Rüyada Rüya Yorumcusu Görmek

Rüyada, gördügü bir rüyayı tabir ettirmek için bir tabirciye gittiğini görmek, gördüğü rüya için o tabircinin yorumunun bu rüya için de geçerli olduğuna işarettir. Rüya yorumcusu rüyayı nasıl tabir etmişse, bu tabir, bu rüya için de muteberdir. Rüyada yorum görmek; yorumlanan şeylerin olacağına işarettir.

Rüya yorumcusu


“Rüyada Rüya Yorumcusu Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba, rüyamda birileri evime gelen dostlarımı takip ediyordu. Ben de bunu camdan görerek fark edip üzerinde siyah renkli Türk bayrağı ve cami motifli seccade üzerine namaza duruyorum. Ancak kapının açıldığını duyup seccadeden ayrılıyorum yani kılamıyorum. Bir de eşim üzerime el büyüklüğünde siyah renkli tüysüz ve parlak bir örümcek bırakıyor işe giderken. Ben üzerimden nazikçe düşürmeye çalışıyorum ancak ağının da yardımıyla üzerimden ayrılmıyor. Şimdiden teşekkürler. Yorumunuzu bekliyorum.

  2. Merhabalar,

    Rüyamda ayakta eğilerek abdest aldığımı, bol su ile ağzımı çalkaladığımı ancak burnuma suyu aldığımda, insanın burnu tıkalıyken nefes alıp verememesi gibi ben de suyu zorla burnuma aldığımı ama burnum tıkalı olduğu için sümküremediğimi ama yine de suyu burnuma verip sümkürmeden çıkardığımı gördüm. Gerisini de hatırlamıyorum. Tevil eden olursa memnun olurum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir