Rüyada Testis Görmek

Rüyada sağ testisi görmek, erkek; sol testis ise kız çocuk olarak yorumlanır. Testislerin büyümesi çocuklarla ilgili başarı ve sevinçtir.

Rüyada Testis Ellemek

Rüyada testis ellemek, bu rüyayı gören kişi birçok insanlarla tartışmaya girer ve onlarla kavga eder. Bu kavganın büyümemesi için sakin olmalı ve laflarınıza dikkat etmelisiniz.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Husyeler

Testis

“Rüyada Testis Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Hayırdır İnşallah diyeyim önce. Geçen gece rüyamda üç testisli olduğumu gördüm, şaşırdım. Fazlada bir ayrıntı yoktu başka. Bir mana veremedim. Bir yorumda bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.

  2. Ben gece rüyamda 4 testisli olduğumu gördüm. Yatakta yatıyordum, yanımda bir kadın vardı. Elimi atıyordum, 4 tane testisim vardı. Hepsinin içinde yumurta vardı, ikişer tane. Yanımdaki kadın kimdi, bu rüya ne demek? Anlamıyorum, bilmiyorum, cevap yazın, lütfen!

  3. Geçen gece rüyamda üç testisli olduğumu gördüm, şaşırdım. Fazla da bir ayrıntı yoktu başka. Bir mana veremedim. Bir yorumda bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.

  4. İyi günler. Rüyamda çok ilginçtir ki ilk defa böyle bir rüya gördüm, sağ testisimden delik içerisinden bildiğimiz misket bilye çıkarttırıyordum bir sürü ve onları toplamaya çalışıyordum. Sonra bir tane gelin görüyorum elinden tutuyorum. Çok değişik, karmaşık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir