Rüyada Yeğen Görmek

Rüyada yeğen görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca maddi ve manevi güvence içerisinde olacağına, ailesine ve sevdiği arkadaşlarına çok düşkün olduğuna, yaşadığı dert ve sıkıntıların artık geride kaldığına ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve uzun bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yeğenini görmek, yakın bir gelecekte işinizle ilgili büyük başarılara imza atacaksınız, demektir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kuzen

Rüyada Yeğenini Görmek

Rüyada yeğenini görmek, rüya sahibinin onu çok sevindirecek hayırlı haberler alacağına, bu haberler sonrasında çok mutlu ve huzurlu olacağına, sahip olduğu veya olacağı işine tüm gücü ile tutunup elinden gelenin en iyisini yapacağına ve kariyerinde göstereceği üstün çabalar sonucunda hızla yükselip kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada Erkek Yeğen Görmek

Rüyada erkek yeğen görmek, rüya sahibinin kendi kararlarını kendisinin veremediğine ve sürekli çevresinden yönlendirme ve destek beklediğine mana gelir. Çevresinden duyduklarından çok fazla etkilenip sorgulamadan hemen inandığına, çevresine dikkat etmesi gerektiğine ve kararlı olması gerektiğine delalet eder. Aynı zamanda hayatında ne istediğine, veyahut ne yöne gideceğine bir türlü karar veremediğine ve belirsizlik içerisinde bulunduğuna işaret eder.

Rüyada Yeğeninin Öldüğünü Görmek

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek, rüya sahibinin gördüğü yeğeninin ömrünün uzun olacağına yorulur. Aynı zamanda yeğeninin ihtiyaç duyacağı bir konuda ona çok güzel yardımlarının dokunacağına, onu bulunduğu zor bir durumdan kurtaracağına da işaret eder. Rüya sahibinin ailesi de ona çok yardımı dokunacak adımlar atacaktır. (Bkz. Ölüm)

Rüyada Yeğenini Görmek Diyanet

Rüyada yeğenini görmek Diyanet tabirinde; rüya sahibinin ailesine, akrabalarına, yakın arkadaşlarına olan düşkünlüğüne ve sevgisine yorulur. Rüya sahibi alacağı güzel ve hayırlı haberler sonrasında bu zamana kadar yaşamış olduğu ve aşmakta zorluk çektiği dert ve sıkıntılarından sevdiklerinin desteği ile birlikte hiç beklemediği kadar kolay bir şekilde kurtulup rahatlar, mutlu ve huzurlu bir hayatı olur.

Rüyada Yeğen Emzirmek

Rüyada yeğen emzirmek görmek, rüya sahibinin uzun zamandır muzdarip olduğu bir dertten aklına gelecek çok iyi ve parlak bir fikir ile birlikte kurtulacağına, sahip olduğu güzel ahlaka işarettir. Güzel gönlü sayesinde kazancını günbegün arttırır ve bu kazancının bir kısmını tasarruf amaçlı biriktirip hayırlı girişimler ve yatırımlarda bulunur.

Rüyada Ölmüş Yeğenini Görmek

Rüyada ölmüş yeğenini görmek, rüya sahibinin hem aile hem iş hayatında onu çok mutlu edecek gelişmelerin yaşanacağına, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunup onların hayır dualarını toplayacağına, uzun zamandır kendisine yük olan ve kurtulmaya çalıştığı bir yakınından kurtulacağına ve rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Yeğenin Evlendiğini Görmek

Rüyada yeğeninin (başkasının) evlendiğini görmek; rüyayı gören kişinin şansının döneceğine, hayatına bol kısmeti çekeceğine, uzun zamandır hayalini kurduğu isteklerini gerçekleştirmek için gerekli olan imkanlara sahip olacağına delalettir. Yeni bir ev satın alacağına, onun için çok hayırlı olacak yeni bir iş girişiminde bulunacağına ve kazancını her geçen gün daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada Yeğenini Öpmek

Rüyada yeğenini öpmek görmek, rüya sahibinin uzun zamandır içerisinde bulunduğu dert ve sıkıntı dolu günler sonrasında ereceği rahatlık ve huzurun habercisidir. İş hayatında göstereceği üstün çaba sonrası kendini öne çıkarıp yükseleceğine, kazancını arttıracağına ve artan kazancını sevdikleriyle birlikte paylaşıp çoğaltacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin bir hastalığı var ise şifa bulur.

Rüyada Üvey Yeğen Görmek

Rüyada üvey yeğen görmek, rüya sahibinin kazancının hiç azalmayıp her geçen gün daha da artacağına, yaşamından bolluk ve bereketin hiç eksik olmayacağına, elini attığı her işten maddi ve manevi yüksek kazançlar sağlayacağına, ihtiyacı olan sevdiği bir yakınına maddi manevi yardımda bulunup onun dert ve sıkıntılarına çare olacağına işaret eder.

Rüyada Abi ve Yeğen Görmek

Rüyada abi ve yeğen görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca karşılaşacağı dert ve sıkıntılarından kolaylıkla kurtulacağına, hiçbir sıkıntının onun yaşamında kalıcı bir yeri olmayıp kısa süre içerisinde geçeceğine işaret eder. Aynı zamanda hayatından bolluk ve bereket hiç eksik olmaz, Allah’ın desteğini hep üzerinde hisseder.

Yeğen

“Rüyada Yeğen Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyamda fırtına ve rüzgar çıktı yeğenlerinin dışardaydı, onlara seslendim, anlamadılar beni. Rüzgar sert olmaya başlayınca düşe kalka gitmeye çalışıyorlardı erkek yeğenim çamuru, suya düştü kalktı fakat rüzgardan devamlı düşüyordu. Ben evden çıktım sadece, erkek yeğenimi aldım, eve döndük Teşekkür ediyorum yorumunuz için şimdiden…

  2. Rüyamda (kız) yeğenim dayısıyla benim evime geliyorlar. Kapıda uyuşturucu içtiğini düşünüp, gözlerine bakıyorum. Gözleri kan çanağı şeklinde ve lakayıt bir tavırla bana gülümsüyor. Ben de odaya geç diye sinirleniyorum daha sonra akşam yemeği ailemleyiz. Ablama bakarak “Kuran'da en büyük günah insanın kendine verdiği zarardır” diyorum. Örneğin topuklu ayakkabı giyip ayaklarına zarar vermek ya da jilet atmak gibi diyorum. Sonra hemen Kuran'ı Kerim'i alıp masaya dönüyorum.

  3. Ablamın oğlunu deniz kenarında güneşlenirken gördüm fakat anormal bir büyüklükteydi yeğenim. Hayır olsun inşallah…

  4. Ablam, ben, yeğenim, yolda giderken ben karşıya geçtim. Ablam ve yeğenim arkada kaldı. Ben karşıya geçtiğimde onlara kırmızı bir araba çarptı. Şoförü bayandı.

  5. Rüyada teyzekızı, ben, eşim aynı evdeydik. Akşam olduğundan aynı yerde teyzekızı, ben, eşim beraber aynı yatakta yatıyorduk.

  6. Ürkütücü bir rüya o kadar ki uyandırdı beni uykudan. Ufak yeğenimi tutmaya çalışıyorum bir tekne giderken bir atılmış hem ipi hem yeğenimi tutmaya çalışıyorum sonra bir anda elimden kaydı ve teknenin pervanesi sırtını çok derin kesti kan akmıyordu. Daha sonra hızlı bir geçişle bir cami avlusu veya hastane bahçesinde babasının kucağında gördüm, ölmüştü, yıkıldım resmen. Nedir acaba tabiri? Teşekkürler.

  7. Rüyamda ölmüş yeğenimi gördüm, el çantamı ona veriyorum. Ben müsabakaya gireceğim yere gitmek üzere. O da bana “Eyvah” diyor, hani neden verdin gibisine ama alıyor. Ben de belime mor bir şifon bağlıyorum, bacaklarım görünmesin diye. Teşekkürler.

  8. Rüyamda dayımın iki oğlunu gördüm sanki arabada hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Biri benim kucağıma yatmaya çalışıyor, o arada üstü açık bir arabayla ilerliyoruz.

  9. Rüyamda yeğenim rahmetli dedeme yemek yediriyordu. Elindeki yemeği dedemin ağzına doldurdu yiyemeyeceği şekilde. Bende dedeme niye eziyet ediyorsun diyerek yeğenimi dövdüm.

    Yorumlarsanız sevinirim…

  10. Selam rüyam da ablamı gördüm. Yeğenimin evine gidiyoruz ben balkonu yıkıyorum. Bir ara yatak odasına girdim baktım ki yeğenim hamileydi doğurmuş. Oğluyla  uyuyorlar.  Ablama kızın burada  doğurmuş diyorum. Hayırdır inşallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir