yani bana düşen paramı veriyor ve diyor ki sen işten çıkıyorsun o ne demek?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir