Rüyada Şort Görmek

Rüyada şort görmek, iş ve özel yaşamda yapılmak istenilen değişimlere ve yeniliklere yorumlanır. Kısa süre içerisinde değiştirmek istediğiniz hayatınızı terk ederek, yeni bir hayata başlayacağınıza işarettir. Yaşanılan olaylar karşısında kendinizi bırakmayacağınıza da yorumlanır.

Rüyada Şort Giymek

Rüyada şort giymek, güzel gelişmelerin kapınızda olduğuna ve hayırlı bir kısmetin size yakın olduğuna yorumlanır. Güzel ve sevindirici haberler ile iş yaşamınızın daha da hareketleneceğine delalet eder. Aşk hayatınıza dair güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada şort giymek; borca, hastalığa ve yolculuğa işarettir. Bazı tabirciler, şort giymek hanıma işarettir, demişlerdir.

(Ayrıca Bakınız; Külot, Pantolon)

Rüyada Şort Giydiğini Görmek

Rüyada şort giydiğini görmek, hem sosyal yaşamınızda hem de iş hayatınızda beklediğiniz yükselmelerin yakında olduğuna delalet eder. Planlarınızın tek tek işlediğine ve güzel sürprizlerle hayatınızın renkleneceğine işaret eder. Beklentilerinizin en iyi şekilde karşılık göreceğine delalettir.

Rüyada Kısa Şort Giymek

Rüyada kısa şort giymek, iş yeri açmak olarak tabir edilir. Zamanla işleri büyütmeye ve maddi açıdan beklentilerin karşılanacağına da işaret eder. Başarılı olmak olarak yorumlanır. Kısa bir zaman içerisinde iş ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağına yorumlanır.

Rüyada Beyaz Şort Giymek

Rüyada beyaz şort giymek, hem iş hem de eğitim hayatınız ile ilgili güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Kazançlı bir döneme gireceğinize ve iş bakımından iyi getiriler elde edeceğinize yorumlanır. Çevrenizdekilere karşı çok fazla sabır göstermeniz gerektiği şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Şort Almak

Rüyada şort almak, mülk satın almaya ve uzun çabalar sonrasında büyük mal edinmeye tabir edilir. Çalışmalarınızın sonunda mal kazanmak, para kazanmak, maddi durumu düzeltmek olarak yorumlanır. Şuanki durumunuzdan daha iyi ve yüksek bir hayata geçiş yapacağınıza tabir edilir. İşlerinizde yapacağınız atılımlar şeklinde de yorulur.

Rüyada Kırmızı Şort Görmek

Rüyada kırmızı şort görmek, eşiniz ya da sevgilinizin sizden uzakta olduğuna ve kısa zaman içerisinde yeniden bir araya geleceğinize yorumlanır. Hayırlı bir buluşmanın olacağına ve bunun kısa süre içerisinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada Kırmızı Şort Giymek

Rüyada kırmızı şort giymek, prestij kazanmaya ve işinizin daha da uzmanı bir insan olmanıza yorumlanır. Elinizde bulunanlarla yetinmeyip daha fazlasını elde edebilecek kapasitede bir insan olduğunuza ve yaşamın farklı yönlerinden getirilerini elde edebileceğinize tabir edilir.

Rüyada Mavi Şort Görmek

Rüyada mavi şort görmek, hem ticaret hem diğer işler konusunda şansınızın açık olacağı bir döneme gireceğinize işaret eder. Kazanç ve sağlığınızın daimi olacağına; işlerde bolluk, bereket ve hanenizde huzura yorumlanan rüyalardandır. Aynı zamanda manevi açıdan birçok lütuf ile karşılaşacağınıza da delalet eder.

Rüyada Siyah Şort Giymek

Rüyada siyah şort giymek, işlerinizin bir süre ters gitmesine ve bir zaman sonra bu işleri düzeltmek için bir akrabadan destek istemenize yorumlanır. Telaşlı bir ruh haline, işlerde aksamalara ve çevrenizin desteğinden ihtiyaç duymaya delalettir.

Rüyada Yeşil Şort Giymek

Rüyada yeşil şort giymek, hayatınızda üzerinizden geçinen birçok kişi olduğuna ve bu kişileri tek tek yaşamanızdan çıkarmanız gerektiğine tabir edilir. Maddi anlamda sorunlarınızın düzelmesine ve sırtınızdan geçinen kişilerin sizlere verdiği zararlardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada Sarı Şort Giymek

Rüyada sarı şort giymek, girdiğiniz bir işten zafer kazanmaya ve hayat arkadaşınız ile uyum içinde yaşamaya işaret eder. Kararlarınızı net bir şekilde vereceğinize ve bu kararların hayatınız için doğru olacağına delalettir.

Rüyada Pembe Şort Giymek

Rüyada pembe şort giymek, aileniz ile ilgili konularda sorumluluklarınızın artacağına delalettir. İş hayatında birçok kişinin dikkatini çekmeye, işlerin daha da artış göstereceğine işaret eden rüyalardandır.

Rüyada Deniz Şortu Görmek

Rüyada deniz şortu görmek, çevrenize yardımda bulunacağınız bir döneme gireceğinize işaret eder. Mutlu anların tekrardan geleceğine, üzüntülü anların daha mutlu zamanlara dönüşeceğine delalet olan bir rüyadır.

Rüyada Şortla Namaz Kılmak

Rüyada şortla namaz kılmak, bolluk ve bereket dolu günlerin geleceğine, lüks hayattan fedakârlık etmek zorunda kalmayacağınıza işaret eder. Aynı zamanda işleri kafaya koyduğunuzda bir şekilde yapabileceğinize işarettir.

Rüyada Erkek Şortu Görmek

Rüyada erkek şortu görmek, etrafınızda çok konuşan ve ortalığı karıştıran biri yüzünden başınızın ağrıyacağına, sorunların artacağına ancak bunları akıllıca ortadan kaldıracağınıza delalet eder. Başarılı olmak için kişilerin sözlerini dinlememeye ve sonrasında beklenen başarının elde edilmesine yorumlanır.

Şort 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir