Rüyada Kıyma Görmek

Rüyada kıyma görmek, hazmı kolay güzel rızka, geçim vasıtalarına ve el sanatlarına işarettir. Rüyada birini kıyma yemeğine davet etmek, ona gadretmek için birinden yardım istemeye işaret eder. Kıyma bazen beden zafiyetine ve halsizliğe delalet eder. Hastalık haberidir. Ayrıca rüyada et görmek menfaat, hastalık ve nimet sahipliğine işaret edilir.

Rüyada kıyma görmek, kısmetle yorumlanır. Rüyasında eti kıyarak kıyma yaptığını görmek, geçimini yoluna koymak için bazı çarelere başvurduğuna delalet eder. Kıydığı kıymayı dağıttığını görmek, bazı çevrelerden yardım göreceğine işarettir. Bazı yorumculara göre rüyada kıyma görmek, ticarette kâr getirecek yolların araştırılması olarak yorumlanır. Rüyada kıyma tahtası görmek ise kötürüm kalmaya delalettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kıyma pişirdiğini ve halka yedirdiğini gören kimse, kazanç yollarını yani çarşı ve pazarı ilgilendiren durumları veya bir meslek öğrenmek için para sarfeder. Rüyada bir kimseyi kıyma yemeğine davet etse, davet eden kimse davet ettiği kimseden bir adamı ezmek için yardım ister.

Kıyma

“Rüyada Kıyma Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Ben rüyamda insan eti kıyma yapılmış büyük bir tepsiye dökülmüş etin yarısı simsiyah iki tanımadığım kişi çiğ olarak tepsinin başına oturmuş yiyorlardı. Ben yemedim, hatta tiksindim…

    1. Bir gruba katılacaksınız. O grup, tanıdığınız ya da tanımadığınız bir insanın acımasızca dedikodusunu yapacak. Siz bu durumu yanlış olarak görüp onlara katılmayacaksınız.

  2. Kızım rüyasında dikiş nakışa gidiyor ve orda nöbetçi oluyor. Oraya da yemek olarak pizza yapıyor. Daha sonra hocası kızıma “Bu kıymalı olur, bunu biz kıymalı yapıyoruz” der.

  3. Ben rüyamda çiğ kıyma gördüm, bir tepsi dolusuydu. Buzdolabına yerleştirmek isterken kardeşim “Yarısını koy, yarısını köfte yapalım” dedi ve pişirerek köfte yaptı ama yemedik. Ne anlama geliyor acaba?

  4. Rüyamda yeni bir ayakkabı giydim. Ayakkabı benim ayağımı sıktı. Ablama ayakkabıyı verdim. Ablam giyerken ayakkabının içinde kıyma doluydu. Bu ne demektir?

  5. İki torba kıyma alıyormuşum birine param varmış diğerine param yetmiyormuş üzülünce parasız veriyorlarmış deniz kenarındaymışız.

  6. Buzlukta bolca kıyma dizileri görmek, kıyma kitleleriyle dolu buzluk görmek ne denektir? Neye yorumlanır?

  7. Rüyamda kıyma sote yapmışız sofrada hatırlayamadığım üç beş kişiyle yerken sürekli içerisinden küçük beyaz kurtçuklar sofraya çıkıyorlardı. Kimisini saklıyorum ama sonrasında herkesin haberi olduğunu üstelikte herkes bile bile yemiş sonradan benim midem bulanıyor ve de yemeyi bırakıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir