Rüyada Çoğaltmak Görmek

Ayrıca bkz: Fotokopi Görmek, Teksir / Teksir Makinesi Görmek, Çoğalmak, Artmak Görmek

Rüyada çoğaltmak görmek, bir adet olan ürünün birden fazla olması ile açıklanmaktadır. Dolayısı ile bu durum da aç gözlülüğe işaret etmektedir. Kişinin bir şey ile yetinmemesi ve her neyi çoğaltıyor ise o ürünün manasının bulunduğu duruma aç gözlü duygular besliyor olmasını açıklamaktadır. 

Rüyada çoğaltmak görmek ne demek: Bazı durumlarda rüya sahibinin bir konuda menfaat beklediğinin işareti de olmaktadır. Bir kişide beklentisi bulunan rüya sahibine, azla yetinmeyi bilmeyen ve gözü yükseklerde olan rüya sahibine işaret etmektedir. Tabi bu rüyanın asıl manasını çıkarabilmek için neyi çoğalttığına ve bu çoğaltma işlemini kimin yaptığına bakmak gerekmektedir.

Rüyada Anahtar Çoğaltmak Görmek

Rüyada anahtar çoğaltmak, kişinin ev ya da araba alacağına işaret etmektedir. Bazen ev anahtarı çoğaltılmasının görülmesi de eve yeni gelecek bir bebek ile müjdelenmektedir. Özellikle anahtar çoğaltılması kız evlat ile haberci tabir edilmektedir.

Rüyada Fotokopi Çoğaltmak 

Rüyada fotokopi çoğaltmak, makam ve mevkide gözü olan kişinin istediğine çok çalışması sonucunda kavuşacağını göstermektedir. Makam, mevki, atama, devlet dairesi ile birlikte yorumlanan bir durumdur.

Rüyada Bir Şeyi Çoğaltmak Görmek 

Rüyada bir şeyi çoğaltmak o şeyin ne olduğu ile yakından ilişkidir. Örneğin çoğaltılan nesne hayırlı bir şey ise, hayırlı bir rüya ancak kötü bir şey ise, kötü ve olumsuz sonuçlanacak bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Örneğin, bıçak, kılıç, savaş, kıtlık, zararlı hayvanlar oldukça kötüdür. Bunların çoğaltılması, rüya sahibinin fakirliğe düşeceğini ancak ev, anahtar, arsa, yiyecek gibi olumlu durumların çoğaltılması ise hayırlı bir rüya olarak görülmektedir.

Rüyada Eşyasını Çoğalttığını ve Başkalarına Dağıttığını Görmek 

Rüyada eşyasını çoğalttığını ve başkalarına dağıttığını görmek rüya sahibinin iyiliksever ve yardımsever bir yapısının olduğunu göstermektedir. Rüya sahibinin yakın bir zamanda yapmış olduğu hayrın onun ahiret hayatına etki edeceğinin işareti olarak karşımıza çıkmaktadır. Rüya sahibinin yakın zamanda yapacağı hayırlarına devam etmesi ve bu hayırları ile ona büyük rızık kapılarının açılması ile de ifade edilmektedir. 

Rüyada eşya çoğaltılması ve çoğaltılan bu eşyanın başkalarına dağıtılması; yardımlaşmayı, paylaşmayı, kendi derdi gibi, insanların dertlerini önemsemeyi göstermektedir. Bu rüya, rüya sahibinin vicdanına seslenmek için bir işarettir.

Rüyada Fotoğraf Çoğalttığını Görmek 

Rüyada fotoğraf çoğalttığını görmek, rüya sahibinin kendisi ile yüzleşmesi gerektiğini göstermektedir. Fotoğraf insan suretidir. Fotoğraf kişinin kendisi ile yüzleşmesi gerektiği ve yapılan yanlışlardan ders alması gerektiğini ifade etmektedir. Bu nedenle rüyada birden fazla fotoğraf var ise ve hala çoğaltılmaya devam ediliyor ise, rüya sahibinin büyük bir kabahat işlediğini ve bundan ders çıkarması gerektiğini göstermektedir.

Rüyada Mal ve Mülkünü Çoğalttığını Görmek 

Rüyada mal ve mülkünü çoğalttığını görmek, rüya sahibinin dünya malına düşkünlüğünü ve dünya malına tamah etmesini ifade etmektedir. Azla yetinmeyeni hırs sahibi rüya sahibinin bu hırsı uğruna çok çalışacağını da göstermektedir. Aslına bakıldığında dünya malı da güzel bir haberdir. Dolayısıyla bu rüya olumlu ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Yiyecek Çoğalttığını Görmek Diyanet 

Rüyada yiyecek çoğalttığını görmek diyanet tabirine göre gözü aç olan bir rüya sahibine işaret etmektedir. Yemek, gıda vb. maddelerin sürekli olarak çoğalması, rüya sahibinin helal olmayan ve çok kolay bir şekilde elde edeceği kazancı göstermektedir. Menfaat beklemek ve çoğaltılan yiyecekler ile bu menfaatin sağlanması ne yazık ki oldukça olumsuz bir durumdur. 

Rüya sahibi bu yiyecekleri çoğaltarak saklıyor ise büyük bir sır sakladığını ya da bir günaha ortak olduğunu göstermektedir. Ancak bu çoğaltılan yiyecekleri sadece kendisi yiyor ise, bir kişiden menfaat beklentisi olduğunu göstermektedir. 

Rüyada çoğaltılan yiyecekleri başkasına dağıtması ve hiçbir şekilde menfaat gözetmeksizin bir gıda çoğaltıldığının görülmesi, hayırlı ve olumlu bir rüyadır. Rüya sahibinin yardımlaşmanın keyfine vardığı ve bu yardımlaşma sayesinde yeni dostlar edineceğini, yeni arkadaşlıklar kuracağını müjdelemektedir.

Çoğaltmak 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir