Rüyada Hançer Görmek

Rüyada hançer görmek mal ve zenginliğe; hançeri kınına sokmak, bir kadınla evlenmeye delalet eder. Düşmanlarınız olduğu anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Bıçak, Kılıç Ucu, Kılıç

Rüyada hançer görmek ne demek, güç ve kuvvet anlamına gelir. Elinde hançer olduğunu gören kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, işle ilgili hata işlemiş demektir. Başkasına saplayan, bir iyilik yapar ve karşılığını alır anlamındadır. Paslı hançer kişinin inat, huysuzluk nedeniyle çevresindekilerle arasının bozulacağını haber verir.

Rüyada hançer görülmesi, düşman anlamına gelir. Hançer ile size saldırmaya çalışan bir kişiden kaçabildiğinizi gördüyseniz, düşmanınızı yenilgiye uğratacaksınız demektir. Güç, kuvvet, fevkalade güçlenmek demektir. Yapıldığı maddeye göre değişik yorumlar alır.

Rüyada hançer görmek tabiri, düşmanlıkla yorumlanır. 

Cabirül- Mağribi’ye göre; yanında başka silahı olmadığı halde yalnız hançer gören, büyük bir kişiden kuvvet alır. Yanında hançerden başka bir silahı olduğunu gören, düşmanına karşı üstün gelir. 

Rüyada elinde hançer olduğu halde bir yöne doğru koştuğunu görmek, bilinmeyen bir düşmana karşı daima savaşa hazır olduğuna işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada cebinde bir hançer olduğunu görmek, mal ve zenginliğe işarettir. Hançeri veya bıçağı kınına soktuğunu gören kimse nikahlanır.

Rüyada hançer güç, kuvvet, fevkaladelik anlamına gelir. Elinde hançer olduğunu gören kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, bir işle ilgili hata yapmıştır. Başkasına saplayan, bir iyilik yapar ve karşılığını görür. Paslı hançer insanın inat, huysuzluk vb. şeyler yüzünden çevresindekilerle bozulacağını haber verir.

Rüyada hançer görülmesi, güç, kuvvet ve fevkaladelik anlamına gelir. Elinde hançer olduğunu kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, bir işle ilgili hata yapmıştır.

Hançer

“Rüyada Hançer Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir