Rüyada Meme Vermek Görmek

Rüyada meme vermek kişinin başkalarına iyilik yapacağına işaret eder. Aynı zamanda hayırlı haberler de alınabilir.

bkz: Rüyada Meme Görmek

Meme Vermek

“Rüyada Meme Vermek Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Merhabalar! Ben rüyamda çocuk emzirdiğimi görüyorum, çocuk emdikçe rahatlıyor ve uykuya dalıyor. Gerçek hayatta benim iki kızım var, 24 – 26 yaşlarında. Rüya tabirlerinde tam olarak bulamadım anlamını, yardımcı olursanız, sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

  2. Rüyamda birinin çocuğu yanımda mızmızlanıyordu. Ben de parmağımla ağzını etrafında gezdiriyorum. Baktım çocuk mama arıyor. Mememi çıkardım, maşallah süt dolu meme de. Süt damla damla düşüyor, çocuğun ağzına. Üstüne tuttum, süt damlalar çocuğun ağzına düştü.

  3. Ben evli, 45 yaşında bir kız çocuğu annesiyim. Rüyamda ailemle beraber oturduğum evdeyiz. Eski komşularımın evine gidiyorum komşumun kızı eşinden ayrılmış. Erkek çocuğuna her iki göğsümden meme veriyorum ve diyorum ki, ben de “Süt nasıl olur?” diyorum. Bu komşularımla şuan irtibat halinde değiliz, otuz sene oldu görüşmeyeli. Rüyamı yorumlarsanız minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

  4. Rüyamda 3 yaşındaki kız yeğenimi sağ mememden emzirdiğimi ve süt çıktığını gördüm… Ayrıca oğluma kız istemeye gitmiştim orada emziriyordum. Gelin adayına da çok sarılıyordum (tanımadığım bir genç kız) kızda istediğim ailenin evlatlığıymış. Yorumlarsanız sevinirim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir