Rüyada Davet /Davetiye Görmek

Rüyada davetiye görmek itibar görmeye işarettir. Davetiye almak bir maksat için çağrılmaya delalet eder. 

Ayrıca bkz: Yemek Daveti, Yemek Yemek

Rüyada bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir.

Rüyada bir yere davet edildiğinizi gördüyseniz, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Bu rüya, üzüleceğinizin de işaretidir.

Rüyada davet almak, hesapta olmayan harcamadır. Masrafların artacağına işaret eder. Genel olarak yapılan işlerle gündeme gelmek, elde edilen başarıların göz doldurması neticesinde terfi almak gibi anlamlara gelen rüya, kişinin makam ve mevki sahibi olacağına, gelecekte nüfuzlu biri olarak anılacağına delalettir. 

Rüyada yemeğe davet edilmek, hayır için toplanmaya işarettir. Bir kimse rüyada birçok kimseyi davet ettiğini görürse, nefsini kötü görülen ve şikayet edilen bir işe atar. Bir davet tertipleyip ve o davette bir topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini görürse, onlara başkan olur. Eğer o davet yerinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur. 

Rüyada bir davet tertiplediğini gören kimsenin kaybetmiş olduğu şey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pişmanlık verecek bir halde bulunur. Rüyada düğün yemeğine davet edilmek, pişmanlıktır.

Davet /Davetiye

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir