Rüyada Evlatlık Çocuk Görmek

Rüyada kendinizin veya etrafınızda bir kişinin evlatlık çocuk aldığını görmek, hayatınızda birtakım hoşlukların gerçekleşeceği anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Evlat Edinmek, Evlat

Rüyada evlatlık çocuk olduğunu görmek, kendinizi sahipsiz hissedeceğiniz şeklinde yorumlanır.

Rüyada evlatlık çocuk ile ailenin öz çocuğunun kavga ettiğini görmek, ihtilaflı bir konuda çok yakınınızda olan biriyle kavgaya tutuşacağınızın göstergesidir.

Evlatlık Çocuk

“Rüyada Evlatlık Çocuk Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda eşimin eve bir çocuk getirdiğini gördüm yaklaşık 15-16 aylık bir erkek çocuktu. Bana “Bu çocuğu kötü çingene bir kadının elinden aldım. Annesiydi fakat çocuğa çok kötü davranıyordu. Kadının 3 tane kızı da varmış, onları başka erkeklere pazarlıyormuş. Bari bu çocuğu kurtaralım, bizim evladımız olsun” dedi. Rüyamda da gerçekte olduğu gibi 15 aylık bir kızım, 4 yaşındaki oğlum da vardı. 3 çocuğumuz olduğu için sevindim. O çocuğu çok sevdim adını Ömer koydum. O kadar pisti ki onu bir güzel yıkadım. İlk başta annesini çok aradı ama sonra beni çok sevdi. Birde çocuğu akrabalarımızdan korumak istedik onlar duyarsa geri verirler diye endişe duyuyorduk. Eşim de ben de adeta bu çocuğa bağlanmıştık. Kendi evlatlarımızla da çok güzel oynuyorlardı. Ömer’in hep yanımda kalmasını istedim, sanki evlatlık değil de kendi evladım gibi olmuştu. Rüyam da çok netti. Teşekkürler.

  2. Okuldayız. Küçük kızımla yatakhane gibi bir yer varmış önünden geçerken bir sürü bebek var, birini alıyorum. Beyaz çarşafa sarmışlar hepsini kundak gibi. Dersim varmış, kızıma emanet ediyorum. Derse gittim. Birden eşimle yeşillik yüksek yerlerde çeşmeydi sanki önünden geçerken olayı anlattım. “Ne olur, oğlumuz yok bizim olsun” dedim. “Hayır” dedi. Ben unuttum sonra eve geldik. Kıza sordum “Ne yaptın?” diye. Her tarafı beyaz fayans kaplı oda girişinde verdi çocuğu, sevdim ama iri, uzun. Üstündekileri açtım sevdim, o da bize bakıp gülümsedi. Hiç yeni doğmuş gibi değil, sanki daha büyüktü yaşıtlarına göre. Yürüyecek mi diye bıraktım hayır, yürümedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir