Rüyada Leblebi Görmek

Rüyada leblebi yenmesi, karaciğer ve siroz hastalığı kabul edilir. Eşler arasındaki muhabbete, sevgi ve yakınlığa delalet eder.

Rüyada leblebi görmek, iyi olmayan bir işten gelen paradır. Leblebi yiyen bir kişi bir borcu ödemeye mecbur olacak demektir. Leblebi aldığını gören bir kimse birine kefil olacaktır. Leblebi kavurduğunu görmek, başkalarının yüzünden borca girmek demektir. 

Rüyada leblebi yediğini görmek, geldiği gibi giden ve pek hayrı dokunmayacak paradır.

Rüyada leblebi görmek veya yemek, karaciğer yada siroz hastalığı gibi bir maraza yakalanacağına işarettir.

Rüyasında leblebi aldığını gören kişi, başka bir kimse üzerinden dolaylı olarak bir borcun altına gireceği anlamına gelir. Kişinin yaptığı bu iş kendisine hayır mı yoksa şer mi getirecek hiç düşünmeyecek demektir.

Rüyada leblebi dağıttığını görmek, kişinin hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayettir. Kişinin zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Bkz: Nohut, Kuruyemişçi

Leblebi

“Rüyada Leblebi Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Selamünaleyküm. Rüyamda oğlum ve ben (3 Yaşında) çölün ortasındayız ve gece. Karanlık sadece yıldızlar görünmekte ve benim oğlumdan ayrılmam gerekiyor. Kendisine gökteki en büyük yıldızı gösteriyorum ve diyorum ki “Beni çok özlediğinde yukardaki yıldıza bak” ve eline bir avuç dolusu hem beyaz hem sarı leblebi veriyorum. Çok acıkmadığı sürece yememesini söylüyorum ama çok acıkırsa da gün de 3 taneden fazla yememesini söylüyorum… Rüyanın hala etkisindeyim. Acaba ne anlama geliyor? Saygılarımla.

  2. Rüyamda bir şifonyer üstünde 500 gramlık şeffaf paketli halde leblebi görüyorum, çok canım çekiyor yemek istiyorum ama kimin olduğunu bilmediğim için almıyorum. Bu kadar rüyam. Anlamını söyleyebilir misiniz? Netteki yazılanlar beni korkutuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir