Rüyada Kasap Görmek

Rüyada kasap görmek, mal taksimi yapan kimseye yahut Azrail aleyhisselama, üzüntü ve kederden kurtulmaya, mahkumun kurtulmasına; kasabın bıçağını almak kuvvet ve kudrete; kasap bazen kan dökücü kimseye, hastalıktan sonra sıhhate; kasabı öldürdüğünü görmek hastalıktan kurtulmaya delalet eder. 

(Kasabın kullandığı kütük için Bakınız; Et Kütüğü)

Bir mektup veya bir belgeye yazmak istediğiniz yazıyı iyi düşünün. Yanlış bir şeyler yazarsanız, bu sizin aleyhinize olabilir. Aileden biri ciddi bir hastalığa yakalanabilir. Kişinin sağlığı ile ilgili kötü haberdir.

Rüyada kasap görmek tabiri, Azrail (A.S.) ile tabir olunur. Rüyada bir kasaptan bir bıçak aldığını gören, hasta olur ve çabuk iyileşir ve bütün hayatı boyunca kuvvetli olarak yasar. 

bkz: Et Parçalayıcı, Et Yemek

Rüyasında kasabın et kestiğini görmek, gurbette ise evine kavuşacağına; kasabın bir koyunu kesip parçaladığını görmek, dini bakımdan işlerinin karışık olduğuna delalet eder. Rüyasında gezici bir kasap görmek, şiddete ve zarara yorumlanır. Bu rüya hastalar için iyi değildir. Zenginler için ise zarara, borçlu kimseler için borcundan kurtulmalarına delalet eder. Tutuklu ve kederli kimselerin rüyalarında kasap görmeleri, hayra ve dertlerinden kurtulmalarına tabir olunur. 

Rüyada bir kasabı öldürdüğünü görmek, bütün dertlerinden kurtulacağına, hasta ise iyileşeceğine işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada kasap görmek, Azrail (A.S.)’e işarettir. Bir kimse rüyada kasap görse ve ondan bir bıçak alsa, o kimse hastalanır ve hastalığından kurtulur.

Rüyada babasını kestiğini gören kimse, babasına kavuşmasına ve ona iyilik etmesine işarettir. Bir kimse rüyasında kendisini, eti veya arzu ettiği yemeği yahut bir ihtiyacı olmadan boşuna bir hayvan boğazlandığını görmesi, kendisi ile Allah (C.C.) arasındaki işinin karışık olduğuna işarettir. Seyyar kasapları görmek, şiddet ve zarara işarettir. Bu rüya hastalar hakkında, onların yakında öleceklerine; zenginler hakkında ise, onlara isabet edecek zarar ve şiddete; feryat eden kimseler hakkında da feryatlarının artmasına; borçlu kimseler hakkında da onların borçlarını ödemesine işarettir. Bazı tabirciler, kasap görmek, kan dökücü bir kimsedir, dediler. Üzüntülü, kederli ve hapis bir kimsenin kasap görmesi, hayra ve kederinden kurtulmasına işarettir.

Rüyada bir kasabı öldürdüğünü gören kimse, hastalığından kurtulur. Kasap gemi sahibine, verese ve yetimler arasında mal taksim eden bir kimseye işarettir. Ailenizden bir kişi, kötü bir hastalığa yakalanabilir. Bir mektup veya belge yazmak istediğiniz yazıyı iyi düşünün. Yanlış bir şeyler yazabilir, aleyhinize kullanılabilir.

Kasap

“Rüyada Kasap Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda çalıştığım iş yerinde kamyonların kenarlarına asılı, derisi yüzülmüş, küçük ve büyük baş hayvan gördüm. Acaba ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir