Rüyada Mermi Görmek

Rüyada mermi görmek, ani ve iyi haberdir.

Rüyada mermi görmek, birden fazla anlama gelmektedir. Hiç istemediğiniz halde başınızı derde sokacağınıza delalet eder. Uzun süre boyunca içinde bulunduğunuz kötü durumdan kurtulmak için mücadele edeceğinizi işaret eder. Bu rüyanın diğer bir tabiri ise hiç suçunuz yokken suçlu ilan edileceğinize alamet eder. İş yerinizde yapılan bir hatanın üzerinize kalacağını gösterir. Daha sonra sorumluların bulunacağına ancak çok geç kalınacağına rivayet eder. 

Rüyada mermi görmek ne demek, bozulan işlerinizi düzeltmek için yabancı birinin size yardımcı olacağını işaret eder. Bir arkadaşınızın tanıdığının durumunuzu öğrenip size destek olacağını işaret eder. Tanımadığınız bu kişinin varlıklı biri olduğunu ifade eder. 

Bkz: Tüfek ve Tabanca, Havan Topu

Rüyada Elinde Mermi Görmek

Rüyada elinde mermi görmek, sonuçlarını bildiğiniz halde kötü işlere kalkışacağınızı işaret eder. Ceza alacağınızı umursamadan yasal olmayan bir işle uğraşacağını ifade eder. Sonunda bu işin başınızı çok büyük derde sokacağını rivayet eder. Böyle bir rüya görmek, ayrıca size yanlış şeylerden uzak durmanızı anımsatan bir rüya olarak tabir edilmiştir. 

Rüyada Mermi Sesi Duymak 

Rüyada silah sesi veya mermi sesi duymak, iki farklı şekilde tabir edilir. Etrafınızdakileri ve sizi derinden etkileyecek bir haber alacağınızı işaret eder. Aldığınız bu haberin aile bireylerinde adeta şok etkisi yapacağına delalet eder.

Rüyada mermi sesi duymanın başka bir tabiri ise moralinizin bozulmasına neden olacak bazı olaylar yaşayacağınızı işaret eder. Hiç ummadığınız bir kimseden duyacağınız kötü bir söz yüzünden canınızın epey sıkılacağını ifade eder. 

Rüyada Mermi Sıkılması 

Rüyada mermi sıkılması, bir arkadaşınızın size çok büyük bir hata yapacağını işaret eder. Bu hatadan geri dönüşün zor olacağını ifade eder. Bu arkadaşınızın hatası karşısında pişman olup af dilemek için her yolu deneyeceğine delalet eder. Sıkılan mermiyi ıskalamak görmek acele işe tabir olur. 

Rüyada Mermi Toplamak 

Rüyada mermi toplamak, özgüveninizin artacağına delalet eder. Korkularınıza yüzleşip daha cesur bir insan olmaya karar vereceğinizi gösterir. Hayatta hiçbir şeyden korkmayan ve çekinmeyen bir tavır takınacağınızı ifade eder. 

Rüyada mermi toplamak ünlü bir rüya tabircisine göre, bazı kimselerin arkanızdan aleyhinizde konuştuğuna delalet eder. Sizin kötülüğünüz için konuşan kimselerden haberdar olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Kurşunla Vurulmak 

Rüyada kurşunla vurulmak görmek, maddi zarara uğrayacağınızı işaret eder. Yeni açtığınız iş yerinde beklediğiniz altında performans göstereceğinizi ifade eder. İşinizde başarısızlık yaşayacağınız için biriktirdiğiniz parayı da kaybedeceğinize delalet eder. Bu rüyanın diğer bir tabiri ise ihanet olarak tabir edilir. Çok sevdiğiniz biri tarafından aldatılacağınızı gösterir. Hatta bu kişi tarafından ihanete uğradığınızı başka birinden öğreneceğinize işaret eder. 

Rüyada Kurşun Atıldığını Görmek

Rüyada kurşun atıldığını görmek, aile büyükleri arasında büyük bir kavga yaşanacağına delalet eder. Mal paylaşımı yüzünden aile içinde çıkar çatışması yaşanacağını ifade eder. Bu kavgaya ailenizden bir kişinin ısrarı yüzünden dâhil olacağınızı işaret eder. Rüyanızda kurşun atan kişi tanıdığınız biri ise arkanızdan iş çeviren biri olduğuna alamet eder. Size tuzak kurmak isteyen ve arkanızdan kuyunuzu kazmak isteyen kişilerle mücadele edeceğiniz anlamına gelir. Şayet kurşun atan yabancı bir kimse ise başkasının yuvasının yıkılmasına neden olacak bir felaketi engelleyeceğini delalet eder.

Rüyada kurşun atıldığını görmek tabiri ünlü rüya tabircisi İbn-i Şirin’e göre; çok samimi arkadaşlarınızın sadece sizin malınızda gözü olacağına işaret eder. Bu kişilerin sizin paranız ve şöhretinizin için arkadaşlık kuracaklarını gösterir. Bu kişilerden uzaklaşacağınızı ve sadece ailenizi en yakın dostunuz olarak göreceğinizi ifade eder. 

Rüyada Üzerine Kurşun Sıkıldığını Görmek 

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek, korkup kaçacağınız birileri olacağına işaret eder. Çok çekindiğiniz birinden köşe bucak kaçacağınızı ifade eder. Ayrıca bu kişiden kötü sözler işitmekten korktuğunuz için bir araya gelmekten kaçınacağınızı gösterir.

Mermi

“Rüyada Mermi Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Merhaba; akşam gördüğüm bir rüya ile ilgili size danışmak isterim öncelikle bir yerde abdest aldığımı görüyorum sonra askerler tarafından esir alındığımı görüyorum. Komutana bir şeyler söylüyorum ama ölüm emrimi veriyor sonra iki asker beni öldürmeye götürüyorlar. Beni döveceklerini söyleyen askerlere karşılık vermiyorum “ Tamam” diyorum. Sonra karanlık bir kalabalık içinde beni vurdukları mermi elime geçiyor ve kaçıyorum. Peşimden gelen askerler deniz kenarı gibi bir yerde, askerler sahilde kaçmaya çalışan insanlara ateş ediyorlar. Ben de onlardan yukarı da bir yerde üzerime bir şey örterek saklanıyorum.

  2. Rüyamda sırtıma isabet eden 16 tane mermi giriyor. Mermilerin girdiği yerler, fındık büyüklüğünde delik delik oluyor. Ancak kan akmıyordu.

  3. İyi akşamlar. Rüyamda beni ve eşimi kaçırmışlar bağlamışlar. Ancak ellerinden ben kurtulup kaçtım ve bana doğru tabancayla ateş ettiler ve vuramadılar. Mermi önümde kayalardan isabet etti. Sonra eşimi kurtarmaya gittim .Gerisini hatırlamıyorum. Ancak hava kararmak üzere olduğunu hatırlıyorum. Yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.

  4. Rüyamda sırtıma üç tane büyük mermi girmişti fakat başları görünüyordu. Parmaklarımla teker teker çıkarıyordum.

  5. Merhaba rüyamda tanıdığım bir akrabam sen kimsin telefonu açmıyorsun diyip boynuma kurşun sıkıyor bu ne anlama geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir