Rüyada Küfür Görmek

Rüyada küfür ettiğinizi gördüyseniz, sıkıntının işaretidir. Aile, çevre ile ilgili sıkıntı ve tatsızlıktır.

Bkz: Sövmek, Zalim

Rüyada Allah’ın nimetlerine küfretmek, zenginliğe işarettir. Küfür, kurtuluşu olmayan ve ilacı bulunmayan bir hastalıktır. Küfür, zulümdür. Bundan dolayı, rüyada küfrettiğini gören kimse, zevk ve sefaya düşkün birine işaret eder. Nitekim rüyada kendisinin zevk ve sefaya düştüğünü görse, o kimsenin dini bozulur.

Rüyada küfrettiğini gören kimse, hata eder. Nitekim hata işlediğini gören kimsenin sapıklığa düştüğü gibi, rüyada halkın içinde dinini değiştirdiğini gören kimse halkın içinde yalan yere şahitlik eder. 

Bazı tabircilere göre: Rüyada küfür görmek, hakkı inkar etmektir. Küfür, ihsanda bulunan kimsenin nimetini veya sözünü inkar etmektir. Bazen küfür, hastaların ölüm haline vardıktan sonra sağlığına kavuşmalarına işarettir. Bazen de küfür, dinde fitneye düşmeye ve adam öldürmeye işarettir.

Küfür

“Rüyada Küfür Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda eski erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk. Güzel güzel sohbet ederken yanıma ikimizin tanıdığı ortak bir arkadaşımız geldi. Hala onunla telefondayken diğer yanımda olan arkadaşımla konuştum. Yeniden telefonda konuşmaya çalıştığım zaman eski erkek arkadaşım “Beni boğuyorsunuz” deyip küfür etti ve telefonu kapattı. Bu ne demektir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir