Rüyada Çizme Görmek

Ayrıca bkz: Türkmen Çizmecisi, Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen uzun konçlu ayakkabı rütbeye işarettir. Rüyada çizme görmek gemici yahut kiracıya, nikah memuruna, doğru yolda olan kimseye; normal çizme, evin hanımına yahut yolculuğa delalet eder.

Rüyada çizme giydiğini görmek, uğraşılan her işte başarı kazanmak anlamındadır. Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek, birinin sevgilinizi elinizden alacağı anlamındadır. Çizme eski ve yıpranmışsa, sağlığınızın bozulacağına ve sıkıntı bir dönem geçireceğinize işaret eder.

Rüyada çizme giyen sizseniz, elinizi attığınız her işte başarılı olacağınızı; başka biriyse, o kişinin sevgilinizi elinizden alacağını gösterir.

Rüyada çizme giydiğini görmek anlamı çizme giymek büyük sıkıntıdır.

Rüyada çizme görmek tabiri, seyahat işaretidir. Ayağına bir çizme geçirdiğini görmek, bir iş ziyareti için kısa bir yolculuğa çıkacağınıza; siyah renkli çizme, hayra; sarı veya kahverengi çizme ise kedere delalet eder. 

Rüyada bir dükkandan bir çizme satın aldığını görmek, yeni bir is için bir teklif alacağınıza; birisine bir çizme hediye ettiğinizi veya onun için bir çizme satın aldığını görmek, bir kimse ile bir iş anlaşması yapacağınıza işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen çizme, hanıma veya ineğe yahut yolculuğa işarettir. Bir adamın rüyada çizme görmesi, yolculuğa veya yüksek bir mevkiye gelmesine delalettir.

Rüyada çizme giydiğini görmek ne demek, elinizi attığınız her işte başarılı olacağınızın işaretidir. Çizme eski ve yıpranmışsa, hastalanacağınız ve birtakım sorunlarla karşılaşacağınız anlamındadır. Başkasının çizme giydiğini görmek, biri sevgilinizi elinizden alacak demektir.

Çizme

“Rüyada Çizme Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda ayağımda siyah çizme var, topuğunun yarıdan kırıldığını görüyorum ama kırıldığını gördüğüm halde aksamadan rahatça yürüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda çizme almaya mağazaya gittim fakat çizmeler aynı değildi. Hep değişik renklerdeydi tüm çiftler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir