Rüyada Kartopu Görmek

Rüyada kartopu oynadığını ve sevdiklerinizle birbirinize kartopu attığını görmek, bir haber alarak çok sevineceğinize; kartopunu mevsiminde görmüş iseniz bu çok hayırlı bir evlenme yapacağınıza veya çocuğunuzu evlendireceğinize delalet eder.

bkz: Kar Yemek, Kar / Kar Yağışı

Bir başka rivayete göre de: Rüyada mevsiminde kartopu oynamak, üzüntü ve kederin gitmesine, rızka, menfaat ve hastalıktan kurtulmaya işarettir. Kartopunun mevsimsiz görülmesi, hastalığa, yolculuğun ertelenmesine ve zarar etmeye işarettir.

Kartopu

“Rüyada Kartopu Görmek” için bir yorum

  1. Ben rüyamda marketteydim. Birden bizim sınıftan iki kişi dışarıya çıkıp bana da gelecek şekilde içeridekilere kartopunu atıyordu. Ben onları gördüm fakat onlar beni görmediler. Böyle sanki o marketi yok edecekler gibiydi yani rüyamda ben bunu biliyordum. Sonra marketin arka tarafında bir sur oluşuyor. Ben ve arkadaşlarım da oradan kaçıyoruz ve polis diye bağırıyorum orada da bir takım insanlar iş yapıyor sonra polis geliyor ve kurtuluyoruz. Kurtuluyoruz ama marketin içinde olmadığım halde ordaymış gibi marketin dışındaki yakılan arabayı görüyorum. O iki arkadaşımın arabayı yaktığını biliyorum. Ondan sonra uyandım 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir