Rüyada Firuze Görmek

Rüyada bu taşı görmek uzun ömre, iyi şansa ve kişiye faydası dokunacak yardıma; kadın için firuze taşı, ele bezenmiş eşya hayırlı ve uzun ömürlü bir oğul evladına delalet eder. Kişiye nazar değeceğine işaret eder.

Ayrıca bkz: Akik Taşı, Yontulmuş Taş, Ametist

Rüyasında parmağına firuze taşlı bir yüzük taktığını görmek, takan erkek ise, eşinden bir yardım göreceğine ve menfaat bulacağına; kadın ise, kocasının kendisine güzel bir hediye alacağına delalet eder. Firuze taşı aynı zamanda sağlıkla da yorumlanır.

Rüyada birisine firuze taşlı bir mücevher, bilezik, yüzük ve benzeri bir şey hediye etmek, hediyeyi verdiği kimseyi kıskandığına; eğer böyle bir hediyeyi kendisi başka birinden almış ise kendisinin kıskanıldığına delalet eder.

Rüyada parmağında bir firuze yüzük bulunduğunu, fakat bunu kimden ve nereden aldığını bilmediğini görmek, rüyayı gören kimseye nazar değmez. Gençler için bu mavi taşı rüyada görmek, çok hayırlıdır.

Rüyada bir genç kızın firuze taşından yapılmış bir hediyeyi, yüzük, bilezik kolye gibi kıymetli bir şeyi sevdiği bir insandan alıp taktığını görmesi, onun yakında evlenerek mutlu bir hayat geçireceğine delildir. Evli bir kadının firuze taşından yapılmış bir hediye alması veya onu üzerinde taşıması, eşinin kendisini çok sevdiğine ve ona sadık olduğuna delalet eder.

Bazılarına göre; rüyada firuze görmek, zafer, kuvvet ve hacet ile tabir olunur. Eğer taş çok ise, çok mal edinileceğine veya büyük bir işe veya memuriyete gireceğine işarettir. Bir firuze taşı aldığını ve bunu yüzük parmağına taktığını gören, düşmanına üstün gelir, muradına erer. Birinin kendisine bir firuze verdiğini gören, o kişi tarafından mal sahibi olur ve menfaat görür. Bir firuze taşını kaybettiğini gören, malını elinden çıkarır veya çaldırır. Büyük bir adamın bir firuze taşı verdiğini görmesi memuriyete delalet eder.

Rüyasında firuze taşı satın aldığını görmek, işinden ayrılmış ise, tekrar o işe başlayacağına; tüccar ise, fazla kazanca; fakir ise, geniş rızka; zengin ise itibarinin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada firuze taşlarını oraya buraya saçıldığını görmek, yapmaya çalıştığınız güzel işlerin herkesin mutluluğu şeklinde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada firuze taşlarını yan yana dizmeye çalıştığınızı görmek, çok özenerek ve size bir bakıma özgürlüğünüzü verecek bir işin başına geçeceğinize işaret eder.

Rüyada firuze taşını anımsatan bir mavi gördüğünüzü görmek, size ferahlık verecek bir şeyleri arayış içerisinde olduğunuzun göstergesidir.

Firuze

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir