Rüyada Uyku Uyumak Görmek

Rüyada kendisini uykuda görmek, gaflettir.

Uyuduğunu Yahut Uyumak İstediğini Görmek

Bir kimse rüyada uyuduğunu yahut uyumak istediğini görürse, tembelliğe ve işsizliğe yorulur. Bu rüya bütün insanlar hakkında iyi değildir. Ancak korku içinde bulunan yahut hakkında bir şiddet ve azabın meydana gelmesi aklına gelen kimse hakkında iyi ve hayırlıdır. Zira uyku üzüntülü ve mahzun kimselerin üzüntüsünü ve mahzunluğunu giderir. Korkan bir kimse rüyada uyuduğunu görse, korktuğundan emin olur.

Rüyada uyumak taat ve ibadet sahipleri için mübarek yolculuğa ve çalışmaya, tenha bir yere çekilip dünya ziynetlerine rağbet göstermemeye yorumlanır.

Bazı tabirciler, uyku günahın bitmesine yorulur der. Çünkü meleklerin kalemleri uykuda olan kimseden günah yazmazlar. Bazı tabirciler de uyku, aklı örten sarhoşluk, bazıları ise, hastalıktır, dediler.

Korkan bir kimse rüyada uyuduğunu görürse, korktuğundan emin olur.

Bütün İnsanların Uyuduğunu Görmek

Rüyada bir kimse bütün insanların uykuda olduklarını görürse, bütün insanlar hakkında kötülüğe veya piyasanın pahalı olmasına yorumlanır.

Sırt Üstü Uyuduğunuzu Görmek

Bir kişinin sırt üstü uyuduğunu görmesi, onun dünyaca nail olacağı kuvvet ve kudrete yorulur. Uyku, üzüntü ve kederin gitmesine de yorumlanır. Bekâr kızlar için uyku nikaha yorumlanır.

bkz: Rüyada Uyku İlacı Görmek

Uyku /Uyumak


 Uyku sorunları için uyku bozukluklarını yazısını okuyabilirsiniz.

“Rüyada Uyku Uyumak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda 4 yaşındaki kızımın gittiğimiz ama bilmediğimiz bir yerde gece vakti uyunacağı vakit yerde örtüsüz döşeksiz uyku tulumuyla uyuduğunu gördüm. Endişelendim üşüyüp hasta olacak diye. Sonra yine hemen kızımın yakınında taştan bir ranza yatakta onun döşeğini, yorganını, yastığını, gördüm. Rüyanın tabirinde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir