Rüyada Sevdiğin Birini Görmek

Rüyada sevdiğin birini görmek, hayırlı ve güzel tabir edilir. Rüyayı gören kişinin, rüyada gördüğü o kişi tarafından mutlu bir haber alacağına işarettir. 

Rüyada sevdiğini görmek nedir: Rüya sahibinin hayırlı işlerinin olacağına ve sevdiği insan ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birini görmek ne demek: Genellikle bu rüya sevgi ve sadakat şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin aşk hayatındaki küçük sıkıntıların düzeleceğine de işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Sevgili, Sevgilinin Annesi, Sevinç, Sevmek ve Sevilmek

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek, rüyayı gören kişinin olumsuz düşünceler ile kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işarettir. Kişinin başarılara imza atacağı şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Sevdiğin Birini Öpmek

Rüyada sevdiğin birini öpmek, rüya sahibinin sevdiği ve birliktelik yaşadığı kişi tarafından mutlu bir haber alacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi sevdiğinden ayrı ise kısa zamanda tekrar barışacaklarına yorulur. (Bkz. Sevgiliyi Öpmek)

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak, güzel başlangıçlara yorulur. Rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirdiğine fakat sevdiği kişilerin yardımı ile feraha kavuşacağına işarettir. 

Rüyada Sevdiğini Başkası ile Görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek, rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre farklı tabirlere işaret eder. Rüya sahibi eğer kadın ise sevdiği kişi için her şeyi yapacağına, rüya sahibi erkek ise de sevdiği kişiye güvenmesi gerektiğine mana gelir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi başkası ile görmek, sonsuz sevgi ve aşk anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatında kendisini özel hissettirecek birlikteliğinin olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin evlendiğini görmek, rüyayı gören kişinin sevdiğine kavuşacağına ve ondan yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet eder.

Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada sevdiğin başkası ile evlendiğini görmek, rüya sahibinin kötü zamanlar geçireceğine ve mutluluk bulamayacağına işarettir. (Bkz. Eski Sevgili)

Rüyada sevdiğin birini başkası ile el ele görmek, rüyayı gören kişinin karışık duygular içinde olduğuna ve güvenemediği kişilerin gerçek yüzlerini göreceğine işarettir.

Rüyada Sevdiğin Birini Ağlarken Görmek 

Rüyada sevdiğin birini ağlarken görmek, sevinç olarak tabir edilir. Rüyada sevdiğin birini ağlarken görmek diyanete göre; bir saflık belirtisidir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin sevinçli bir haber alacağına işaret eder, denilir.

Rüyada sevdiğin birini üzgün görmek, olumlu ve olumsuz pek çok şeye delalet eder. Rüyayı gören kişinin mutsuz bir haber alacağına ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada sevdiğini üzgün görmek, sıkıntılı günlerin işaretidir.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek, rüyayı gören kişinin üzüleceği haberler alacağına yorulur. Ancak aşıklar arasında hasret varsa bunun son bulacağına işaret eder.

Rüyada Sevdiğin Birini Hasta Görmek

Rüyada sevdiğin birini hasta görmek, sağlık ile yorumlanır. Rüyayı gören kişinin sağlık sorunları olan bir yakınının müjdeli haberini alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini hastanede görmek, rüyayı gören kişinin büyük bir feraha kavuşacak işler yapacağına ve yaptığı hataları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin ölüm haberini almak, uğursuzluk olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin umut bağladığı işlerden hayal kırıklığı yaşayacağına ve üzüleceğine delalet eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada sevdiğinin ölüm haberini almak, rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada sevdiğin birinin cenazesini görmek, rüyayı gören kişinin sağlıklı ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder. Kişinin sıkıntılarından kurtulup rahata ereceği şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Ölmüş Sevdiğin Birini Görmek

Rüyada ölmüş sevdiğin birini görmek, bu rüya genellikle ferahlığa yorumlanır. Rüyayı gören kişinin karşısına hayırlı işlerin çıkacağına, ailesi ve arkadaşları ile beraber mutlu olacağına işarettir.

Rüyada Sevdiğin Kişiyi Uyurken Görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek, rüyayı gören kişinin hayallerinin olduğuna ve bunları hayata geçirmek için adımlar atacağına işarettir. Rüya sahibinin sıkıntılı günlerinin son bulacağı ve ardı ardına güzel haberler alacağına da delalet eder.

Rüyada Sevdiğin Birinin Hapse Girdiğini Görmek

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek, rüyayı gören kişinin sevdiği kişi ile uzun bir ayrılıktan sonra tekrar görüşeceğine yorulur. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek, rüyayı gören kişinin bir engelle yüz yüze geleceğine ve karar vermekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada Sevdiğin Birini Yılan Sokması

Rüyada sevdiğin birisini yılan soktuğunu görmek, rüya sahibinin kötü bir olay ile karşılaşacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin düşmanının olduğuna ve bu kişiden gelecek zarara delalet eder. Rüyada sevdiğin birini yılan ısırması, keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada Sevdiğin Kişiyi Uyandırmak

Rüyada sevdiğin kişiyi uyandırdığını görmek, rüyayı gören kişinin maddi sıkıntıya düşeceğine fakat sevdikleri tarafından destek görüp rahata çıkacağına işarettir. Aynı zamanda kişinin isteklerinin yerine geleceğine ve uzak bir yerde yaşayan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Sevdiğin Birini Aramak

Rüyada sevdiğin birini aradığını görmek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta uzun zamandır görmediği kişi ile görüşüp keyifli zaman geçireceğine işarettir. Rüya sahibinin aradığı kişi ile arkadaşlık bağlarının kuvvetleneceği şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Sevdiğin Birini Sırtında Taşımak

Rüyada sevdiğin birini sırtında taşıdığını görmek, rüyayı gören kişinin sorumluluklarının artacağına, hatta başkalarının da geçimini üsteleneceğine işaret eder. Rüya sahibinin kazanç elde etmek için hatalar yapacağı ve bu nedenle sıkıntıya gireceği söylenir. (Bkz. Taşımak)

Rüyada Sevdiğin Kişinin Sana Para Vermesi

Rüyada sevdiğin kişinin sana para verdiğini görmek, rüyayı gören kişinin zengin ve başarılı bir kimse ile hayatını birleştireceğine işarettir. Rüyada sevdiğin kişiden para almak, hayra mana edilir. Rüya sahibinin kısa zamanda feraha çıkacağının habercisidir.

Rüyada Sevdiğin Birinin Resmini Görmek

Rüyada sevdiğin birinin resmini görmek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta sevdiğine kavuşacağına ve mutlu bir yuvaya işarettir. Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek rüya sahibinin hanesine güneş doğacağı ve müjdeli haberler alacağı şeklinde de tabir edilir. (Bkz. Resim)

Sevdiğin Birini Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir