Rüyada Çarpılmak Görmek

Ayrıca bkz: Çarpılmak (Cin Çarpması) Görmek

Rüyada ağız ve yüz yapısının çarpık olduğunu görmek dinde bidat çıkarmaya, fesatçılık yapmaya ve bunların sonucu azap görmeye delalet eder. Kötü giden iş yaşamınızın birden bire düzeleceğine işarettir.

Rüyada çarpılmak, hayra yorumlanmaz. Rüyasında birden bire çarpılıp, elinin ve yüzünün biçimsiz bir duruma girdiğini görmek, işlerinin alt üst olacağına ve bütün düzeninin bozulacağına işarettir. 

Bazılarına göre; rüyada çarpılıp sarsak yürüdüğünüzü görmek, iyiliğe yorumlanır. İşlerinizin yolunda gideceğine, hastanız varsa iyileşeceğine; borcunuz varsa, ödeyeceğinize işarettir. Ancak bir adağınız varsa borcunuzu yerine getirmeniz gerekmektedir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada çarpılmak, dini açıdan bozulmaya işarettir. Rüyada çarpıldığını gören kimse, takvayı temelinden bozar veya o kimse bidata girer ve ona azap iner.

Çarpılmak

“Rüyada Çarpılmak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda bir odada annem babam ben oturup televizyon izliyorduk. Sonra annem babam benimle gelir misin bir dedi. Duydum ama odadan çıktıklarını görmemiştim. Ve farkettim tam kapının olduğu noktaya giderken babam çıktı suratındaki ifade resmen kin nefret ve değişik bir bakışı vardı. Ben birden yere düşüp kaburgalarım öne doğru ellerim geriye doğru çıkmaya başladı ve uyandım ??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir