Rüyada Pijama Görmek

Rüyada pijama görmek; temiz ve rahat pijama huzur ve mutluluğa, sağlık içinde yaşamaya işarettir. Rüyada yeni pijama görmek, bekar için evlenmeye; buruşuk ve dar pijama, can sıkıcı habere delalet eder.

Rüyada pijama görmek tabiri sürpriz gelişmeler olarak yorumlanır.

Rüyada pijama görmek, kötü bir kişiye işaret eder. Temiz, güzel pijama ise yoldur.

Ayrıca bakınız: Husyeler, Gecelik, İdrar Yapmak

Rüyada yeni bir pijama giydiğinizi görmek, sevdiğiniz bir kimseden hayır ve menfaat göreceğinize; pijama giymiş bir kimseyi görmek, dostlarınızdan birinin size yardımı dokunacağına işarettir.

Pijama

“Rüyada Pijama Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda pijama ile pazara gidiyorum.Elimde market arabası var gittiğim yerde kadınların cemaat halinde namaz kıldıklarını görüyorum. Arabamı onların önüne bırakıp namaz kılmalarını bekliyorum. Daha sonra pijamamın tuttuğum yerden yırtıldığını görüyorum hemen bir yeni pijama alıp üstüne giyiyorum.

  2. Herhangi bir yatak üzerinde arkadaşımın çıkardığı pijamalarını gördüm, lacivert ve desenliydi. O pijamaların arasında eşinin de pijaması varmış fakat eşinin pijaması eskimiş, bollaşmış haldeydi.

  3. Rüyamda, eski işyerimin müdürüyle beraber, tüm fabrikayı geziyoruz. Ancak ben de giysi olarak pijamamın alt kısmını giyinmiş olarak, üzerimde iş elbisesi var. Pijamamın üst kısmı elimde poşette taşıyarak fabrikanın tüm çalışma bölümlerini müdür ile beraber dolaşıyoruz. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

  4. Rüyamda eşimi lacivert pijama, üstünde eski bir tişört, tişörtü pijamanın içine sokmuş gelip koltukta oturuyor. Bana diyor ki “Gidip peynir alacağım.” Yorumlarsanız sevinirim. Başarılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir