Rüyada İnci Gerdanlık Görmek

Rüyada görülen inci gerdanlık kadınlar için güzelliğe işaret eder. Rüyada inci ve mercanla dizilmiş gerdanlık görmek incinin temizliği, güzelliği ve çokluğu miktarınca Kur’an ezberlemekle beraber takvaya ve Allah (C.C.)’dan korkmaya işaret eder.

Rüyada gerdanlıkta bulunan değerli taş, rüya sahibinin amelinin özü ve kavuşabildiği son noktasıdır. Kadının gerdanlığı kocası veya çocuğudur.

Rüyada erkeğin boynunda inciden gerdanlık görmesi, eğer o kimse Kur’an öğreniyorsa onu ezberler, İslam hukukunu öğrenmeye çalışıyorsa, onu tahsil eder.

Eğer bir şey söz vermişse, sözünü yerine getirir. Böyle bir şey yok ve kendisi de bekarsa, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuyan bir kadınla evlenir. Eğer hamile olan hanımı varsa, alim veya hakim olacak bir erkek çocuk doğurur.

Bir kimse rüyada üzerinde bir veya iki tane inci olduğunu görürse, o kimse hafız olur. 

Rüyada üzerinde birtakım gerdanlıklar olduğunu ve onları takmaktan aciz kaldığını görürse, o kimseye ilmin gerektirdiği gibi amel etmekte usanç gelir.

Bir kadın rüyada üzerinde bir veya birçok inci gerdanlıkların bulunduğunu görürse, o gerdanlıklarda görülen iyilik ve kötülük, o kadının kocasına veya evinin işlerine bakan kişiye veya üzerine emanet olarak aldığı şeylere işaret eder.

Ayrıca bkz: Rüyada İnci Görmek, Rüyada İnci Bilezik Görmek 

İnci Gerdanlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir