Rüyada Komutan Görmek

Rüyada komutan görmek, rüyayı gören kişinin yakın zamanda ün ve şeref sahibi olacağına yorumlanır.

Bkz: Alay (Askeri)

Rüyada komutan görmek tabiri, zaferle yorumlanır. Rüyada bir kumandanla tanışıp konuştuğunu görmek, işlerinde başarılı olacağına ve düşmanlarına karşı da üstün geleceğine delalet eder. 

Rüyada kendisinin komutan olduğunu ve askeri birliği komuta ettiğini görmek, büyük bir mevki sahibi olacağına; tüccarsa kazancının artacağına; işçi ise yevmiyesinin yükseleceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen komutan, korkusuzca hareket eden meşhur bir adama işarettir. Rüyada askere komutan olduğunu gören kimse eğer ehilse hayır, mal, şöhret ve rütbeye nail olur. Eğer bunlara ehil değilse, o kimse ölür. Eğer bu rüyayı gören fakirse onun ızdırap, zahmet ve kedere düşüp feryat etmesine işarettir.

Komutan

“Rüyada Komutan Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Rüyamda askerdeki 3 komutanım yüz başı, başçavuş ve başka bir komutanda yeni açtığım dükkanıma geldi. Başçavuş yaşlı olduğu için elini öptüm. Yüzbaşı hal hatırda konuştuk. Sonra babamla ofis gibi bir yerde oturdular. (Babam cezaevinde 22 sinde mahkeme var. Bir alakalı olabilir mi? O ofis cezaevi olabilir mi, yoksa serbest kalır mı, ya da bir alakası var mı, babamla?)

  2. Bulunduğum muhitin en yüksek rütbeye haiz komutanını bilmediğim bir yerde eşi ile birlikte spor yapar görüyorum. Yanımda bulunan kendi sınıfımdan insanlar “Komutan geliyor” diyerek korkup görünmemeye çalışıyorlar. Ben yanına gidiyor konuşuyor ve oradan ayrılıyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Allah hayırlara getirsin inşallah.

  3. Rüyamda üst çavuş olmuştum ve birliğe gittim birlik eğitimdeydi. Bütün rütbeli askerlerle tanıştım ve en son tuğ generalle tanıştım ama onla sohbet ediyorduk. Ben ona komutanım diyordum ve sonra görüşürüz komutanım diyordum oda bana görüşürüz genç komutanım dedi ve güldü gitti. Eğitim ise silahlı eğitimdi birde köpek vardı kurt köpeği, ben oradan çıkamadım köpek var diye. Herkes gitti zinciri kapıya yetişiyordu ve köpeği dövmeye başladım ama köpek yine de saldırıyordu.

  4. Rüyamda komutanla evli olduğumu görüyorum. Kucağımda çocukta var bir şeyler getirmiş kapıdan onu alıyorum. Neye yorumlanır?

  5. Ben uzman cavuştum hakkız yere meslekten çıkarıldım. Ve mahkemelik im şimdi rüyamda cezaevine giriyorum ve tanıdığım arkadaşlarımın hepsi orda cezaevinin kapısı açık ama kaçan yok 2. Rüyam ise timdeki arkadaşlarımı ve çalıştığım yeri gördüm 3. İse tahinim çıktığı yerde bir mütded calıştıktan sonra orayı görüyorum 4. İse eski tim komutanımla beraber birliğe doğru gidiyoruz yayan üstümüzde kamufulaj var ve eski tim komutanım bana G3 silah veriyor üstünde zimmetli yazıyordu bu yorumların sonucu nedir ve hala mahkemelik im

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir