Rüyada Giyim Eşyası Görmek

Ayrıca bkz: Gardırop

Rüyada giyim eşyası görmek, genel olarak başarı şeklinde yorumlanır. Kendinizle ilgili bir zafer elde edeceğinize, yaptığınız bir işte başarı kazanacağınıza ve takdir göreceğinize işaret eder.

Rüyada giyim eşyası görmek, giyimin çeşidine, nasıl giyildiğine, durumunun iyi veya kötü olduğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Rüyada gördüğünüz giyim eşyasının iyi bir durumda, temiz ve güzel olduğunu görmek; sağlığınızın yerinde olacağına, güzel günlerin sizi beklediğine, rahat ve mutlu bir hayat süreceğinize, konforlu ve yaşam standardı yüksek bir şekilde yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada giysileri kötü, yıpranmış, bakımsız ve kirli görmek ise yaşayacağınız sıkıntılara, dertlere, elem ve keder tabir olunur. Olumsuzluklar yaşayacağınıza ve bu nedenle hüzünleneceğinize delalet eder. 

Ayrıca bkz: Yeni

Rüyada Yeni Giyim Eşyası Görmek

Rüyada yeni giyim eşyası görmek, sağlık durumunuzun iyi olacağına, bir hastalığınız varsa iyileşeceğinize, hanenizde bereket ve bolluk olacağına, sıkıntılarınızdan kurtulmaya işaret eder. Sevinç ve mutluluk dolu günler geçireceğinize, mutlu haberler alacağınıza, yaşamınızı mutlu bir insan olarak geçireceğinize yorumlanır.

Rüyada yeni giyim eşyası görmek ne demek: Hayatınızda yapacağınız değişikliklere, eski alışkanlıklarınızdan kurtulup, daha verimli ve kaliteli bir hayat süreceğinize, maddi gelirinizin artacağınıza, lüks bir yaşama sahip olacağınıza delalet eder. 

Ayrıca bkz: Eski

Rüyada Eski Giyim Eşyası Görmek

Ticaretle uğraşıyorsanız veya riskli bir işe girmek üzereyseniz ve bu rüyayı gördüyseniz haberci niteliğinde olan bu rüya o işlere kalkışmamanız gerektiğine tabir edilir. Rüyada eski giyim eşyası görmek, iş hayatında yaşanacak olan olumsuzluklara, para kaybetmeye, yanlış yapılan işlere, elinizdeki değerlerin yitip gideceğine, maddi anlamda zorluk yaşayacağınıza işaret eder.

Aynı zamanda rüyada eski giyim eşyası görmek tabiri, yüksek bir libidonuz olduğuna ve cinsel isteklerinizin çevrenizdeki kişiler tarafından hoş görülmemesine, değişik tutkularınız olması yüzünden toplumda kabul göremeyeceğiniz anlamlarına gelir. 

Rüyada Giyim Eşyası Aldığını Görmek

Rüyada giyim eşyası aldığını görmek, rüya sahibinin elini attığı işleri ince bir titizlikle yapıp, tez sürede teslim eden eli hızlı ve kabiliyetli biri olduğuna tabir olunur. Başarının kapılarının size açılacağına, işlerinizin yolunda gideceğine, zorlu ve engebeli yolları tek başınıza aşacağınıza, hayattan zevk alan ve hayatın keyfini çıkaracağınıza delalet eder.

Aynı zamanda rüyada giyim eşyası aldığını görmek tabiri, hanede kendinizden ufak biriyle aranızdaki bağların güçleneceğine ve bu sayede keyifli, huzur dolu vakit geçireceğinize nail olur. 

Bazı âlimlere göre: Rüyada giyim eşyası almak, kişinin ailesinden kalacak olan mirastan men edileceğine tabir edilir. Eğer kamuda çalışan biriyseniz, hem gelirinizin hem de neşenizin artacağına delalet eder. 

Ayrıca bkz: Bebek Kıyafeti

Rüyada Kıyafet Görmek

Rüyada kıyafet görmek tabiri, rüya sahibinin tanımadığı bir kadının hayatına girmesine delalet eder. Yabancı kadının hayatınıza girmesiyle beraber işlerinizin yoluna girmeyeceğine ve gerileme yaşayacağınıza işaret eder. Ancak kadının etkileyici olacağı ve sizi tesiri altında bırakacağına, gözünüzün açılmasıyla hak ettiğiniz lüks yaşantıya ve zenginliğe kavuşacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kıyafet Değiştirdiğini Görmek

Rüyada kıyafet değiştirdiğini görmek; olumlu gelişmelerin olacağına, hayatınızda iş anlamında başarı kazanacağınıza, yeniliklere adım atılacağına ve uzun zamandır hayalini kurduğunuz, yapmak istediğiniz veya geliştirmek istediğiniz bir iş, yeteneğiniz var ise bu yönde adımlar atacağınıza delalet eder. Eğer mesleğinizden memnun değilseniz yeni bir mesleğe yöneleceğinize, sanat dallarından biriyle uğraşacağınıza alamet eder. Kendinizi geliştirip, yeni şeyler öğrenmek için fırsat bulacağınıza tabir olunur.

Rüyada eski bir kıyafeti atıp yenisini giymek; eski alışkanlıklarınızdan kurtularak yeni ideolojiler edineceğinize işarettir. Ayrıca yeni yapmaya başlayacağınız işi, eski işinizden daha çok seveceğinize ve yeni işinizde huzurlu, mutlu olacağınıza delalet eder.

Giyim Eşyası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir