Rüyada Rüya Tabir Etmek Görmek

Rüyada rüya tabir etmek, doğru olmayan bir kimsenin lisanından çıkacak bir habere işarettir. Doğru olan bir kimse rüyasını tabir ederse, tabir aynen çıkar.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Rüyada Rüya 

Rüya Tabir Etmek

“Rüyada Rüya Tabir Etmek Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Bir tanıdığım birinin sürekli (erkek bu kişi) sol yanında ve ona dayanarak yürüyordum. Otomobile bindik. Ben yine solundaydım ve benimle ilgilendiğini gördüm. Bunun anlamı nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

  2. Ben bir rüya gördüm. Tabir konusunda yardımcı olursanız sevinirim. 6-7 yıl önce uyumadan önce alkol almıştım. Rüyamda bir camide alt katta cuma namazı kılıyorduk. Cuma bittikten sonra herkes “Peygamber Efendimiz gelmiş” diyerek, yukarı çıkmaya başladı. Ben de çıktım. Herkes Peygamber Efendimiz ‘in etrafında yuvarlak oluşturup, oturmuş, dertlerini söylüyordu. Bana sıra gelince; “Senin ne derdin var?” dedi, efendimiz. Ben de; “Benim çok borcum var, zorlanıyorum ödemekte” dedim. “Geçecek, geçecek” dedi ve uyandım. Bu rüyanın anlamı nedir? Alkollü olduğumdan dolayı şeytani rüya olabilir mi?

  3. Merhabalar, şuan yurtdışında yaşamaktayım. Türkiye’ye dönüş yapmayı düşünüyorum. Rüyamda rahmetli babamı iki defa diri şekilde gördüm. Bana tebessüm ediyordu. Bu rüyamın Türkiye’ye dönüşümün hayırlara vesile olabileceği şeklinde yorumlanması mümkün mü? Lütfen cevabınızı bekliyorum. Allaha emanet olun! Rüya tabir etmek görmek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir