Rüyada Cin Çarpması Görmek

Ayrıca bkz: Cin Suresi, Cin Görmek

Rüyada cin çarptığını görmek, kişinin günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada bir cin ile konuştuğunu görmek, kişinin bir düşman ile başının derde gireceğine ve üzüleceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de; rüyada kişinin kendisine cin çarptığını ve aklının başından giderek yere yıkıldığını görmek, gören kişinin faiz ve haram yemesine veya büyü yapmasına ya da elinden malının giderek üzülüp ve kederleneceğine işaret eder.

Cin Çarpması

“Rüyada Cin Çarpması Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Gece karanlık içinden bana doğru gelen iki kişi gördüm. Onları görmeme yarayan ışık söndüğünde iki kişi çoğalarak içime girdi… Nefesim kesildi. Bu ne demek, lütfen bir şey söyleyin?

  2. Karanlıkta bir yere gidiyorum ama küçük bir şehir yanımda birisi var, ya kızım, ya arkadaşım. Bir bankanın önünde duruyorum ve park halindeki motorların yanına gidip işemeye başladım. O sırada orda cin olduğunu birisi söylüyordu ama kim umursamadım. O sırada kısa boylu bir kadın belirdi, banka kapısından beni gördü. O sırada ben yukarıya doğru, biri sanki beni yakamdan yakaladı ve kaldırdı, kaldırdı bıraktı. Ben yine inanmaz tavırla yola koyuldum ama içim bir tuhaf olmuştu. Neyse yanımda bir tüfek var. Tüfeği temizliyorum o sırada tüfek köpek oluyor. Birileri bana ateş ediyor, ben karşılık veriyorum. Köpeği yıkıyorum o sırada bir komşumu görüyorum. Beni arabasına alıyor, sohbet ederken, 2 erkek, 1 kız, birde çocuk arabanın arkasında beliriyor. Benimle konuşuyorlar, komşuma soruyorum “Sende görüyor musun?” diye. “Sizi duyuyorum ama görmüyorum” diyor. Neyse benim elime bıçak geçiyor. İkisine de bıçağı sallıyorum, 2side yaralanıyor ve kan akıyor, kayboluyorlar. Biz bir köye gidiyormuşuz, orada ekmek yapıyorlar. Dinlenmek için yatmaya gidiyoruz, onlar “Yine geliyorsan, bizim arkadaşlarımızı öldürdün. Hesabını vereceksin” diyorlar. Benimle kız yatmak istiyor, erkekler kıskanıyor. Hepsine ayrı ayrı zarar vermeme rağmen yatamıyorum. Dışarı çıkıyorum. Komşuma “Beni işediğim yere götür. Ben orda Yasin okuyacağım” diyorum. Komşum “Oraya gidemeyiz. Hem oraya gidersen orda askeriye var. Hem dua okuyup, yemek vermelisin” diyor. Bu sırada kavurma kavurmuşlar. Ben de bir lokma alıyorum. Ama sonra “Bu bir rüya, neden sıkıntı çekiyorum ki. Kalk, kurtul” diyorum. Uyanıyorum ve hemen size yazıyorum.

  3. Rüyamda bir yatalak dede arkamda önde kuru fasulye gibi yemekler sehpanın üstünde karşımda da kadınlar var. Ben kaşıkla o yemeklerden tam yiyecekken kadın diyor ki “Onun içinde ne var biliyor musun?” Ben tam diğerini yiyeceğim yine aynısı söylüyor. Sonuncusuna kadar böyle yapıyor. Sonunda sinir olup yiyorum. Sonra kadınlar kayboluyor sadece dede kalıyor. Dede cine dönüşüp bana diyor ki “Duvardaki metinleri oku ve sonra da orada çiviye bağlı ipi çıkar ve kurtul” diyor korkunç bir ses tonuyla. Ben hemen yazıları okuyorum ve inanamazsınız. Hz Muhammed (sav) hakkında şunları sözde yazmış; ben peygamber olmadı mı falan diyormuş. Arkadan çığlık sesleri geliyor sonra duvarda çiviye takılı böyle sanki tutacak gibi düğmeli bir ip var onu çıkarıyorum sesler kesiliyor. Uyandım geri yattım sonra gül bahçesinde gül toplayıp bir çocuğa veriyordum. Biri bana anlamını söyleyebilir mi?

  4. Rüyamda içime cin girdiğini ve çok korktuğumu gördüm. Kalktığımda bile rüyanın etkisindeydim. Bu konuda bana açıklama yapabilir misiniz?

  5. Cinlerin etrafımda olduğunu hissettim. Gerçekle rüya arasında kaldım. Neye yorumlanır?

  6. Rüyamda üç harfli bana musallat olmuştu. Ve kırık bir dolaba bakıyordum bizim evin dolabı. Bana bir kız baktı, ben delirdim anneme koştum. Kendi evimizdeydik. Kendi kendime dualar okumaya çalıştım. Bana çarpmış sanki iş işten geçmiş gibiydi. Annem falan bir şeyler yapmaya çalışıyordu ama bana dua okumadı sadece kendim cebelleşiyordum. Arkadaşlarımı bizim mutfağımızda gördüm. Gittim anlattım fakat umursamadılar. Oklava aldım elime, annemde de vardı kapıdan çıkarken annem karşı komsuya tıkladı, açan olmadı, kendi kapıyı açtı girdi. Ben de ayakkabı rafında kirli bir babet buldum bizim değildi. Kendi ayakkabımı giyecektim ama onun içini döküp giydim. Bir de karanfil hatırlıyorum annemin elindeydi. Bu kadar. Bilgi verirseniz sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir