Rüyada Pusula Görmek

Rüyada pusula görmek, insana doğru olanı kılavuzlayan dost ve arkadaşa, sevinçli haberler almaya delalet eder. Etrafınızdaki tecrübeli insanların tavsiyelerine uymanız gerektiğine işaret eder.

Rüyada pusulanın hangi yönü gösterdiği belli değil ise hayatınızda birtakım karışıklıklar olacak demektir. Bir geminin pusulası zenginliğin işaretidir.

Rüyada yön gösteren pusula görmek, büyüklerin yaptıkları nasihatleri dinlediğiniz takdirde doğru yolu bulacağınıza ve o nispette faydalanacağınıza delalet eder. Rüyada gemi pusulası görmek; ilim adamı, hakim, vaiz, kılavuz ile tabir olunur.

Rüyada geminin pusulasını iyi bir şekilde işler görmek; o yer halkının, ilim adamlarının, hakiminin işlerine adaletle devam ettiklerine; halkı kötü yola düşmekten muhafaza edip, doğru yola getirmeye işaret eder.

Rüyada pusulayı bozuk ve işlemez bir halde görmek, bu rüyanın aksiyle yorumlanır. Bir gemi pusulası satın aldığını görmek, iyi insanların halka rehberlik edeceklerine, onlara doğru yolu göstereceklerine delalet eder.

Rüyada pusulayı sattığını görmek, vaaz ve nasihate kulak vermeyip, kötü yolu seçeceğine; bir pusulayı tamir ettiğini görmek, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada pusula görmek; rehberlige, insanları doğru yola sevk etmeye ve işleri düzgün yapmaya işarettir.

Rüyada pusula görmek tabiri, sizin yardımınıza ihtiyacı olan birine yardım edeceğine işaret eder.

Ayrıca bakınız: Hesap Pusulası, Yön 

Pusula

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir