Rüyada Kebapçı Görmek

Rüyada kebapçı görmek; doktora, mürebbiye, sanat ve hüner öğreten kimseye işarettir. Rüyada kebap satın almak, çocuğunu bir okula yahut sanata vermeye ya da işe yarar birini yanında istihdam etmeye; kebapçı olmak zor ve hile ile bir mevkiyi ele geçirmeye; kebapçı bazen sözde bozgunculuğa, çocuk ve müjdeye delalet eder.

Ayrıca Bakınız; Et, Kasap

Rüyada kebapçı görülmesi, öğretmenle yorumlanır. Rüyada bir kebapçıdan kebap aldığını görmek, çocuğunu bir okula yazdıracağına; kendisinin kebapçılık yaptığını görmek, büyük bir memur olacağına delildir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kebap almak için kebapçıya gittiğini gören kimse, çocuğunu talim ve terbiye için bir muallime teslim eder. Rüyada kendisinin kebapçı olduğunu gören kimse, ehil ise bir vilayete vali olur. Bazı kere kebapçı, yaraları ameliyat eden tabip ile tevil edilir. Bazı tabirciler, kebapçı görmek, sözünde tefrika ve husumet olan kimseye işarettir, demişlerdir. 

Rüyada kebapçı görmek, malları yağma etmeye, öldürmeye ve esirliğe işarettir. Bazen de kebapçıyı görmek, ferahlığa ve bekarların evlenmesine, yeni çocuğunun olmasına işarettir.

Kebapçı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir