Rüyada Kule Görmek

Rüyada kule görmek, uygunsuz davranışlarınız hem size hem de çevrenizdeki insanlara zarar veriyor demektir. Davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiğini bildirir.

Bkz: Kale  

Rüyada kuleye girdiğini görmek, yakında bir seyahate çıkmayı planladığınıza ve bu yolculuğa kalabalık bir arkadaş grubuyla gideceğinize delalet eder. Ayrıca kişinin üstün mevkiye çıkacağına işaret eder.

Bir kimse rüyada bir kulede bulunduğunu görse, şöhretli bir adamı yener. Bazı tabirciler, kulede bulunmada hayır yoktur, zira kule ölüme işarettir, demişlerdir.

Kule

“Rüyada Kule Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba, rüyamda kız kulesinin arkasına Bizans kuleleri yapılmış şekilde gördüm. “Vay be, kız kulesinin arkasına da kule yapmışlar” diyorum. Deniz de çok güzel sakin ve berraktı. Kız kulesini Bizans kulesini ve denizi de görüyorum. Rüyam ne anlama geliyor? Lütfen yorumlar mısınız?

  2. Rüyamda birkaç dizi karakteri gördüm hatta bir dizi karakterinin arkadaşıydım. Belki de ben de bir dizi karakteriydim. Kırık bir kuleye giriyordum merdivenleri çok sağlamdı ancak çevresinde boşluklar vardı. Sadece merdivenin yanındaki direğe tutarak çıkabiliyordum. En üst kata çıkmaya çalışmıştım ancak sonrasında uyandım. Oraya birini bulmak için çıktığıma emindim ve yanımda iki arkadaşım vardı. “Hadi, çabuk olun” demiştim ama gelmemişlerdi. Ben devam etmiştim. Rüyayı görmeden önce de o kuleyi farklı şekilde görmüştüm aynı zamanda bir dizi karakteri vardı. Ve aradığım kişi. Belki de o kişiyi atmak istiyordu, aradığım karakter. Hatta buna emindim bu yolla çıkmıştım. Onun dışında gördüklerimi de kontrol ettim ama pek bir şey anlamadım. Rüyamın anlamı kötü mü, iyi mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir