Rüyada Peştamal Görmek

Rüyada peştemal görmek, hizmetçiye; bekar için evlenmeye; evli kimse için ihram giyerek hac yahut umre yapmaya delalet eder.

Ayrıca bakınız: Banyo Havlusu, Bornoz 

Rüyada peştemal görmek tabiri, bir arkadaşınızla kavga edeceğinize işaret eder. Peştemal kullanmak, erkek için de kadın için de evlenmeye işarettir.

Rüyada peştemal taktığını görmek, yeni bir işe gireceğine işarettir. Bu işte iyi çalışır ve planlı olursan, başarılı olacaksın demektir.

Rüyada çıplak erkek peştemal takarsa, hatasını ve kusurunu saklar. Bekar kadın peştemal takarsa ise evlenir. Peştemal temiz ve güzelse, evlilik mutluluk verecektir. Kirli ise evlenilen kimse cimri olacak demektir.

Rüyada peştemal görmek nedir, arkadaş ile yorumlanır. Rüyasında peştemal kuşandığını gören evine bir hizmetçi alir. Peştemalini çıkarıp bir kenara atanın hizmetçisi varsa ayrılır; yoksa evinden bir kimse gurbete gider.

Ayrıca bakınız: Hamam

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen peştemal hizmetçiye, bazen de hac ve ihrama işarettir. Rüyada peştemal görmek, gören kişi bekar ise evliliğe; evli ise saygınlığının artacağına işarettir.

Peştemal

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir