Rüyada Duvak Görmek

Ayrıca bkz: Gelin Olmak

Rüyada gelin duvağı görmek sevince, arzu ettiği şeye kavuşmaya delalet eder. Genç kız görmüş ise aynen yorumlanır. Evli ise kısmet alır.

Rüyada bir gelin duvağı görmek, çok romantik bir macera geçireceğinize ve renkli bir seyahat yapmak için kafile halinde bazı turistik yerleri ziyaret edeceğinize yorumlanır. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada duvak görmek, murada ermeye işaret eder.

Duvak

“Rüyada Duvak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyada görülen kız arkadaşım kuaföre duvak elinde saç yaptırmaya gelmiş. Kuaför saçlarına duvak taktı, saçlarında duvakla çıktı gitti.

  2. Rüyamda evleniyordum, ağlıyordum. Olduğum yerde insanlar vardı. Gitmek istemiyordum ama sonra “Tamam, gideceğim” dedim. Başıma beyaz bir duvak örttüler. Duvağın üzerinde kırmızı pullar vardı. Güzel bir duvaktı.

  3. Bir evdeydik, geniş bir salonu vardı. Sevdiğim erkeği görüyorum sarılıyorum. Bir daha görüyorum bir daha sarılıyorum. Sevdiğim iki erkek kardeşi gülümsüyor, dişleri dahi görülerek durmadan. Sonra sevdiğimin annesi geliyor bir duvak takıyor bana. İkinci duvakla sevdiğim geliyor diyor ki; “Ben almıştım. İkisi de beyaz duvaktı.” Rüyanın devamını hatırlamıyorum. Acaba ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir