Rüyada Evlat Edinmek Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyada kendinizin ya da birilerinin çocuk aldığını görmek, değişik ve farklı şeylere merak duyduğunuza, bu ara onlarla meşgul olduğunuza yorumlanır.

Ayrıca bkz: Rüyada Evlatlık Görmek

Evlat Edinmek

“Rüyada Evlat Edinmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba, dün gece gördüğüm bir rüya beni çok etkiledi. Yorumunu çok merak ettiğim için yazmak istedim. Biraz eski bir evde yaşıyorduk 9-10 yaşlarında bir erkek çocuğunu getirdi biri eve “Bu senin çocuğun artık” dedi. Ben de güzelce yıkadım, pakladım, giydirdim onu sonra küçük, oldukça esmer bir erkek çocuğu geldi. “Beni de al” dedi. Ben de onu da aldım, yıkadım, bir güzel giydirdim sonra “Artık siz benim çocuklarımsınız” dedim. Uzun uzun sohbet ettim onlarla sonra gece masal okudum ve uyuttum onları. Aslında ben pek çocuktan hoşlanan biri değilimdir, hatta çocuk sahibi olmayı da pek düşünmüyorum açıkçası. O yüzden bu rüya beni oldukça etkiledi. Umarım soruma cevap bulabilirim.

  2. İki gecedir ayni rüyayı gördüm. Bir tanıdığım 15 yaslarında bir erkek çocuğunu bana göstererek evlatlık almam için ısrar ediyor. Karar veremiyorum. 2 çocuğum var aileme sormam lazım diyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir